Večera

170 10 5
                                    

Pohľad Kristy
Rozlúčila som sa s Jamesom a nervami. Šla som na hotel a tam si v hlave všetko ešte raz premietla. Keby som mohla tak mu takú vlepým že bu mu ešte nejaká morská kosatka dala druhú. Pokiaľ by to prežil samozrejme. Dala som si sprchu obliekla som sa.

Zavolala som Justinovy

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Zavolala som Justinovy. Samozrejme nedvíhal to. Sadla son si na posteľ a otvorila obálku z listami. ,,Vážená slečna Kristy Mollet, chceme vám oznámiť že vám ponúkame pracovnú ponuku pre časopis Vogue. Vaše fotky sú úžasné takú fotografku sme tu ešte nemali. Ak by ste mali záujem zavolajte na uvedené tel. č.: 0975 488 351" dočítala som list. Takže tak hneď zavolám. ,,Dobrý deň tu redakcia časopisu Vogue." ,,Dobrý deň som slečna Kristy Molett mám záujem o tú pracovnú ponuku." ,,Úžasne prosím vedeli by ste prísť na High evengue 3117?" ,,Jasné ale kedy?" ,,Termín máte do nedele bude to dosť slečna?" ,,Určite už hneď zajtra prídem" ,,Ďakujeme tešíme sa dovidenia!" ,,Dovi" pozdravila som a zrušila som to. No nič teraz už len zistiť kde je High evengue a všetko bude v pohode!

Za asi 10 minút mi zavolal Justin. ,,Ahoj čo si chcela Kris?" ,,Dobrý deň pri trlefóne Jerry"
,,Kris nehraj sa na môj penis" v tej chvíli som vybuchla do smiechu. ,,Ja niesom váš penis slečna Justin" znovu som povedala. ,,Kriis nebuď jebnutá prosím" povedal. ,,Ok ok no sranda musí byť" ,,No už mi povieš čo si chcela?" ,,Kde ste? Nemám čo robiť prídem za vami." ,,Ehm chytáme pštrosov prídeš akurát sedím s Jackom na drakovy a lovíme tých spomínaných pštrosov." ,,No okej idem loviť s vami kde ste?" ,,No momentálne sedíme v meste pri fontáne prídi" ,,Okej už idem čaw"
zrušilaa som to obula si Vansy a višla von.

" ,,No okej idem loviť s vami kde ste?" ,,No momentálne sedíme v meste pri fontáne prídi" ,,Okej už idem čaw" zrušilaa som to obula si Vansy a višla von

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Cesta mi trvala asi 15 minút. Konečne som ich našla. Justin neregistroval tak som mu zakryla oči. ,,Kto to je?" ,,Dračiča predsa" povedal a zasmial sa. Odkryla som mu oči a vlepila som mu jemnú pusinku. ,,No čaute vy čo sa flákate?" ,,Ale len tak" povedal Jack. ,,No inak Jack toto je Kristy, Kristy toto je Jack" povedal Justin a zoznámil nás. ,,Ahoj" povedala som mu a podala ruku. ,,Ehm Ahoj?" odpovedal otázkou. ,,No vy dvaja leňochodi padajte na hotel prezlečte sa a ideme na večeru!" rozkázala som im. ,,Okej brzdi brzdy ty pštros" povedal Justin a zasmial sa spolu s Jackom. No úprimne keby som vedela zabíjať pohľadom už ležia pod mramorom a dvoma kubíkmi hliny. No to je teraz vedľahšie.

Pohľad Justina
Nasmerovali sme si to na hotel. Prezliekli sme sa a potom nás Kris privliekla do nejakej luxusnej reštiky.
Sadli sme si, ja oproti Kris a Jack vedľa nej. Objednali sme si jedlo a šampanské. Začal náš rozhovor. ,,No takže Jack pri tom mojom tempr si asi tho veľa nestihol, taak povedz niečo o sebe" povedala Kris. ,,No takže čím začať, som trochu prijebaný potom mám rád ženy aa to je všetko." povedal. ,,No som na tom podobne ale na chalanov nie na baby chapeme sa?" opýtala sa a na to sme sa začali  všetci traja smiať. ,,Ty čo si taký tichý?" opýtala sa ma Kris a oprela pohľad na mňa. ,,No rozmýšlam kam Jacka zakopem keď mi ťa preberie" povedal som a odul son dolnú peru a nadvihol obočie. ,,To sa nestane" povedala a darovala mi pusinku. ,,Okej oblizujte sa potom teraz som tu aj ja" povedal Jack a hrkol do nás. ,,Dobre len tu nezhoď stôl , diky" povedal som.

Priniesli nám jedlo a začali sme jesť. Ja som mal cestoviny Kris burger a Jack pizzu.

Dojedli sme a zaplatili sme. Vyšli sme postupne von a namierili si to na pláž. Posadali sme si vedľa seba a začali sme sa z ničoho nič len tak štekliť. No nepopieram bolo to celkom fajn. Po asi tak pol hodine šteklenia sme šli na hotel. Išli sme na Kristynu izbu a zapli sme si horror. Na to že som to videl sto krát vždy sa laknem. Jednoducho to by som nebol ja.

Dopozerali sme a Kris s Jackom zaspali. Vypol som telku a zhasol. Lahol som si k nim a ešte sa chvíľu hral na mobile. Skroloval som fb tweetnut som hentých dvoch jak spia. Potom som si zahral ešte nejakú tú jeblú hru a vypok so ho.

Zrazu zavibroval a prišla mi SMS.
,,Do prdele ja som zabudol vypnúť zvuky. ,,Neznáme číslo,,. Kto zase otravuje?

Časť venujem Veruuunka111 Belieber_bieber_girl a PhuongThaoJulie a ostatným babám. Ak sa vám časť páčila môžeš za ňu hlasovať. :)

Nevinne vinný [Jariana SK]Where stories live. Discover now