DUYURU

6.2K 381 87
                                    


Esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatü; gözümün nuru, kalemimin şevki okuyucularım!

Sürekli verdiğim tarihlere uyamadığımın farkındayım. Uzun uzun bahaneler sıralamak istemiyorum, sadece şunu açıklayayım. Ben ne zaman kafamda planlar kursam Allah bana kendi planlarını uygulatıyor. Allah her şeyin en güzelini bilendir, bu benim için hayırlı olan demek ki.

Ben sizi gerçekten özledim. Benim penceremden bunu aktarırken sizlere ne kadar hissettirebilirim bilmiyorum ama Elif Gibi Dik'in ilk zamanlarındaki samimiyet gerçekten bambaşkaymış. Ben ne kadar acemi olsam da, ki hala öyleyim, bende bıraktığınız etkileri kitaptan uzak kaldığım aylar boyunca hep aradım.

Esas söylemek istediğim şey, Elif Gibi Dik ile alakalı. Arada bir girip kendi hikâyemi benim değilmiş gibi değerlendirmeye çalıştım. Çok kez dönüp kendi yüzüme tükürmek istediğim oldu, gerçekten! Elif... Elif karakteri bu kadar pasif değildi, böyle geçmemeliydim onu. Yusuf hikâye akışında bulunsa da ana karakter haline sonradan gelmesi gerekirken hop birden oluveriyor.

Elif'in özellikle lisede yaşaması gereken çok şey var, hepsini yaşayacak.

Karakterlerimiz için insan hata yapabilirler dedik ama, Elif'i kimi bölümde Müslüman sıfatına yakışmayacak hareketlere sokmuşum. Bilhassa o hakaret yiyor ardından Yusuf peşinden gidiyor durağa kadar, işte o bölüm... Ellerimi yüzüme kapatarak tepki verdim. Ellerim titremiş yazamamışım, olmamış; önce Allah'ın sonra sizin affınıza sığınıyorum. Sen Yusuf'sun kardeşim, bu tavır sana yakışıyor mu? Yakışmıyor, ona da Elif'e de.

Çok uzun zaman araları var, bu da benim hatalarımdan bir tanesi. Onları ne kadar daraltabilirim bilmiyorum ama çabalayacağım.

İğrenç espriler... Onlar da fiyasko.

Karakterlerin cümlesi olup alıntı olan her şeyi çıkaracağım.

Velhasıl Elif Gibi Dik bir restorasyon geçirecek. Eksiklerin tamamlanması, hataların silinmesi ve kısa bölümlerin uzaması ile inşaallah bitireceğiz.

Düzenlenen bölümlerin yanında düzenlendiğine dair bir yazı göreceksiniz, sanırım bildirim de geliyor.

Ülkemize ve Ümmet-i Muhammede duadan geri kalmayalım, nas suresini okuyalım, zulümkar insanların şerrinden Allah'a sığınalım inşaallah. Zira ahir zaman dört koldan bize vuruyor...

Yorumlarınızı bekliyorum. Ben buralardayım inşaallah.

Allah'a emanetsiniz!

Elif Gibi DikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin