"..20.."

895 39 0
                                    


"Will Ene uhibbuke..."

Aaron şaşırmıştı.Bu kelimelerin anla mını biliyordu.Bu dili öğrenmek için cok cabalamisti ve sonunda dili ana dili gibi ogrenmisti.Bu dili ogrendigin den beri duydugu en guzel kelimeler di bunlar.
"Tekrar soyle bal gozlu"
Sesi fisilti gibi yayiliyordu.Sesi sanki duygulu bir sarkidan bir kesit gibiydi. Isra karanlikta onu goremiyordu pek fakat basini kaldirip yuzune bakti.Bu soylemeyi istememisti gurursuzluk yaptigini biliyordu.Onu defalardir yapmadigi seyler icin sucluyor,siddet uyguluyordu.Ayrildiklari gece soyledi gi sozler kulaginda cinliyordu hala,la kin birturlu ondan nefret etmeyi bece remiyordu.Ona hak veriyordu aslinda
.Sonucta babasini olduren amcasiydi ve kendisinin sucu olmasada gorunur de onun icin mesleginden uzaklasti riliyordu.Onu anliyordu fakat o onu anlamiyordu.Gunahsiz oldugunu anla miyordu.Amcasinin gunahini o ceki yordu.Daima baskalarinin yaptigi ha talarin bedelini hep o cekiyordu.Bu o nun kaderinde vardi artik alismisti.

Uzun bir sessizlikten sonra Aaron tek rar konustu.Sesi bu sefer sevkattan u zak sinirliydi.
"soyle"
"bisey demedim efendim"
Aaron sinirden dislerini sıkiyordu.O na inanmak istiyordu kalbi istiyordu fakat mantigi gozlerini karartmisti. Sirf adami kandirmak icin ona simdi de boyle bir yalan soyluyordu.Ondan hincini almak,canini acitmak istiyor du.Onu hizli bir sekilde altina aldi.Se vismek aklinda hic yoktu.Duygularina hakim olamamis onu gormek icin oda sina gelmisti.Onun usudugunu gordu gunde dayanamamis sarilmisti lakin bukadar ileri gitmeyi dusunmuyordu. Ama kizin soyledigi o sozler azgin bir nehirin onune kurulan setin kaldirma siyle sahlanan sular gibi şahlandirmis ti.Onun kadinsi kokusu burnuna dol dugunda icinde gommeye calistigi duygulari tekrar canlandirmisti.Bu ka dina karsi yaptigi tum planlar suya du suyordu.Neydi onu boyle aciz kılan bil miyordu.Kollarinda hem cenneti hem cehennemi ayni anda yasiyordu.Bu ka din ona Irak'ı hatirlatiyordu.Bir tarafi cennet bir tarafi cehennem olan ulke bu kadinin bedeninde resmen can bul mustu.
Burnunu onun boynuna surttu.O do gal kokuyu icine cekti.Tum duyulari kapanmisti.Tum dunyasi durmustu simdi yanliz oydu dunyasi.Kulaginin asagisina nabizinin attigi noktaya bir opucuk birakti.
Isra uzerinde ki heybetli adami her zerresinde hissediyordu.Boyle birseyi beklemiyordu.Bir daha dokunamaya cagini dusundugu adam uzerindeydi. Ikisi de konusmuyordu.Onlarin iliski si boyleydi iste.Sözsüzdü...
Ask sozcukleri,sevgi gosterileri yoktu. Ikisi de gozleriyle anlatiyordu herseyi.
O derin gri okyanuslara dalıp bir daha cikmak istemiyordu.Keske zaman dur sa,keske herkes hersey yok olsa..
Sahşehriyar'ın kollarinda olum bile guzeldi.Ona nasil boyle kapildigini bil miyordu.Aslinda cevabini biliyordu. Mesela ask degildi güvendi...
Bu dev gibi adamin kollarinda guven de hissediyordu.Ruhu ozgurlesiyordu sanki.Hic sahip olamadigi sevkati,ko runmayi bu kollarda tadmisti.Korun mak,degerli oldugunu hissetmek isti yordu.Yillarca ona bu veren simdi uze rinde ondan nefret eden adamdan bas kasi degildi.Bir kadin baska ne isterdi ki..
O adam annesinin anlattigi masallar daki kahramaniydi.Calistigi yerlerde de bir cok adam gormustu.Lakin hic kimse o degildi.Tum dunyaya karsi o nun arkasina siginmak yeterdi ona. Utangac,kimsesiz,sahipsiz,acinasi isra bu kollarda kendisi masallarda ki prensesler gibi hissediyordu.Ona minnettardi.Para pul hic birsey degil sadece bu adam onu sarip kollasin isti yordu..
Kardesi icin yaptiklari icin minnettar di belki ama ona hisleri bundan degil di.Onu ilk uzaktan gordugunde kalbin de hissetmisti.Belki cocukcaydi ama gercek buydu.

