Facebook Grubu?

12.8K 624 61
                                    

Selamün aleyküm en bi' imanlı okuyucular! :')

Size bir teklif sunmaya geldim;içimizden bazı fikirler çıktı ve ortaya dökelim istişare edelim dedik.Benim de dahil birçoğumuzun facebooku yok zannımca.Ama hepimizi toplayacak yer olarak orada bir grup açma fikri yürüttük.Ben de hesap açacağım ama,boş işlerle uğraşmayacağız facebookta.

Bu grup Elif Gibi Dik adına olabilir ya da benim adımın altında açılabilir.Fark etmez başka bir şey de olabilir."Elif Gibi Dik Duranlar Klübü" falan da olabilir.Çünkü grubun asıl amacı birlik olmak.Allah'ı anmak,anlatmak,Allah'ı anlamak,daha çok anlamak.

Birçoğumuz çevremizde Allah için dost olacak kimsenin olmamasından yakınıyoruz,çok kişiden buna dair mesaj aldım.Düşündük ki;öyle bir grup açalım ki insanlar birbirlerini dost edinsinler,Allah için dost.İslama dair paylaşımlar gerçekleşsin,hadisler-ayetler gibi,okuduğumuz duyduğum bilgileri paylaşalım;üstünde konuşalım.Yani güzel-birlik içinde bir grup olsun.İstenirse Elif Gibi Dik'e dair de şeyler paylaşılabilir ama çok da gerekli değil.

Çok kişi olacağımızı zannetmiyorum,ama ne kadar az olsak da her türlü kârlı çıkacağız bu işten.Mevzu cihad arkadaşlar. :)

Eğer belli sayıda olumlu cevap gelirse bugün açacağım.Başka zaman vaktim olmayabilir çünkü.Haber bekliyorum sizden.

Sizi çok seviyorum,Allah'a emanet!


*Bölüm önümüzdeki hafta sonu gelecek inşaAllah.

27. Bölümden Kesit:

"Aslında hiç öyle biri değildim biliyor musunuz?" dedi dudaklarının kenarını kıvırırken."İğrenç bir insan olmuştum,farkındaydım da.Ama gözümü kin bürümüştü.İntikam,hasret,acı hepsi bir olmuş beni o hale getirmişti." Susup önündeki çay tabağına ucunu dayadığı çay kaşığını sol taraftan sağ tarafa çekti.Geçmiş,kimse için hiçbir zaman kolay olmayacaktı;acıları da pişmanlıkları da hatırlatan hep geçmişimizdi çünkü.Mutluluklar es geçiliyordu her zaman.Çünkü insanoğlu mutluluğu benimseyip kendine saklıyordu ama kötü olan ne varsa geçmişinde bırakma çabasıyla örtüyordu üstünü.Ortaya tekrar çıktığında geçmişini suçluyordu hep,geçmişim,geçmişimdekiler,geçmişimde yaşananlar;onlar suçlu.

Ben de suçluyordum,keşke başımı açıp okula gireceğime yurt dışına gitseydim,başka bir çözüm yolu arasaydım diyorum.Ama sanırım ben yine dönüp dolaşıp kendimi suçluyorum.

"Benim sırılsıklam aşık olduğum çocuk,gelmiş dünyada kimse kalmamış gibi sana aşık olmuştu.Ali neden gitti zannediyorsunuz?" dediğinde kafama biriken bütün düşünceleri elimin tersiyle itip Dilara'ya odaklandım.

Elif Gibi DikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin