32, 44 és két hét

9.9K 512 33
                                    

Michelle

A ma reggelem már korán sem volt olyan vidám és élettel teli mint a tegnapi. Most nem volt senki a konyhámban, nem csinált reggelit senki és senki nem gúnyolódott a másikon, majd nem végződött hangos nevetéssel. Hallgattam a csendet, és próbáltam a jó oldalát nézve kiélvezni, mert egész nap motorozni fogunk Stace-szel és ennek megvan a maga hangja. Az is előfordulhat, hogy nem leszünk egyedül a pályán, hiszen nem mi vagyunk az egyetlenek akik részt fognak venni a versenyen. Beágyaztam aztán felvettem egy rövid nadrágot és egy sima egyszerű fehér pólót. Kifésültem a hajam és fogat mostam, úgy döntöttem, hogy majd megkérem Stacy-t, hogy üljünk be valahová enni, ha nem jut rá idő akkor meg majd ebédelek itthon. Megmostam az arcom, és aztán a konyhába mentem. Elővettem a telefonom és írtam Stace-nek.

"Halii :) Fent vagy már? Mehetünk mocizni?"
Nem sokára már jött is a válasz.
"Szia! ^^ Hát persze, hogy mehetünk. De előbb ki kell ugrasztanunk az ágyból Jeremy-t ."
Gyorsan pötyögtem a telefonom képernyőjén.
"Oké, felhívod? Ha még alszik, attól mi elmehetünk "bemelegíteni" :D "
"Persze."

Átmentem a garázsba és gyorsan felvettem a bőrszerkót.Felrohantam az irataimért, és elraktam a zsebeimbe. Jött még egy üzenet Stacy-től miszerint Jeremy ott lesz egy óra múlva, és hogy azt üzeni, ha elindulunk akkor vigyázzunk mert Jimmy ma reggel motorral ment el valamerre. Felvettem a bukósisakom, már hallottam, ahogy Stace motorja elkezd dübörögni, így én is kiálltam a motorral. Bezártam mindent és aztán elindultunk. Imádtam, hogy gyorsan mentünk az elhagyatott főúton a pálya felé. Ismét szabadnak és könnyűnek éreztem magam. Mintha repülnék. Fantasztikus volt! Nem sokkal később már a pályán álltunk a startnál. Szerencsére elég korán volt így még senki nem volt kint. Versenyeztünk Stace-szel fej-fej mellett haladtunk és előzgettünk, próbáltuk az ugratásokat és a kanyarokat úgy bevenni ahogy Jeremy javasolta. A vér dübörgött az ereimben, a csuklómon éreztem a szelet és kirázott tőle a hideg. Minden érzékszervem a vezetésre és a tökéletességre valamint a gyorsaságra koncentrált. Aztán amikor ismét elhaladtunk a célt vagy a startot jelző fehér csíknál egy pillanatra mintha Jimmy-t láttam volna a rámpákon, ahol a közönségnek kellene ülnie a versenyen. De mikor alaposabban szemügyre vettem, akkor vettem csak észre, hogy ez nem Jimmy, hanem Jeremy. Mikor megálltam és levettem a bukómat akkor Stace is megállt. Jeremy lejött és köszönt nekünk. Belekezdett a "mai leckébe" és ezt úgy nevezte el, hogy "A Gáncsok Kikerülése Frappánsan". Így lett belőle AGKF. Elmondta, hogy amit Dereck művelt az előző versenyen, azt egy legális meccsen nem lehetne, bár Ő inkább így fogalmazott:

-Egy legális versenyen úgy megb....-nák a száját emiatt. Soha többé nem vehetne részt semmilyen versenyen.
Szóval elmondta, hogy érdemes mindig a pálya belső szélén menni, de ott gyorsan mert ha lassúak vagyunk csak nekünk jönnek és akkor mindenki borul aki mögöttünk van. Szóval a pálya belső szélére kell bekerülni, és ott olyan gyorsan menni amennyire csak tudunk. onnan csak befelé tudnak lökni, de annak meg nincs értelme, mert ha elcseszik a gáncsot akkor ők is borulnak velünk együtt. Fan-tasz-ti-kus.
-És mi van ha Dereck nem cseszi el és ugyan úgy mázlija lesz mint Olivernél?
-Akartam mondani, hogy amennyire csak tudjátok kerüljétek el Dereck-et. Mert ha a versenyben rátok fog akaszkodni akkor nehezebb lesz mint gondoltuk.
-Az én szerelésem már ismeri, tudni fogja hogy ki vagyok.
-Akkor azt ajánlom, hogy próbáld meg megelőzni Jimmy-t vagy Olivert. Mert ők nem cseszegetnek senkit, és igazságosan játszanak. Ha jobb vagy mint ők akkor teret hagynak.

Elgondolkoztam a szavain. De hát Jimmy és Oliver folyton nyer. Hol az egyik hol a másik de valamelyikük mindig első. Sosem láttam mást aki beért volna a célba, kivétel persze ez alól a múltkori verseny amikor is Dereck csalással lett első. Kihasználta, hogy Oliver és Jimmy ilyen jóban vannak, szinte testvéri kapcsolatban és tudta, hogy ha az egyik kiszáll akkor a másik is. Talán Jimmy ezért nem azért dühös mert Dereck megnyerte a versenyt, hanem azért amit Oliverrel tett. Ez az egész sokkal rosszabbul elsülhetett volna. Ki tudja, talán Oliver bele is halhatott volna a sérüléseibe, ha Jimmy nem áll meg. Szerintem az orvosnak tűnő alakok nem hívtak volna mentőt. Senkit nem érdekelt volna, hogy mi lesz Oliverrel. Ezért jó, hogy ha Stace ott lesz velem. az első versenyen. Ha bármi történik velem akkor Őt érdekelni fogja, mert tudja, hogy ki vagyok. Viszont ha senki nem tudná... Nem akarok belegondolni, hogy akkor mi lenne.

Flares/Befejezett/Where stories live. Discover now