Aaron kendisine derin bir sevgiyle ba kan kiza bakti.Onu simdi birakip git mek istiyordu.Istiyormu hayır lanet olsun istemiyordu.Siktir diyip kizin dudaklarina yapisti.Opusunde sevkat yoktu.Aaron kiziyordu hem kendisine hemde aklini basindan alan bu kucuk dilbere.Dudaklarini hirpaliyor agzini acmasi icin diliyle darbeler yapiyor du.Ne de ozlemisti bu dudaklari..
Isra sinirle dudaklarina yapisan ada ma bakti ve kendini ona birakti.Her sey onun elindeydi ama put gibi dur mak istemiyordu.Onun sevkatina ihti yaci vardi.Ellerini kaldirip genc ada min kasli kollarina,omzuna dokundu. Onun gucunu hissetmek ona degisik duygular hissettiriyordu.Bu guc sim onundu..
Aaron kendisine dokunan kizin hare ketleriyle dudaklarini yumusatti.Dili ni o bal dudaklarinin uzerinden gecir di.Ayni anda ellerini kizin saclarindan gecirip onu kendine hapsetti.Alt bede ni kizin bacaklarinin arasina girip onu yataga adeta civilemisti.Kizin du daklarini aramasiyla dilini ozledigi kuytuluklara daldirdi.Iki dilin ahengi karanlik ve soguk geceyi isitan yegane seydi.
Aaron daha fazla dayanamadi amaci bu degildi ama artik is isten gecmisti. Onun boynunu diliyle yaladi.Kulak memesini dislerinin arasina alip isirdi
.
Isra kulaginin isirmasiyla agzindan in lemeye benzer bir ses kacirdi.Adamin her hareketi onu deli ediyordu.Ama o da istiyordu.Aynisini ona yapmak,onu deli etmek istiyordu.Bu gece o urkek isra olmayacakti.Zaten hep kaybedi yordu bu geceden sonrada kaybedece gini biliyordu,en azindan ani olarak muhtesem bir geceye sahip olmak isti yordu.
Uzerine egilmis adami biraz itip otu rur pozisyona getirdi.Aaron kizin ne yapmaya calistini anlamiyordu.Lakin sakince bekledi.
Isra genc adama yaklasip ellerini o nun gogsune,boynuna surdu.Ellerini gomlegin dugmelerine gecirip hepsi ni tek tek cozdu.Gomlegi indirip onun sert ve genis gogsune opucukler kon durdu.Kaslarla dolu gobegine indigin de Aaron onu durdurdu.Genc kiz ada min gozlerinin icine bakti.Karanlikta o keskin bakislari secebiliyordu.Ay isi ginin aydinlattigi odada o yirtici bakis larin sahibiyle tekti.Normal bir kiz ol sa korkardi belki ama isra tam tarsi o vahsi bakislarin esiri olmak istiyordu.
Aaron cesaretlenmis kizin gozlerine bakti.Safca vucudunu inceleyen kiz ona ne yaptigini bilmiyordu.Onun cen esini kavrayip tekrar guzelim dudakla rina yumuldu.Kizin uzerindeki pa muklu geceligin kolunu siyirdi.Omzu nu boynunu emmeye basladi.Onu ku cagina alip sabirsizlikla kivranan er kekliginin uzerine oturttu.Onun kal calarini ovup bir gogsunu agzina aldi. O kucuk tepecikleri ozlemisti.Iki gog sunu hem emiyor hem eliyle yoguru yordu.Genc kiz artik dayanamacak ha le gelmisti.Sirtini yay gibi germis is temsiz kendini ona surtuyordu.
