It's over!

243 21 7
                                    

LÝDIA'S POV

„Cameron?" Postavila som sa rýchlo z postele. „Čo tu robíš?" Udivene som pozerala na dvere v ktorých stál Cam. „Vieš že nenávidím keď mi povieš Cameron." Odpovedal podráždeným tónom. "To je teraz jedno. Tak odpovieš mi na otázku?" Spýtala som sa už aj ja nervózne.
"Prišiel som za tebou vydiskutovať si zopár vecí." "Ozaj? No tak začni." Povedala som mu prekrúcajúc očami. „Zabudnime nato, čo sa stalo. Prepáč. Viem, mal som ti veriť." „Nechápem ako si vedel že som tu a ako si sa sem vôbec dostal." Začala som rozhadzovať rukami. „To nie je teraz podstatné. Som tu, pretože mám toho veľa na srdci a všetko ti to chcem povedať." „Je to podstatné! Však ti to povedala Sarah alebo Bryant?" Už som kričala. Naozaj sa mi táto situácia nepáči. Prišla som sem, aby som ho nevidela a ani naňho nemyslela. A on sa tu len tak objaví. „Bola to Sarah." Zahladil sa do zeme. „Ja ju zabijem! Odíď prosím!" Požiadala som slušne. „Nikam nejdem." Začal protestovať. „Ideš tam odkiaľ si prišiel Cameron!" Ukázala som mu smer východu. Chvíľu sme boli ticho, len sme sa na seba ticho pozerali, keď v tom on ku mne prikročil a chytil ma za ruku. "Prečo sa hádame kvôli somarinám?" „Neviem." Zlomil sa mi hlas. „Zabudnime na to, áno?" Skôr než som stihla odpovedať, cítila som jeho pery na mojich. Stále to bolo úžasné, tak ako prvýkrát, ba dokonca lepšie. Cam zabuchol dvere a postupne sme sa premiestňovali ku posteli, na ktorú ma zhodil a dal si dole tričko. Pomaly mi prešiel rukou pod tričko a stlačil mi prsia. Trochu ma to prekvapilo, ale neprotestovala som. Rukou šiel pod môj chrbát a rozopol mi podprsenku. Spolu s tričkom letela bohvie kde do kúta izby. Za tričkom išli aj šortky. Potom jeho nohavice a nakoniec sme ostali obaja nahí. Mám sa hanbiť alebo nato kašlať a užívať si? Pred chvíľou som ho nenávidela a teraz ležím pred ním celá nahá. Občas rozmýšľam či to mám v hlave všetko v poriadku. Pozrel sa mi do očí a povedal: "Milujem ťa Lýdia. Úprimne a naozaj, milujem." Po týchto slovách som si bola istá, že on je ten pravý a mal by byť môj prvý. Pozrel sa na mňa nedočkavým pohľadom a ja som vedela čo nasleduje.

NASH'S POV

„Sarah!" Vybehol som schody hore, aby som ju našiel. „Tu som!" Ozvalo sa z izby Mii. „Ahojte." Uvidel som ich obe sedieť s katalógmi v ruke. „Čo tu študujete dámy?" „Ale vieš, také ženské veci." Žmurkla na mňa Mia. „Rozmýšľam aký parfum si objednať." „To je jedno aj tak vždy voniaš krásne." Dal som jej pusu na líce. Mia len pretočila očami. „Tak si zakry oči." Vyplazil som jej jazyk. „To vieš." Odfrkla si. „A čo potrebuješ keď nás vyrušuješ?" „Nechaj ho Mia." Zasmiala sa Sarah. „Prišiel som navštíviť Sarah, ale ako vidím, niekto mi ju už ukradol." „Dobre vidíš, už môžeš ísť." Usmiala sa falošne. Typická Mia. „Počkaj!" Vykríkla Sarah. Otočil som sa na ňu. „Dones mi prosím ešte mikinu. Mám ju v izbe." „Ako poviete slečna." Vybral som sa teda do jej izby. Pohľad mi padol na posteľ, na ktorej bolo niečo položené. Pristúpil som bližšie. Bol to nejaký zápisník. Moja zvedavosť bola silná, tak som ho otvoril. Bolo tam úplne všetko! Život Sarah pred tým ako prišla do Ameriky, ale hlavne to čo sa deje teraz. Naše prvé stretnutie v lietadle, kolotoče, náš prvý bozk aj sex. Každá naša hádka, to ako spoznala Skylynn, dokonca aj to, ako som jej povedal že ju milujem! Pane bože. Všetko to pre ňu znamená tak veľa. Ona bola moja fanúšička! Preto o mne tak veľa vedela. Bolo mi to podozrivé, ale neriešil som to. „Tak kde si toľko s tou mikinou?" Prišla za mnou vysmiata Sarah, no keď uvidela, čo držím v ruke, úsmev jej zmizol. „Sarah ja ti to vysvetlím!" Začal som skôr, ako niečo stihla povedať ona. „Ako si len mohol? Je to moje súkromie a teraz vieš navyše úplne všetko!" „Sarah, ja som naozaj nechcel. Netušil som, že je to tvoj denník." Zavrel som ho a položil ho späť. „Nemal si právo sa toho vôbec dotýkať!" Začali jej padať slzy. „Prepáč mi to, prosím." „Nezaujíma ma to. Už ma nebaví sa stále hádať." Vybrala sa ku skrini a vytiahla kufor. „Čo tým chceš povedať?" „JE KONIEC!" Veta, ktorá zabolí pri srdci každého človeka.

Ako som sľúbila:) Máte to tu!!!♥

Thanks<3 


Maybe SomedayWhere stories live. Discover now