NEW

233 8 0
                                    

Pohľad Kristy
Ráno som sa zobudila úplne mimo Justina a mimo spacáku. Tak som vstala a zobrala si čisté veci. Nejakú veľkú košelu nejaké tielko. Kraťase a podkolienkové ponožky. Obula som si tenisky a keďže som počula že tu niekde tečie potok.

Po asi 10 minútach hladania som ho našla. Nebol ďaleko.
Keďže vonku bolo teplo tak som sa tam umila. Voda tam boľa diamantovo čistá a neuveritelne ľadová.

Umyla som sa a šla naspäť. Vybrala som z vaku konzervu a pečivo. Začala som jesť a keď som dojedla schovala jedlo a šla naspäť do stanu. Justin ešte spal. Zapla som snapchat a skúšala na Justinovy všetky možné efekty.

Zrazu Justin otvoril očil a nalakal. Ma..

Pohľad Justina
Videl som že Kris niečo robí. Vybafol som na ňu a ona odhodila mobil a ja som ju chytil. Pobozkal som ju a povedal: ,,Dobré ráno super prebudenie však?" Zasmiala sa a potom mi povedala že sa bola už umyť prezliecť a najedla sa.

Veľa som toho nestihol: prebehlo mi hlavou. Vyšiel som zo stanu a šiel sa prezliecť. Potom sme sa najedli a šli hladať huby. Keďže sme ich našli celkom dosť tak sme spravili hubovú polievku.

Bolo asi tak pol druhej poobede a dosť svietilo slnko. Tak sme sa dali do plaviek a ľahli si vedľa seba. Kris pustila nejakú pohodovú hudbu.

Po asi pol hodine zaspala. Ja som spokojne vybral knihu a čítal som. Po chvíľke asi pol hodine mi zazvonil mobil.

Volalo mi neznáme číslo. Zdvihol som
,,počúvam tu je Bieber." Ozval sa mne známi hlas. ,,Ahoj Justin, tu je Vicky. Máš voľno?" povedala celkom dosť zvlástnym tónom. ,,Mmm Vicky?"
,,Áno to som ja" ,,Nie prečo? Potrebuješ niečo?" odpovedal som.
,,A kde si?" ,,S Kristy na stanovačke nechaj nás na pokoji a už jej nevolaj ahoj!"

Zostal som vytočený. Nechapem prečo ale nenávidím Vicky. Neviem čo furt rípe. Vstal som a šiel pobaliť veci a Kris ešte spala. Prikryl som ju dekou.

17:00 Pohľad Kristy
Zobudila som sa a Justin sedel vedľa mňa a niečo čítal. ,,Dobré ránko" povedal a uprel pohľad na mňa. ,,Aj tebe pekné poobedie" povedala som a zasmiala som sa. Vstala som a zobrala som Justinovy košelu. Obliekla som si ju potom sme ešte niečo zjedli a vybrali sa k autu.

Sedíme už dobrú pol hodinku v ahute a spievame si pesničky čo hrajú v rádiu.
,,Musím uznať že z nás by bolo operné duo!" Justin sa začal smiať. Ach ten smiech. Ako sa nad tým tak zamýšľam Justin má strašne príjemný hlas.....

Pohľad Justina
Vyhodil som Kriss pred jej domom. Rozplúčili sme sa a ja som asi za pol hodinu prišiel konečne domov. Neskutočne ma bolel chrbát. Šiel som sa osprchovať. Po asi pol hodine liatia na seba príjemnú horúcu vodu som vyšiel.

Prechádzal som sa po byte nahý a rozmýšlal čo budem robiť. Zobral som fľašku vína a nalial som si.

Pohľad Kristy
Prišla som domov a šla som si vyložiť veci. Niektoré som nahádzala do práčky. Prezliekla som sa. Dala som si čierne roztrhané rifle na kolene. K tomu som si zobrala nejaký croptop a na to sako.

Nasadla som do auta a vybrala som sa do jedného fotografického štúdia. Šla som tam na pohovor. Privítala ma celkom milá slečna. Zaviedla ma za riaditeľkou.

*********************************

Prijali ma! Super! Práve som si prezerala štúdio. Bolo to tam útulné. Mala som si do týždňa zaobstarať fotoaparát. Šla som teda hneď do nákupného centra a kúpila nejakú kvalitnú zrkadlovku.

Sedím v cukrárni a jem zmrzlinový pohár. Vybrala som mobil a napísala Justinovy.
,,Ahoj Juss najbližší týždeň nebudem doma, letím do Paríža na služobku"

O chvíľu mi prišla odpoved. ,,Aha to je škoda :( ale dávaj si pozor :)" 
Zaplatila som a šla do obchodov pokupovať plavky tričká a iné blbosti.

Hodila som toni tašiel do kufra a naštartovala motor. Pustila som si pesničku a fičala domov.

Vyložila som tašky a zobrala kufor.
Pobalila som si tričká kratase osušky hygienu spodné prádlo plavky a biliardy dalších vecí.

Pohľad Justina
Jebne ma. Kriss na týždeň odchádza a ja mam pracovať s tou mrchou? No nejako to dúfam prežijem. Nalial som si Whisky a nasadol do auta.

Zazvonil som na Kriss dom a čakal kým mi otvorí. Prišla v župane. Uvítal som ju bozkom. Začali sme sa bozkávať a ja som zavrel dvere.

Zobral som ju na ruky a položil ju na gauč. Začal som jej bozkávať krk. Keď som sa pokúsil jej rozviazať uzol na župane.

Pohľad Kristy
Justin sa mi pokúsal rozviazať župan.
,,Brzdi" A odsunula som sa. Justin si ľahol na mňa. Pozrel na mňa. ,,Prečo odchádzaš?" spýtal sa ma. ,,S tej novej práce idem na služobku do Karibiku. Idem tam fotiť nový photoshoot nejakých modeliek. Idem len na týždeň."

Do povedala som a dala som mu malú pusinku na líce. Posadila som sa a naliala nám vodku. Popíjali sme najskôr sme pili z pohárov.

Opili sme sa. Až moc...

Tak dalšia časť na svete! Dúfam že sa páčila. :) Poprípade si pustite pesničku v mediách. :) 

Nevinne vinný [Jariana SK]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu