Részek feltöltése/érkezése

5.7K 117 2
                                    

Sziasztok! :)

Nem tudom ki vette észre, de eddig heti két részt töltöttem fel, ha elutaztam akkor is megpróbáltam minimum egyet felrakni Nektek.

Most viszont elkezdődött az iskola, 9-es illetve 0-os vagyok, mert nyelvi előkészítős osztályba jelentkeztem. Nem tudom mennyire lesz kemény, nem tudom, hogy mennyit kell magolnom, ráadásul nem angolos hanem németes osztály, azt mondják innen buknak a legtöbben...

Ha kapok egy órarendet akkor derül ki hogy mennyi időmet/energiámat veszi el a tanulás, iskolába járás, emiatt az utazás stb.

Ezért egy ideig heti kettőről heti egyre csökken a részek érkezése, meglátjuk mi lesz, lehet, hogy ez csak ideiglenes, aztán tudom úgy hozni mint a nyáron, vagy nem.

Remélem megértitek, mert elég nehéz nekem most. Gólya vagyok, nem ismerem a sulit, a tanárokat sem.... Szóval értitek. De nagyon igyekszem tartani azt a szintet ami eddig volt. Ráadásul azt is be kell látnunk, hogy ez nem a világ vége, hiszen a részek nem 800-1000 szavasak hanem 3500-4000 vagy ezek fölötti szószámmal rendelkeznek, amit a részek végén (ha nem felejtem el) le is írok nektek.  Szóval így lesz most, aztán meglátjuk :)

Mindenki megértését nagyon szépen köszönöm :)


Flares/Befejezett/Where stories live. Discover now