James

193 11 2
                                    

Túto časť venujem Veruuunka111 PhuongThaoJulie a ostatným babám z našej skupinky. :)

Pohľad Justina
Zobudil som sa na zvonenie môjho mobilu. Podotýkam na zvonení som mal Kristyn smiech. Bolo celkom fajn počuť ako sa smeje a pritom ešte spí.
,,Neznáme číslo" achh kto to je. ,,Pri telefóne Bieber počúvam. " a z druhej strany sa ozval ten nepríjemný piskľavý hlas. ,,Justinko to som ja Vicky predsa" po týchto slovách som prevrátil očami. ,,Prepáčte nepoznáme sa. Dovidenia!" a zrušil som to. Ano som hajzel no a čo. Je to .... a tak si to aj zaslúži. Vstal som a dal som si sprchu.Zobal som si veci a išel k sebe na izbu. A tam ma čakalo prevapko. ,,Čau brácho!" pozdravil ma Jack. ,,Čau ty čo tu?" spýtal som sa. ,,To akože nemám právo len tak sa vlúpať do izby svojho kamoša a ukradnúť mu nabíjačku a heslo na
wi-fi?" v tom momente sa môj mozog zastavil a začal spracovávať túto otázkovetu. ,,No po pečlivé uvážení pane, SMIEŠ!" povedal som a vybuchli sme do smiechu obaja. ,,No prezlečiem sa a môžme niekam vypadnúť." povedal som a nabral som smer skriňa. ,,Ok ok len prosím nerozby si ten tvoj narcistický nos" povedal a potkol ma. To by nebol Jack keby nerobil chujiny. Obliekol som sa a šli sme na motokáre.

Pohľad Kris
Zobudila som sa a Justin tu už nebol. Dala som si sprchu obliekla som sa.
Dala som si čierne tielko čierne legíny kabelku cez plece jemne natočila vlasy a čelenka. Obula som si topánky zo zlatými detailami.

 Obula som si topánky zo zlatými detailami

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vyšla som von  a zavolala Justinovy. ,,No čau kde si?" opýtala som sa. ,,Prišiel Jack tak sme šli na motokáre. Dúfam že ti to nevadí" povedal. ,,Nie nie v pohode a inak pozvy ho na večeru zoznámime sa okej?" ,,Dobre super zlato tak čau!" pozdravil. ,,Papa!" povedala som a típla som to. Rozmýšlala som kde si objednáme tú večeru. Zašla som teda do nejakej reštaurácie objednala stoly. Po tom som stretla Jamesa v meste. ,,Ehm dobrý deň!" pozdravila som ho a darovala mu úsmev. ,,Dobrý slečna hľadáte niečo alebi niekoho?" spýtal sa ma a usmial sa tiež. ,,Nie čo keby sme si potykali?" na znak som mu podávala ruku. ,,No ja som James" povedal a potriasol mi rukov. ,,Ja som Kris" odpovedala som. ,,Kam pôjdeme?" spýtala som sa nedočkavo.
,,Noo ak by vám teda ti nevadilo tak môžme sa ísť okúpať je príjemných 33 stupňov." odpovedal milo. ,,Môžme tak poďme" odvetila som. Potiahla som hk za ruku. Prišli sme na hotel išli sme sa prezliecť do plaviek. Ja som na seba ešte hodila letmé šaty a počkala ho dole.

Pohľad Jamesa
Zišiel som dole a tak na mňa čakala Kris. Prečo je tak kurversky pekná! ,,Ideme?" opýtal som sa z nadšením. ,,Jaska!" povedala a potiahla ma za ruku. Kým sme prišli na miesto môj pohľad patril jej zadočku. Niesom úchyl teda možno ale vyzeral fakt dobre. Prišli sme na miesto a vyložili sme si veci. Kris si vyzliekla šaty a mne skoro vypadli oči. ,,Čo tak pozeráš?" opýtala sa ma a štuchla do mňa. ,,Nič nič len... ser na to poď do vody" povedal som a chytil som ju. Hodil som ju tam. ,,Ja ťa zabijem." povedala a zasmiala sa. Zavesila sa mi na ruku a zvalila ma do vody. No nepopieram že sme boli ako malé deti ale čo už. Po asi hodine takéhoto ,,nič,, nerobenia sme si lahli na lehátka. Zavrel som oči a cítil príjemné teplo na mojej koži.

Pohľad Kristy
No musím uznať nebol na zahodenie. Ale predsa mám Justina a ten je lepší a milujem ho. Lahli sme si na lehátka. James zavrel oči a opaľoval sa. Ja som si ľahla na bok a skúmavo ho merala mojimi očami. Bolo celkom divné keď otvoril oči a pozrel sa na mňa a ja nevnímavá som s otvoreními ústami stále merala jeho svaly a rozmery. (Nič úchylné)
Začal sa smiať a ja som furt neregistrovala. Luskol mi pred očami a ja som vyskočila jak keby som mala dostať infarkt. Potom ma zobral a išiel ma hodiť do vody. Ale potom sa stalo niečo s čím som nerátala.

Pohľad Jamesa
Zobral som ju na ruky a šiel hodiť do vody. Keď som si to rozmyslel a pobozkal ju. Odtrhla sa a padla do vody. Zobrala si veci a mierila si to do hotela. ,,Počkaj nemyslel som to zle" kričal som na ňu a utekal za ňou. ,,A ako si to potom myslel?" pozrela sa na mňa a keby mohla zabiť pohladom už by som ležal na mieste vykrvácaný. ,,Ja som nevedel že si zadaná sorry." povedal som. ,,No ale aj tak poznáme sa koľko? 3 dni? a sme spolu vonku asi tak 2 hodiny a ty už ma bozkávaš? šibši ribši?" povedala a rukov naznačila že mi šibe. ,,Dobre uznávam.. ale nemôźme byť aspoň kamaráti?" spýtal som sa zo sklonenou hlavou. ,,Môžme ale nech sa ti neopakuje jasné?" pozrela na mňa prísne. ,,Okej" povedal som a mal som iskričky v očiach.

PO STO ROKOCH NOVÁ ČASŤ. BUDEM RADA AK ZAHLASUJEŠ ZA PRÍBEH. 😉

Nevinne vinný [Jariana SK]Where stories live. Discover now