Κεφάλαιο 27 (τελευταίο)

347 43 8
                                    

<<Μμμ... το παγωτό είναι φανταστικό>> είπε η Άννι με κλειστά μάτια παίρνοντας μία μεγάλη κουταλιά από το παγωτό βατόμουρο που είχε μπροστά της.

Είχαν περάσει 5 μέρες από τη σύλληψη του Μπράντον και η ζωή μου είχε επιστρέψει κάπως στο φυσιολογικό έπειτα από το σοκ που υπέστη. Τελικά ο Μπράντον είχε δίκιο. Είχε έρθει στο Μανχάταν μόνος του, χωρίς καν να πάρει άδεια από τους γονείς του, οι οποίοι μόλις έμαθαν ότι απουσίαζε από το σπίτι τους γυρνούσαμε από δω και από κει για να τον βρουν.

Όταν η αστυνομία τους τηλεφώνησε για τη σύλληψη του γιου τους και οι δύο τρελάθηκαν. Όπως ανακαλύφθηκε ο Μπράντον έπασχε από μία σπάνια ασθένεια κάνοντάς τον να τρελαίνεται και να φτάνει στα όρια της παράνοιας. Μόλις το έμαθε αυτό η μητέρα του. αυτοκτόνησε από τη ντροπή της παίρνοντας ένα κουζινομάχαιρο και καρφώνοντας το στην καρδιά της. Ήταν πραγματικά τραγικό.

Επίσης, λόγω της ασθένειά του, ήταν αυτός που είχε χτυπήσει τον Μαξ μαζί με την μητέρα του. Όπως ισχυρίστηκε η κ.Κράμπερς στην αστυνομία μόλις ανάρρωσε, το αυτοκίνητό τους ήταν στον δρόμο περιμένοντας να ανάψει το φανάρι, όταν ξαφνικά το αυτοκίνητο του Μπράντον εμφανίστηκε και έπεσε με δύναμη πάνω τους. Έπειτα έφυγε χωρίς να τον νοιάζει τι είχε γίνει.

<<Είναι>> είπε ο Τζέισον. Από τη στιγμή που εξαφανίστηκε ο Μπράντον από τη ζωή μου τόσο γρήγορα όσο είχε εμφανιστεί, ο Τζέισον με στήριξε πολύ. Την επόμενη μέρα, μάλιστα, μου ζήτησε να τα φτιάξουμε λέγοντάς μου ότι με αγαπούσε πιο πολύ από τον καθένα.

<<Ρόουζ, γιατί δεν τρως το παγωτό σου;>> ρώτησε η Έβελιν με στόμα μπουκωμένο με παγωτό βανίλια.

<<Συμβαίνει κάτι, μωρό μου;>> ρώτησε ο Τζέισον πιάνοντάς μου το χέρι. Ενώ κάθε φορά έλιωνα που με έλεγε "μωρό του", εκείνη τη στιγμή έμεινα ανέκφραστη σκέφτοντας τον Μπράντον.

<<Τι θα γίνει με τον Μπράντον τελικά;>> ρώτησα γιατί πραγματικά ανησυχούσα.

<<Προφανώς θα αφεθεί ελεύθερος>> είπε η Έβελιν. <<Το δικαστήριο θα γίνει αύριο>>.

<<Σίγουρα;>> ρώτησε η Άννι.

<<Τι εννοείς;>> απόρησε η Έβελιν.

<<Εννοώ ότι μπορεί να μιλήσαμε στην αστυνομία για ό,τι συνέβη, μας πίστεψαν όμως; Δεν έχουμε αποδεικτικά στοιχεία>>.

<<Δεν νομίζω να χρειάζονται και άλλα στοιχεία>> με κάρφωσε η Έβελιν. <<Το γεγονός ότι βρήκαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο και μέσα του υπήρχαν σκοινί, υπνωτικό και μαχαίρια είναι αρκετά και φτάνουν για να χώσουν αυτό το βρωμόπαιδο στη φυλακή>>.

The Dream-✔️Where stories live. Discover now