Sizden Gelenler

6K 610 142
                                    

*Aslı hanımdan gelen bir olay...

Birgün koyde kuzenimle bisiklet sürerken bir yol vardi köy bizim yazligimiz oldugu icin pek gitmezdik ama kuzenim koyde yaşıyo. O yolu ilk kez gördüm oda ben ordan gitmeyelim dedim o gidelim dedi. Neyse gittik ordan yagmur fena yagmaya basladi bizde bi eve girdik yaşlı bir kadin büyü aletleri falan ben korkmaya başladım o heycanlandi iştahı kabardi malin. Yatak odasina girdik ben korktuğumdan besmele çekerek girdim içeri. Ensemden bir nefes hissettim arkama baktım yaşlı bi kadin yüzü yanmış farkli izler falan vardı. Bana "neden rahatsiz ettin" dedi. Kuzenimle çok korktum o evden kaçtık olayları kimseye anlatamadik.

Bir aksam annemler oturuyormuş teyzem uyuyomus teyzem gece yarisi kalkmis mutfağa gitmiş ondan sonra teyzem mutfaktan ağlayarak annenin yanina gelmis bana birileri güldü demiş teyzemde tir tir titriyo korkmuş nazil korkrmus sonra anneler bakmis kimse yok

Sonra evden ciktigmizda yağmur dinmisti kulagimda söyle bi ses yankilandi "oluceksin benim evimde Allah'in ismi yankilanamazz" ben korktum kuzenime anlatsam kuzenim herkeze anlatirdi bende bise demedim gizliden koyun imamima gittim hoca bana şunları dedi :"ahh be kızım o eve neden girdiniz o evlerde neler dönüyo" hoca bana herseyi anlattı o ev eskiden iki cok mutlu bi cift yaşarmış o çifti biri büyü yapmış (zaten bok buyuyle oluyo) adam çok fena bi şekilde olmuş kadin kocası canlansin diye cinle anlasma yapmış ama cin onu kandirmis kadın onunla zina yapmış ve kadin zinaya dayanamayıp ölmuş o günden beri kadinin ruhu evde dolaşıyo bana oluceksin demeside zina yoluyla ölücekmişim onun icin imam bana asla evlenme dedi.

Korkuyu Fısıldayan Hikayeler(KİTAP OLDU!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin