"..16.."

974 43 6
                                    

İsra üstündeki küçüçük parçalara ba kıyordu.Yapmaması gereken herşeyi yapmıştı lakin bunları giymek istemi yordu.Aaron yüzmeye gideceklerini söylüyordu lakin istemiyordu genç kız.Vücudun da adamdan izler taşıyor du bu bikinilerld her yeri ortaya çıkacaktı.
Offf! dedi içinden..
Aaron yarım saatir banyoda olan kızı bekliyordu.Onunla yüzmeye gidecek lerdi lakin kızın pek çıkmaya niyeti yoktu anlamıştı.Kapıyı çalmaya karar verdi.
"isra güzelim çık hadi"...
İsra kapının çalma sesiyle hemen ayaklandı.Aynada kendine son kez bakıp kapıyı açtı.İçeri geçtiğinde başını yerden kaldıramıyordu.Utan cından ölebilirdi.
Aaron başını eğmiş kıza bakıyordu. Kırmızı bikini vücuduna tam oturmuş tu.Bembeyaz tenine çok ama çok ya kışmıştı.Vücudunda kendinden izler taşıması hoşuna gidiyordu. Saçlarının o zarif süzülüşü ahenkle sırtına dökü lüyordu.
"isra gel buraya"dedi..
İsra yürüyüp yatağa oturan adamın önünde durdu.
Aaron derin nefes alıp kızı kucağına oturttu.Saçlarını başını gömüp kokla dı.Bu kıza isteği hiç bitmiyordu.Onun tadını alınca daha çok istemeye başla mıştı.Başını üzüntüyle eğmiş bal göz lüsüne baktı Aaron..
"neyin var güzelim seni böyle düşün düren ne?"
Konuşurken saçlarını öbür omzuna atıp omzunu açıkta bırakmıştı.İsra genç adamın gözlerinin içine bakıp konuşmaya başladı.
"efendim ben bikini giymek istemiyorum,herkesin beni görmesini istemiyorum.Sen sizin dışında kimse nin beni böyle görmesini istemiyorum nolur"dedi.
İsra konuşmayı bitirdiğinde çoçuk gibi parmaklarıyla oynuyordu.
Aaron kızın dedikleriyle mest olmuştu
.Normal de böyle şeyleri umursamaz dı lakin başkasının onun vücudunu göreceği hissi onu sinirlendirmişti.
"kalk üstünü al gidiyoruz isra"dedi.
İsra onu ikna edemeyeceğini anladı ğında kalkıp uzun yazlık elbisesini giy di.Saçlarına da aynı renk yeşil eşarpı nı takıp çantasını aldı.
Asansöre bindiklerinde içinde ki adamları gören İsra,Aaron'a yaklaştı. Aaron adamların isra'ya baktığını fark ettiğinde kaşlarını çattı. Kendisine yaklaşan kızın omzuna eline atıp onu kendine yapıştırdı. Karşısın da ki adamlara dik dik bak maya başladı.İsra adamın yüzüne baktığında onu ilk gördüğü gün ki ha line döndüğünü anladı.Çelik gibiydi asansörün bir an önce inmesi için dua ediyordu İsra...
Asansöz lobiye indiğinde isra nefesini bıraktı.Aaron hala adamlara bakıyor du.Yanında ki kadına bakılmasından hoşlanmazdı lakin küçüğüne bakılma sından hiç hoşlanmamamıştı.O adam ları dövmek için tek bir hareket bekli yordu lakin biri birşey yapmamıştı. Giden adamlara son kez sinirle bakıp İsra'nın elini sertçe tuttu.
İsra kapıya yaklaştı arabaya binecekle rini anladığında şaşırmıştı.Sormak istiyordu lakin sinirli adama birşey di yemedi,sessizce arabaya bindi.
Aaron özel bir koya geldiğinde arabadan indi.Kendileri için hazırla nan bölüme yürüdü.Kendisini izleyen kıza baktı.
"bizden başkası yok güzelim rahat ol" dedi.
İsra kendileri için özel yer ayarlayan düşünceli adama baktı içtenlikle gülümseyip beline sarıldı birden.
Aaron gülümseyip kendine sarılan küçük kıza sarıldı.O güzel gülüşü için herşeyi yapabilirdi.Kendini kaptırdığı nı anladığında kızı kendinden uzaklaş tırıp yüzüne baktı.
"seninle burda sevişmemi istemiyor san rahat dur"dedi.
İsra gözlerini kırpıştırıp şezlonkuna doğru yürüdü.Çantasını indirip havlu larını çıkardı.Arkasını döndüğünde nefesini tuttu birden.Aaron gömleğini indirmiş üstünde sadece şartuyla deni ze doğru yürüyordu.Onu geldikleri günden buyana çıplak görüyordu.Vü cudu kaslı ve çok yapılıydı.Dün gece banyoda ki hallerini hatırladığında başını eğdi İsra.Genç adam çok ona çok ilgili davranıyordu.İlk başlarda yu muşak davranıyordu ama artık dur mak bilmiyordu.İsra geçirdiği günle rin rüya olduğunu düşünüyordu.Gece yatakta konuşmaları,beraber film izle meleri,gezmeleri,yemek yaparken o nunla şakalaşması,utancını gidermek için yaptıkları herşey herşey çok güzel di.Yıllardır sanki ilk kez kendini yaşıt ları gibi hissediyordu.Adam ona renk li renkli yeni elbiseler ayakkabılar al mıştı.Saçlarını açık seven adam ona değişik değişik aksesurlar almıştı.O nun yanında kendini çok ama çok önemli hissidiyordu.Çok şükür dedi..
Aaron başını eğmiş tebessümle düşü nen kıza baktı.Şalını indirmiş saçları uçuşuyordu.Daha fazla dayanamadı ve onu yanına çağırdı.
İsra sudan korkusunu çabuk atmış adamla saatlerce denizde kalmıştı. Yüzmeye çalıştıkça batması Aaron'u güldürmüştü.İsra son denemesinde tekrar düştüğünde Aaron dayanama yıp sesli gülmüştü.İsra gülen adama baktı.Ne yaptığını fark etmiyordu. Genç adamın kaslı karnına vurup;
"üf gıcıksın will ben gidiyorum"dedi..
Aaron sinirle ismini söyleyen sırılsık lam kıza baktı.Onu tutup kendine ya pıştırdı.Elini kalçasına atıp yoğurdu. İsra adamın ne yapmaya çalıştığını anladığında utançla etrafına baktı.
"kimse yok bebeğim bizden başka kim se yok.Sadece bana özelsin"dedi.
Onu kucağına alıp öpmeye başladı.İs ra elini boynuna sarıp öpüşüne karşılık vermeye başladı.Aaron onu sahile yatırıp üzerine çıktı.Dudakları, boynunu emip gögüslerine geldiğinde bikinisini yırtıp attı genç adam.Zevk ten tomurcuklanan gögüs uçlarını emmeye başladığında isra inlemeye başladı.Genç adamın başını tutup kaldırdı ve atılıp dudaklarını emdi. Aaron kızı bikiniyle gördüğü ilk an zevkle dolmuştu.Üstünde ki tek parça olan alt bikinisini de yırtıp kızı çırıl çıplak bıraktı.Deniz kızını andıran kı zı izlemeye dayanamayıp tüm vüducu dunu öptü.İsra artık sona yaklaştığını düşündüğünde Aaron onu üzerine çek ti.İsra adamın onu yaptığı gibi şortu nu çıkardı ve dilini vücudunda gezdir di.Bacaklarını açıp üzerine oturdu lakin adamı içine almak yerine ona sürtünmeye başladı.Aaron kızın kal çalarını tutup dikleşti ve onu öpmeye başladı.İsra adamla sevişmeye başla dıklarında kendinden geçiyordu.
Aaron onu altına alıp bacaklarını ayır dı.Tek hamlede içine girdiğinde isra çığlık attı.Adam hareketkerini sıklaş tırmıştı.Aaron kızın zorlandığını anlı yordu lakin çok hoşuna gidiyordu. Kendini dizleyemiyordu.Nerde olduk larını ikiside unutmuştu.Sahilde kıyıya vuran dalga sesleri ortamı romantikleştirmişti.Aaronun hırıltısı, isranın inlemeleri ve iki vücudun çarpışma sesleri tüm sahilde huzuru yaran tek şeydi.İsra üstünde sertçe gidip gelen adama ayak uydurmaya çalışıyordu.Bacağını genç adamın omzuna atıp kalçalarını tuttu. Aaron' un hoşuna gittiğini biliyordu. Lakin zevkten dayanamayacağını anladığın da bacaklarını beline sardı ve omzu nu ısırdı.Aaron daha da vahşileşip inledi.İkisi de rahatladığında Aaron nefes nefese kızın üstünden kalkıp yanına uzandı.Nefesleri normale dön düğünde Aaron kızı tutup tekrar deni ze girdi.Suyun canını acıttığını anladığında onu kucaklayıp havluya sardı.Otele vardıklarında isra elbise sini giymiş saçlarını örtmüştü lakin altta çıplaktı.Banyo yapıp oda ya istektikleri yemeklerini televizyon eşliğinde yemişlerdi.Birbirine sarıl mış televizyon izlerken Aaron çalan telefonuyla kızdan uzaklaştı.Salona döndüğünde yerinde uzanıp uyuya kalan küçüğüne baktı.Yarın onu bir süre yanlız bırakması gerekiyordu. İş için bir kaç adamla görüşmesi gereki yordu.Onu kucaklayıp yatağa yatırdı. Kendisi de huzur bulduğu küçük dilbe rinin koynuna girip gözlerini kapattı.
İsra erkenden uyanmıştı yanında adamı göremeyince endişelenmişti. Lakin adam askerdi ve ne zaman ne vakitte gideceği belli olmuyordu.Kal kıp yüzünü yıkadı.Mutfağa gidip ken dine çay yaptı.Yanında bişeyler atıştı rıp ortalığı topladı.Oda da saatlerce sıkılan isra çiçekli elbisesini diyip, pempemsi çalını taktı.Aynada solgun yüzüne baktı.Değişiklik yapıp gözleri ne sürme çekti.Rimeli de sürüp dudak larına pembemsi rengi bir ruj sürdü. Sürme gözlerinin rengini ortaya çıkar mıştı kendini beğendi ilk kez.Otelin etrafında tur atan genç kız sahile indi ayaklarını suya koyp etrafını insanları izledi.Yanına gelen çocuğa baktığında kardeşini hatırladı.Küçüğü yanına çağırdı.Sarı saçları masmavi gözleri vardı.Onunla kumlarla oynadı bir süre daha sonra kendi ne bir kahve alıp sahili baştan başa dolaştı.Vakit öğlene yaklaştığında yorulmuştu artık.Ama içi huzurla dolmuş nefes almıştı.Otelin çaprazın da ki ağaçların altındaki sedire uzanıp gözlerini ka pattı.Kuş cıvıltıları, suyun sesi ve hafif esen rüzgarla çıkan yaprakların sesle ri onu güzel bir uykuya davet etmişti..
Aaron işini halledip odaya döndüğün de direk yatak odasına gitmişti.Tüm gün kapalı kalan kızı alıp yemeğe çık mayı düşünüyordu.Oda da onu bula mayınca tüm daireyi aramıştı lakin yoktu.Üstünü değiştirip lobiye indi genç adan görevliye kızı sordu lakin kimsenin haberi yoktu.İki üç görevli daha bilmediklerini söylediğinde genç adam sinirlenmeye başlamıştı. Odadan çıkmaması gerekiyordu hiç biryeri bilmiyordu lakin kız çıkmıştı ve ortalarda yoktu.Görevli sinirli ada ma bakıp yanına gelen kat görevlisine kadını sordu.
Genç kadın kendine sinirle bakan ada ma baktı.
"efendim ben odayı temizlemeye giderken odadan bir bayan çıktı.Çiçek li bir elbise ve pembe bir şal takmıştı. Yanlış değilsem gözleri sürmeliydi ve gülümseyerek çıkışa doğru gidiyordu"
dedi.
Aaron kadının cevabıyla daha çok si nirlenmişti.Bal gözlü süslenip nereye kime gitmişti.Birisiyle görüşme düşün cesi gözlerinin seyirmesine sebep olu yordu.Siniri tüm vücudunu ele geçiri yordu.Görevliyle otelden çıkıp etrafa bakmaya başladı.
İsra yüzüne düşen yaprakla uyandı. Uyuya kaldığına inanamıyordu.Vakit ikindiyi geçmeye başlamıştı.Akşam olmadan odaya gitmeliydi hemen kalkıp kendini düzeltti ve otele doğru yürümeye başladı.Karşıdan gelen iki adamı gördüğünde yolunu çevirdi gen ç kız.Adamlar bilmediği bir dilde ko nuşup gülüyorlardı.Etrafta kimse yok tu isra tam arkasına dönüp öbür tara fa gidecekken adamlardan birinin ko lunu tutmasıyla yerinde durdu.Adam kolunu sıkıp yüzünü ona çevirmeye zorluyordu.Yüzüne değen nefesi iğrenç kokuyordu onların sarhoş oldu ğunu anladığında daha çok korkmaya başladı.
"bırakın"dedi.
Elini hızla çekip koşmaya başladı la kin diğeri önünü kesip ellerini barikat gibi açtı.İsra iki adam arasında kalmış tı.
"nolur bırakın"dedi..
İki adam birbirlerine onun anlamadı şekilde birşey diyip gülmeye başladı lar.İsra kurtulamayacağını biliyordu.
"imdat biri bana yardım etsin"diye ba ğırdı..
Adamlarda kilolu olanı "hişşşş" diyip parmağını onun yüzüne sürmeye çalış tı.İsra hemen çekilip eline vurdu laki öbürü onu saçlarından tutup çekmeye başladı.Acıyla çığlık attı genç kız.Bağır dıkça bağırdı lakin kimse gelmiyordu. Gözyaşları hızla akmaya başladığında kimsenin yardıma gelmiyeceğini anla mıştı.Saçlarını bırakan adam kollarını tuttu.Kilo olan ona yaklaşıp vücuduna dokunmaya çalıştığında genç kız tek rar bağırdı.
"Aaronnnnn Willl kurtar beni nolur"

(...isra...)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin