Κεφάλαιο 18

135 40 2
                                    

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν άκουσες κουβέντα απ' ότι σου είπα. Με πούλησες ξεδιάντροπα. Ήταν σαν να μην μιλήσαμε καθόλου στο τηλέφωνο. Νομίζεις πως δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει ανάμεσα σε εσένα και αυτόν τον καραγκιόζη; Είσαι γελασμένη. Πολύ, μάλιστα.

Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό. Με ταπείνωσες όσο δεν πάει. Για αυτό κι εγώ πήρα την πρωτοβουλία να σε πλησιάσω. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελα, αλλά και πάλι κάτι κατάφερα. Μπορεί να μην μπόρεσα να πάρω εσένα, αλλά η άλλη κοπελίτσα -η Έβελιν;- είναι και αυτή καλή. Όχι σαν εσένα όμως. Εσένα δεν σε φτάνει κανείς.

Δεν ξέρεις πόσο μου λείπει να είσαι τελείως δική μου. Το παρόν δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με το παρελθόν μας. Μου λείπουν αυτά τα ήρεμα και όλο πάθος φιλιά που ανταλλάσσαμε. Μου λείπει να χαϊδεύω το κόκκινα, σαν φλόγα, μαλλιά σου και να κοιτάζω τα υπέροχα μάτια που στολίζουν όλο περηφάνια το πρόσωπό σου.

Ξέρω ότι ποτέ δεν θα καταφέρουμε να είμαστε μαζί. Όχι όπως θέλω εγω τουλάχιστον. Ξέρω, επίσης, ότι ποτέ πλέον δεν θα θελήσεις να μου μιλήσεις για σένα, για τη ζωή σου. Για αυτό προσπαθώ μόνος μου να μάθω ό,τι περισσότερο μπορώ.

Το αγαπημένο σου χρώμα είναι το πορτοκαλί. Αυτό το ήξερα. Όχι όμως το συνηθισμένο πορτοκαλί. Σου αρέσει αυτή η ανάμειξη χρωμάτων που υπάρχει στον ουρανό ενώ ο ήλιος δύει. Σε έχω παρατηρήσει πολλές φορές να την κοιτάς και να σκέφτεσαι διάφορα.

Δεν σου αρέσει να βάφεσε. Αλλά όταν το απαιτεί η ανάγκη, το κραγιόν σε χρώμα σάπιο μήλο και το lip balm σου με καρπούζι είναι αυτά που προτιμάς. Αυτά και η κολόνια που σου είχα πάρει, κάποτε, με άρωμα πεόνιας είναι αυτά που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ. Αναρωτιέμαι αν έχεις ακόμα την κολόνια Είναι το αγαπημένο σου άρωμα και δεν αποκλείω να την έχεις τελειώσει. Επίσης, σου αρέσει το πρέτζελ με έξτρα στρώση γιαουρτιού, ο φραπουτσίνο με καραμέλα από τα Starbucks και τα πουκάμισα που δείχνουν πόσο ωραίο σώμα έχεις.

Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που ξέρω για σένα. Υπάρχουν ατελείωτα άλλα που μισείς, θέλεις, λατρεύεις αλλά δεν μπορώ να μπω στο μυαλό σου και να τα μαντέψω. Δυστηχώς! Παρ' όλα αυτά προσπαθώ. Κάνω εξαιρετικά μεγάλες προσπάθειες για να σε καταλάβω. Να καταλάβω αυτά που νιώθεις για όλους, για εμένα. Άλλες φορές τα καταφέρνω, άλλες πάλι όχι.

Γιατί είναι πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο να αγαπάς κάποιον πολύ και ο άλλος να ξέρεις ότι δεν σε θέλει.

Αυτό περνάω μαζί σου. Για αυτό πήρα την Έβελιν. Για να σε κάνω να καταλάβεις πόσο πολύτιμος σου είμαι. Πάντως μόλις το καταλάβεις, εγώ θα είμαι εδώ και θα σε περιμένω μαζί με αυτήν. Θα σε κάνω δική μου. Για πάντα...

                                                                                                                                          -Μ

Μάλιστααα... ποιός τα γράφει αυτά ρε; Τρομάζωω... xD

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Σας άρεσε; 

Το επόμενο θα μπει λείαν συντόμως.

Για σημαντικές πληροφορίες και σπόιλερς μπορείτε να με βρείτε και στο snapchat και στο instagram και στο facebook:

Snapchat: ria.zoitsaki

Instagram: RiaZoitsaki

Facebook: Ria Zoitsaki

Περιμένω σχόλιααααα αγάπηςςςς <3

Πολλά πολλά γλυκά και ζουμερά φιλάκιαα <3 :-*

Ρίαα +κερασάκι 

The Dream-✔️Where stories live. Discover now