Κεφάλαιο 6

232 51 4
                                    

Κατά της 8 η ώρα γύρισα στο σπίτι. Για την ακρίβεια με γύρισε η Έβελιν. Είπε ότι θα την έπαιρνε η μαμά της από τη στάση σε εκείνο το δρόμο οπότε συμφώνησα. Πραγματικά ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της να το κάνει αυτό.

Μπαίνοντας στο σπίτι είδα τη μαμά, ως συνήθως, να μαγειρεύει, την Άντρια να μιλάει στο τηλέφωνο και τον Μπράντον να κάθεται στον καναπέ και να χαζεύει στην τηλεόραση. Μόλις τον είδα ξαφνιάστηκα. Τι στο καλό έκανε στο σπίτι;

<<Γύρισα>> φώναξα για να με ακούσει η μαμά. Κατευθείαν γύρισε το κεφάλι της.

<<Καλώς την>> είπε και ο Μπράντον σηκώθηκε χαμογελώντας. <<Πώς πήγε με την καινούρια κολλητή;>> ρώτησε η Άντρια μόλις έκλεισε το τηλέφωνο. Η μαμά γέλασε από τη κουζίνα ενώ ο Μπράντον έμεινε ανέκφραστος.

<<Δεν είναι κολλητή μου! Σταμάτα>> είπα και κοίταξα τον Μπράντ αγανακτισμένη. Μου έριξε ένα ελπιδοφόρο βλέμμα. <<Τελωσπάντων πέρασα πολύ ωραία>> έβγαλα το σακάκι μου.

<<Μη με φας>> είπε δυνατά η Άντρια.

<<Άντρια!>> την κοίταξε με δολοφονικό βλέμμα η μαμά. <<Να μας τη φέρεις να τη γνωρίσουμε>> μου φώναξε η μαμά επειδή δεν ακουγόταν από τον απορροφητήρα.

<<Οπωσδήποτε>> φώναξα κι εγώ. Κοίταξα τον Μπράντον.

<<Πάμε μέσα;>>

<<Ωω ναι>> είπε. <<Δεν αντέχω τις οικογενειακές συζητήσεις>> έκανε μία γκριμάτσα και γέλασα.

<<Κια εγώ όταν δεν πίρνω μέρος, συνήθως>> τον σκούντηξα και μου έκλεισε το μάτι. <<Μαμά πάμε μέσα. Όταν ετοιμαστεί το δείπνο φώναξέ μας. Εντάξει;>> είπα χωρίς να πάρω τα μάτια μου από τον Μπράντον.

<<Εντάξει πιτσουνάκια μου. Το πιάσαμε!>> είπε η Άντρια και η μαμά ξαναγέλασε.

  <<Τι καλή που είναι η μαμά σου>> είπε καθώς έκλεισε τη πόρτα του δωματίου μου.

<<Σε συμπαθεί πολύ>> τον πλησίασα και έπλεξα τα δάχτυλά μου στα δικά του.

<<Ναι;>> αναρωτήθηκε δυνατά.

<<Μάλιστα. Εκείνο το διάστημα που χωρίσαμε->>

<<Εππ. Δεν χωρίσαμε είπαμε. Απλά απομακρυνθήκαμε>> τόνισε και έκατσε στη καρέκλα του γραφείου μου.

<<Τελωσπάντων. Εκείνο το διάστημα, λοιπόν, μιλούσε συνέχεια για εσένα>> είπα ενώ έβλεπα τις επιλογές μου για το που να πάω να κάτσω. Κατέληξα να πάω στο γραφείο και να κάτσω δίπλα του.

The Dream-✔️Where stories live. Discover now