Cinlerin Bedende Olduklarına Dair Alametler Nelerdir?

3.6K 215 90
                                    


Cin bedenin tamamına girebilir. Bedende ağrı, sancı, titreme, bayılma, cığlık atma, ellerini gözlerine kapatma gibi. Cin bedenin herhangi bir uzvuna girer. Özellikle beyni tercih ederler. Tıbbın çare bulamadığı durumlarda cin durumu üzerinde durulur.

Damardan gelen fazla kana cinler sebep olabilir. Bunu yapan kişi cini kadına gönderir. Sufli cin kadının içine girerek damarı vurduğu zaman kadının fercinden fazla kan gelir. Bu da kadının ölümüne bile sebep olur. Doğumdan sonra, bütün çabalara rağmen görülen ani olumleri akla getirmektedir.Cinler girmek icin zayıf ve abdestsiz bedenleri tercih ettikleri için, geleneklerimizde lohusa kadınlara ayrı bir ilgi gosterilir. Bazen de bu kan burundan gelir ve durmak bilmez. Yine tıbbi durumu göz önünde bulundurmak gerekir.

Cin uzun zamandır bedendedir fakat daima bedende durmaz, vurur ve gider. Mesela insanın ayaklarına girip yürüyemez hale getirirler. Doktora giderler, senin hiçbir şeyin yok deyip gönderirler. Bir komşumuzun oğlunda böyle bir olaya şahit olduk. 6 yaşındaki çocuk aniden felc gibi oldu ve yürüyemedi. Cinden kurtulunca yürümeye başladı. Bazen sapasağlam bir insanın aklı birden gider ve mecnun olur. Ne konuştuğunu, nerede olduğunu bilemez. Bu da cinin bedeni sahiplenmesi ile olur.

Cinlerin evlerde insanlarla beraber yasayanlarına "Ammar" denir. Bazıları da hamamlarda, kabirlerde, pis yerlerde deve ahirlarında yaşarlar. Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bu yerlerde namaz kılınmasını yasaklamıştır.

Korkuyu Fısıldayan Hikayeler(KİTAP OLDU!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin