Zoznámenie

407 15 1
                                    

Začali sne sa rozprávať.

Pohľad Justina
Zazvonil mi budík a ja som sa donútil vstať. Spravil som si kávu a pustil rádio. Dal som si sprchu umyl si zuby prečesal moje vlasy ktoré vyzerali ako slama. Potom som šiel do šatníka zobral si nejakú bielu košelu a čierne dlhé nohavice. Keďže to sme mali ako pracovný úbor v tej novej reštaurácii
Steffany's restaurant. Robil som tam čašníka teda skôr brigádoval a dbes som tam mal ísť prvý krát.

Hodil som do seba müsly z mliekom. Potom som vypol rádio zobral klúče od môjho Porsche mobil peňaženku a klúče od domu. Zamkol som nasadol do auta a vybral sa do Vegas. Ja som býval v Los Angeles. Takže taká pol hodinka cesty. Prišiel som na miesto. Celkom slušné, prebehlo mi hlavou.

Šiel som za šefkou tá mi dala inštrukcie a potom som ako inak zašiel do kuchyne a roznášal objednávky. Trochu mi robilo problém sa zorientovať medzi číslami stolov. Po asi pol hodine tak už nikdo na raňajky nebol. Vyšiel som von a ,,hral,, sa na mobile. Všimol som si ako na mňa čumí jedna ženská. Blondínka vysoká a zmaľovaná. Necchápal som čo všetky ženy vidia na tom keď sa zmachlia ako na maškarný ples. Vyzerajú potom ako umelé barbie.

Potom som počul ako s niekym tá blondínka telefonuje. A bola taká ,,nenápadná,, že som pocul až ku mne to čo o mne hovorila.
,,Stál by za hriech" no ale ona nie. Nad tým som sa začal len potichučky smiať. Potom som asi za takú pok hodinu videl prichádzajúceho Touarega a v ňom sedela celkom dosť sexi brunetka. Vystúpila a keď som videl tú postavu tak som mal chuť ju znásilniť. Zase sa ozvala moja zvrátená myseľ. Radšej som sa pozrej do mobilu a zase tam s niekym niečo riešil. Potom som ešte počul ako tá blondská povedala že na dnes končí. Celkom sa mi uľavilo. Po tom ako skončila prestávka som vchádzal do šatne aby som schoval mobil ale čo tam nevidím. Tá sexi bruneta sa tam prezliekala. Ako mohol byť niekto rak okúzľujúci! Po tom ako vyšla som si zanies mobil a nastala obedňajšia mánia. V jedálni to bolo preplnené ľudmi a my dvaja sme na to boli sami. Lietali sme tak ako vrtule lebo to bolo nemožné byť dvaja na celú jedáleň.
Po tom ako sme všetko poroznášali a upratali sme mali znovu prestávku.

Na prestávku som zase riešil nejaké blbosti a všimol som si ako ku mne kráča tá bruneta. Schoval som mobil a narovnal sa. Bola celkom nizučká. Teda nehovorím že ja som ol najvyšší ale mohla mať tak 170 centimetrov.
Mala modré oči nebola skoro vôbec namaľovaná mala len linky a špirálu.
Oslovila ma:

K:Em.. počula som že si tu nový tak ma napadlo že by sme mohli prehodiť reč
J:Ahoj no hej som tu nový prvý deň a už je to makačka.
K:No len pondelky a piatky sú najhorsie a vzhľadom na to že je piatok sa ani nečudujem.
J:Aha no tak to je lepšie. Inak ja som Justin...Justin Bieber
K:Ja som Kristy Mollet
J:inak nešli by sme po práci niekam na večeru? Dobre sa s tebou rozpráva
K:jasné inak a kam by sme šli? poznám jeden dobrý podnik v Los Angeles. Ak to nieje ďaleko
J:to je v pohoda v L.A. bývam tak dnes o siedmej?
K:dohodnuté

Pohľad Kristy
Naozaj ma pozval na večeru? Ostatok smeny som sa vznášala nad touto myšlienkou..... tak sa teším...Netuším ako mo niekto tak rýchlo ,,ukradol,, srdce.....

Dnes niečo zaujímavejšie.Dúfam že sa páčilo. ;)

Nevinne vinný [Jariana SK]Where stories live. Discover now