Magcon Tour

149 12 0
                                    

NASH'S POV

Keďže tvoríme v našom dome jednu veľkú rodinu i keď plnú chalanov, teda mužov, tak ako pravá rodina mávame rodinné porady. Tento krát zvolal poradu Taylor. Všetci sme sa napratali do obývačky. Sedeli sme kade tade, či už na sedačke alebo na zemi, hlavne že sme tam boli úplne všetci. „Dobre miláčikovia! Môžeme začať?" Krásne oslovenie utíšilo každého. „Som rád, že mi venujete všetku vašu pozornosť. Dnes preberieme tému s názvom Magcon." Chalani sa úplne rozhučali. Obdobie počas Magcon tour bolo jedno z najlepších. „Ja a Cameron sme sa dohodli, dať to znovu dokopy. Je niekto proti?" Poobzerali sme sa okolo seba. „To znamená len jedno. Magcon je späť!" Vykríkol to tak hlasno, že to museli počuť aj baby vedľa. Cam a Taylor nám predstavili celý ich projekt. Znelo to ešte lepšie ako stará Magcon tour. Navštívime omnoho viac miest ako pred tým a stretneme toľko úžasných ľudí. Myslím si, že sú všetci z toho nadšení.

„Chalani, odchádzam za Sarah. Keby sa niečo mení, tak dajte vedieť." Mávol som na pozdrav a zabuchol som za sebou dvere. Som zvedavý, čo na to povie Sarah. Bude chcieť so mnou cestovať?

„Čaute, kde je Sarah?" Vstúpil som do rozhovoru Isaaca a Mii. „Nie Nash, nerušíš nás." Privítala ma Mia. Osobne si myslím, že jej druhé meno je irónia. „Fajn, prepáčte mi súrodenci." Pretočil som očami. „Je v izbe, ale moc ju nezabávaj, ešte s ňou potrebujem hovoriť." Informoval ma Isaac. „Neboj, moc ti ju nezdržím." Vybehol som schody a hneď som si to namieril do izby Sarah. Slušne som zaklopal a čakal som na povolenie vstúpiť. „Isaac, povedala som ti, že sa porozprávame až po tom, ako to preberiem s Nashom!" Kričala z druhej strany dverí. „Čo potrebuješ so mnou prebrať?" Otvoril som dvere a nahodil som zmätený pohľad. „Oh, to si ty." Prehovorila s nervozitou v hlase. „Stalo sa niečo?" Tak teraz som nervózny už aj ja. „Aj áno aj nie. Nie je to nič hrozné, ale potrebujem sa s tebou poradiť." „Počúvam, vieš že som tu vždy pre teba." Dal som jej pusu na čelo. Jednoducho sa pousmiala. „No vieš, včera tu bola jedna Isaacova známa a navrhla nám prácu. Robili by sme modelky. Príde mi to ako skvelá príležitosť, ale bojím sa, že nebudeme mať na seba vôbec čas a celkovo je to veľa zodpovednosti." Položila si hlavu na moje rameno. „Sarah, pokiaľ ide o nás, nerob si starosti. My si nájdeme na seba čas vždy! Určite by si to mala vziať, predsa len potrebuješ aj ty prácu a takúto prácu by si želala väčšina dievčat. Fotenia, oblečenie, cestovanie." „Myslíš to vážne?" Venovala mi pohľad. „Jasné že to myslím vážne a keď už sme pri tých skvelých príležitostiach aj ja mám novinku." Zažiarili jej oči od radosti a to ešte ani nevie, čo jej idem povedať. „Rozhodli sme sa s chalanmi obnoviť Magcon. Takže chystáme novú Magcon tour, ale táto bude omnoho väčšia a dúfam, že aj lepšia!" Smial som sa ako blázon. Už sa vidím na tom pódium a počujem krik všetkých tých šialených fanúšičiek. „Nash, ale veď to je fantastické!" Objala ma celou silou. „Veril som v to, že budeš cestovať so mnou, ale teraz som si neni až tak istý." „Pokiaľ budem môcť, precestujem s tebou aj celý svet!" Hrdo prehlásila.

SARAH'S POV

„Tak Sarah, počúvam tvoje rozhodnutie." Isaac na mňa nalieha. Pozrela som sa na Nasha, ktorý mi venoval povzbudivý pohľad. „Rozhodla som sa vašu ponuku prijať." Oznámila som Hannah. „To moc rada počujem, tu je tvoja zmluva." Podala mi ju a čakala na odpovede ostatných dievčat. „Ja to beriem tiež, rada cestujem a ochutnávam jedla." Odôvodnila jednoducho Mia. Celá ona. „Ja s Amy bohužiaľ vašu ponuku nemôžeme prijať. Pôjdeme na Magcon tour chalanov. Jackovia potrebujú našu podporu." Videla som Nasha ako sa pousmial. Asi mu až teraz došlo, že predsa len už s ním nebudem toľko čo pred tým. „Ja milujem fotenie a módu, čiže moja odpoveď je jasná. Idem do toho!" Lýdia si vzala svoju zmluvu a hneď ju podpísala. To isté sme spravili aj my. Je mi ľúto že nejde aj Amy s Andreou. Ale z druhej strany im závidím to, že budú veľa času tráviť s chalanmi.

Hlásim sa s novou časťou po 100 rokoch!!! Áno viem, som strašná!:D Napriek tomu som vám chcela dať taký darček v podobne novej časti. Dúfam, že ste si užili prázdniny! 

Thanks<3

Maybe SomedayWhere stories live. Discover now