"yeter aaron dayanamiyorum lutfen" sesi okadar kisik ve atesli cikiyordu ki bu sesin kendinden ciktigina oda ina namiyordu.
"Ahhhhh will"
"ne istedigini soyle isra"
"seni seni istiyorum"
"Hmmmm"
Aaron memnuniyetle istegini yerine getirecekti.Simdi dunyayi dahi onun i cin yakabilirdi.Onu yataga uzatip ciril ciplak olana kadar soydu.Ay isigi vucu dunun beyazligina baska bir isilti kati yordu.Onu goguslerini,gobegini bacak larinin arasini optu.Onun bacaklarini tam ayirip agzini onun uckenine bas tirdi.Ista vucudunu gerdi.Zevk dalga lari tum vucuduna titresimler yollu yordu.Aaron bu goruntuyu hayranlik la izliyordu.Agzi onun kadinliginda ki zin vucudunun gerinmesiyle gogsleri nin uclari havaya kalkmisti.Bir heyke li andiriyordu.
Aaron dilini klotorisine degdirip ceki yordu.Genc kiz artik dayanamiyordu. Inlemeleri cigliklara donusmus artik tum vucudu ihtiyacla sizliyordu.
Aaron ilk defa bir kadina boyle yakla siyordu.Simdiye kadar kendi zevkini tatmin etmis karsi tarafla hic ilgilen memisti lakin o baskaydi.Onun kadin ligi aklini basindan aliyordu.Diriligi kokusu onu sanki uykusundan uyandiriyor,canlandiriyordu.Kizin ta ze vücudu,acemiligi onu daha cok kamciliyordu.
Isra artik dayanamiyordu gogsu inip kalkiyordu.
Nefes nefese;
"ahhh lutfen will lutfen ohhh ohhh"
"Immmmm"
"erkegim dur lutfen dur"
Aaron kızın lafiyla durup uzerine tir mandi.Bu kadinin her hareketi her ke limesi onu deli ediyordu.Erkeğim..
Bu kelimenin anlami onda cok buyuk tu.Onundu evet Aaron onun erkegi ol mak tek sahibi olmak istiyordu.
Isra adamin dudaklarini yaladi.Onun agzinda kendi tadini gormek cok aca yipti.Onun anlik boslugundan yararla nip uzerinden yana kaydirdi.Ustane ci kip dudaklarina egildi.Aaron uzerinde gogusleri acikta,saclari sirtina doku len kadina bakti.Vahsi bir kediyi andi riyordu.Saclari daginik,dudaklari go gusleri kizarmisti.Onun saclarindan tutup kendine cekti.Dudaklarini tek rar soluksuz birakacak sekilde optu.O nu tekrar altina almak istiyordu.
"bekle sana dokunmak istiyorum efen dim lutfen"
Aaron onun icinde olmak icin deliri yordu lakin onun heyecanini kirmak istemiyordu.Basini tamam der sekilde sallayip yataga birakti.
Isra will'in ona yaptigi gibi boynunu emdi.Dayanamayip onu isirdi.Yavas yavas asagiya kadar tum vucudunu emdi.Erkekligine geldiginde once te reddut etti,utaniyordu lakin derin bir nefes alip sahlanan erkekligini eline al di.
Erkekligi kalin,buyuktu fakat degisik olan cok guzeldi.Onu elleriyle ovdu bunu yaptikca adamin agzindan hiril tilar cikiyordu.Bundan cesaret alip u cunu agzina aldi.Bunu yapmasiyla genc adamin onun basini tutmasi bir oldu.
"yavas ol kucugum yavas"
