Rozhovor

86 6 0
                                    

Pohľad Vicky
Už som zase v LA. Sedím v obývačke a dávam si štamprlík na posilnenie. Toto bude ťazžká noc.

Cink! Ozval sa zvonček. Je tu Justin.
,,Ahoj" pozdravila som a on ma letmo  pobozkal.

Sadli sme si a ja som čakal na to  najhoršie.

Pohľad Jussa
Mal som toľko otázok. Prečo mafia? Sestra? Čo?
,,Takže Kris chcem aby si vedela že jja ťa stále milujem a neprestanem. Len sa obávam či ty mňa tiež. Prosím vysvetli mi tvoju minulosť. Nie tú imaginárnu. Tú mafiánsku."

,,Dobre takže Vicky ti už povedala že je moja sestra že som ju mala zabiť a ak to zistia zabijú mňa. A že mám otca mafiána ktorý  nám zabil mamu. A áno odtiaľ mám všetky peniaze.  Ak sa pýtaš prečo... Lebo si vážim život. Znie to sebecky ale.. mňa vychovávali tak aby som neznášala Vicky aby som ju potom nemala ťažkosť zabiť ju. Pravda je taká že ona bola moja jediná kamarátka ktorej som hovorila všetko. Nikto sa so mnou nebavil lebo sa ma báli mafia to nedovolovala.
Vedela že ju mám zabiť. Preto som zabila jedno postihnuté dievča vymenila papiere pas zmenila meno a poslala ju žiť normálny život.
Dala som je dostatok financii. A potom keď som dospela dása povedať. Som si mala nájsť prácu a žit ako obyčajný človek. Lenže ja som nemohla. Musela som skrývať mafiánsku krv a toto bol najlepší spôsob. Všetko začalo tak že som si našla nejakú prácu. Nastúpila som a ako správny mafián si každého preverila. Narazila som na Vicky.  V tom momente som si uvedomila kto to je. Zľakla som sa lebo by ju mohli nájsť a zabiť nás obe. Tak som na ňu bola zlá a posielala ju do Európy. Nechcela som aby a jej niečo stalo. Lenže ona  nechce ani nechcela. Ale tu šlo o život. Preto som na ňu taká.

Po tom ako môj otec zomrel o tom ona nevie. Som nastúpila na čelo gangu ja ale chlapy povedali že ženská sa im nikdy rovnať nebude. Tak som ich postrielala a pozabíjala. Potrebovala som si zachovať členstvo. Samozrejme pár ostalo. Ale nieje to čo bývalo. Oni zabíjajú a ja dávam rozkazy. Ja už nezabíjam ale zároveň keby s tým prestanem tak ma berú ako zradcu a to sa trestá smrťou. Takže tak je to celé. Pochopím ak odo mňa budeš chcieť odísť."

Zamrzol som. Tak takto to je. Nemám slov.
,,A a a ale? Prečo si mi to tajila?"

,,Lebo máme prísahu že ak si niekto nájde partnera a ten sa o tomto dozvie buď bude s nami dokoca života alebo ho čaká smrť. A ja ťa milujem preto som ťa dištancovala celú dobu. Kryla sok tvoj holý život."

Môj mozog zamrzol. Takže keby jej poviem že je koniec tak ma zabije? ....
ČO TERAZ?!

Ahojte je tu ďalšia časť. Môžte zanechať hviezdičku a ohodnotiť do komentu. :)
Prepácčte za neaktivitu ale mala som silné psychycké problémy.

Dúfam že sa časť páčila.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 25, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Nevinne vinný [Jariana SK]Where stories live. Discover now