Talk now!

484 36 4
                                    

CAM´S POV

 Z hora som počul Mattov výkrik. Znelo to ako „do riti“. Po malej chvíli dolu priletela Skylynn s divným pohľadom. Objala ma. Naozaj som bol zmätený. Čo som jej mal povedať. V takej situácii, ťažko dostanete niečo z dieťaťa. „Sky, stalo sa niečo?“ Bola ticho a stále ma objímala. „Nepustím ti nejakú rozprávku o koníkoch?“ Nahodil som inú tému, pretože s ňou inak nebolo do reči. Prikývla, čo je dobré znamenie. Zobral som ju na ruky a odniesol ju do mojej izby. Mám v nej televíziu, takže to problém nebude. Zapol som jej nejaký detský kanál a tvárila sa zaujato. Bravo Dallas! Teraz už len nájsť niekoho, kto mi to vysvetlí. Išiel som späť do kuchyne. Po celom dome kričal Matt. Hľadal Skylynn, pretože neustále kričal jej meno. „Hej, klud! Skylynn je v mojej izbe a pozerá rozprávky.“ Zamával som mu rukou, aby si ma všimol. Chcel isť do izby za ňou, no ja som mu to nechcel povoliť. „Najskôr sem poď.“ Ukázal som mu volací náznak. „Čo sa stalo tam hore? Ak si jej ublížil, Nash ťa zabije!“ „Vážne? Ja som jej ublížil?“ Nahodil naštvaný výraz. „Vyzerá to tak. Tak čo sa teda stalo?“ Nadvihol som obočie. „Nash a Sarah sa spolu vyspali a Skylynn ich videla v posteli. Stačí?“ „No to ma poser! Zase sa všetko dozvedám ako posledný.“ Oprel som sa naštvane o kuchynskú linku. „Takže ja mám premiéru a môj najlepší kamarát si to doma rozdáva so Sarah?“ „Musíme to teraz rozoberať? Radšej mi poraď, čo budeme robiť so Skylynn!“ „Teraz zábavu má. Potom jej to pán jebač vysvetlí sám.“ Matt sa začal smiať a ja s ním. „Kde je Sky?“ Zbehol dole po schodoch Nash s udýchaním hlasom. „Neboj sa, má dobrú zábavu a nemyslí na nič z toho, čo videla.“ S Mattom sme si dali Hi5 a Nash pretočil očami. Chcel odísť, ale to by som nebol ja, keby nevyzvedám. „Grier! Ani sa nepohneš, pokiaľ nám nepovieš aká bola!“ Začal pred nami utekať. Zastavil sa až v kinosále. Na zemi boli dve tričká a jedna riflová bunda. Toto nie je určite naše. „Takže tu sa to všetko začalo!“ Prehlásil Matthew ako detektív. Zdvihol to a prezeral si to. „Predpokladám, že toto bude Sarah a toto tvoje.“ „Daj to sem.“ Doslova mu to vytrhol z ruky. „Tak hovor, aj tak či tak nám neutečieš.“ Začal som ho presviedčať. „Poviem vám dve veci. Mal som čo robiť, aby som sa udržal a nevyspali sme sa spolu!“ „Ale aspoň niečo sa stalo?“ Prikývol. Verím mu, že sa spolu nevyspali. Je to môj kamarát a neklamal by mi. A ani Sarah taká nie je. „Takže Sky je v poriadku?“ Pýtal sa zúfalo. „Hej. Neboj sa, však my jej to nejako vysvetlíme.“ Mierne sa usmial a odišiel hore.

 NASH´S POV

 Som zvedavý ako to Skylynn pochopí. Teraz ju nechám na pokoji. Za pár dní odchádza a ja nechcem, aby sa hnevala. Vošiel som do mojej izby. Sarah sedela smutne na posteli. „Priniesol som ti tričko.“ Podal som jej ho a ona sa trochu pousmiala. Asi si spomenula na včerajšok. „Dúfam, že nie si smutná kvôli tomu, čo sa stalo včera.“ Začal som ju hladiť po chrbte. Pozrela sa na mňa. „Nie. Trápi ma Skylynn. Videla nás. A nielen ona. Už to vie Matt a predpokladám, že aj Cameron, čo znamená, že to vedia už všetci.“ „Vysvetlil som im, že sme spolu nič nemali.“ Nahodila prekvapený výraz. „Vy ste sa o tom spolu rozprávali?“ „Nechceli mi dať pokoj, tak som im to musel povedať a ešte k tomu, Matt našiel naše oblečenie v kinosále.“ „Všetko pekné, sa vždy zmení akurát tak na problémy.“ Povedala sklamane a začala sa obliekať. Takže sa jej to páčilo. Musel som sa nad tou myšlienkou pousmiať. „Čo sa mi smeješ?“ „Ja a tebe? Nikdy!“ Postavil som sa k nej a dal jej pusu na čelo. „Už budem musieť ísť.“ „Zodpovedať na otázky?“ Povedal som pobavene a ona sa zasmiala. „Áno aj to. Ahoj.“ Rozlúčili sme sa a ja som ju objal.

 LÝDIA´S POV

 „Už ide!“ Skríkla Mia. Boli sme vycapené v okne a celý čas sme sledovali príchod Sarah. „Nemôžem sa dočkať ako ju budem spovedať!“ Začala tlieskať od radosti ako šibnutá. „Ticho lebo nás akurát prezradíš.“ Sedeli sme na jej posteli. Ja viem, aké nenápadné. Išla úplne potichu, ale to asi naschvál. Privrela opatrne dvere a hneď jej padol pohľad na nás. Pretočila očami, pretože vedela, čo ju čaká. Mia kričala a hneď sa na ňu zavesila. „Tak hovor! Aké to bolo?“ A už sa to začína! Bože, chúďa. „O čom to hovoríš?“ Fajn, ideme sa hrať na blbé. „No ja neviem, kto spal s Grierom!“ „Mia ticho, je tu Isaac.“ Rýchlo som pošeptala. Bol by problém, keby zistí, že sa tu niekto s niekým vyspal. „Dobre, dobre. No tak počúvam.“ Sadla si na posteľ a ja k nej. Ako detičky, ktoré čakajú na výklad od pani učiteľky. „Nič sa nestalo.“ To bolo jediné, čo z nej vypadlo. „Teda okrem toho, že mi vybozkával asi celé telo.“ Dopovedala a my sme začali šalieť. Tento krát všetky. Sarah sa doslova rozplývala. „Použili ste dúfam ochranu?“ Predviedla som perverzný výraz. Preboha, kde sa to vo mne vzalo. „Nespali sme spolu.“ „Ako to? Však si pred chvíľou povedala, že ti vybozkávala celé telo.“ Doslova sme na ňu civeli. „Áno, ale nič viac. Nikdy sa nevyspím s chlapcom na prvom rande.“ „Dobre teda, ale aj tak či tak, je to pokrok!“ „Presne!“ Povzbudzovali sme Sarah. Trošku jej závidím, že takéto niečo už zažila. Mne sa ešte tá možnosť nenaskytla, ale verím, že raz príde. Samozrejme s Cameronom. 

Časť venujem Dany, s ktorou vymýšlame tie naj pranky! :D♥ 

Thanks<3 

Maybe SomedayWhere stories live. Discover now