Genc kiz adamin elini basindan cekip tekrar ucunu agzina aldi.Agzina dolan tuzlu tat hosuna gitmisti.Nasil yapma si gerektigini bilmiyordu.Gozlerini ka patip adamin yaptigi sekli hatirlama ya calisti.Onu yalamaya basladi.Genc adam bu iskenceye daha fazla dayana madi.Kucugu ates gibi hizli ogreniyor du.Onun basini tutup dudaklarini du daklariyla kapatti.Artik dayanamadi. Kizi altina alip bacaklarini beline dol ladi.Onun heyecanla inip kalkan gog sune ve yari aralik gozlerine bakti..
Genc kiz bekleyen adama ihtiyacla do lu suh bir bakis atti.Aaron onu bakip sertce icine girdi.
Isra ilk birlikte oluyorlarmis gibi tek rar ciglik atti.Genc adama sıkıca sari lip uzerine cekti.
Adamin uzerinde ki hamleleri hizlan dikca genc kizin inlemeleri tum odayi doldurmustu.Kizin kalcalarini sıkıp hamlelerini dahada hizlandirdi.Yarin tum vucudunda izleri kalacagini bili yordu.Ve bu psikopatca hosuna gidi yordu.Onu damlamak kendine ait kil mak istiyordu.Genc kizinda onda bi raktigi izler onu daha cok mutlu edi yordu.
Ikiside artik sinira geldiginde isra ada min agzi agzinda bosaldi.Tum sesler durmus kulaklarinda hafif bir ugultu hissediyordu.Aaron kizin rahatlama siyla kendini birakti ve dusunmeden tohumlarini icine akitti.
Aaron yana kayarken onuda uzerine cekti.Ikiside nefes nefese dunyaya in meyi bekliyorlardi.Aslinda ikiside ger cek dunyaya donmek istemiyordu.
Isra uykuya dalmadan adama iyice sokulup huzurla gozlerini yumdu.Sa baha dogru iki kez daha sevisen iki be den uykunun cezbedici cekiciligine da yanamamisti.
Aaron kulagina dolan ezan sesiyle kol larinda yatan kadina bakti.Yuzu me lek gibiydi.Makyaja ihtiyac duymuyor du bu guzel yuz,sevismekten dudakla ri sismisti.O dudaklari tekrar opup ya taktan kalkti.Gece bu odaya geldigin de planladigi bu degildi.Lakin hic mi hic pisman degildi.Bir saat boyunca huzurla uyuyan kizi izledi.Onun icin bir cok seyle ugrasmisti lakin degil on dan nefret etmek ona daha cok cekil misti.Hicbir kadin onun gibi olamaz di.O artik kendinde takinti olmaktan cikmisti..Duygularinin karsiligini bili yordu.O artik bedeninde tatmin oldu gu kadin degildi.O herhangi biri bile degildi.Korktugu basina gelmisti.Dun yada hic olmayacak kadina psikopat ca asik olmustu..O,Aaron will connor bir küçüğe yenik düşmüştü.O bal goz lu,kizil hareli sacli kucuk kadin onu kendinden almisti.Hayatta kendini acizlestiren tek sey,o guzel gozler onu kiskivrak yakalamisti.Bu gozler kalbi ni okadar doldurmustu ki ne intikam ne baska bir his onun umrunda bile degildi.Gecen sefer bunu yenebilece gini sanip kacmisti ondan lakin kaca cak yeri kalmadigini artik anlamisti. Derin bir nefes alip yerinden kalkti. Kapiyi acip cikmadan once guzel sacla ri yastiga dagilmis kucugune bakti.Du daklarina istemsizce iki kelime dokul du..

"Lowe you"...

(...isra...)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin