Tänu- ja lõpusõnad

223 24 21
                                    

Ma teadsin, et see päev tuleb kui ma ükskord 23. septembri hommikul silmad avan ja mõistan, et nüüd läheb viimane osa... Nüüd reaalselt saabki see läbi...
Ma ei tea, kas minu puhul on üldse loogiline neid kirjutada, sest mu raamat polnud väga pikk.
Kõige esimesena tahaksin tänada KiaraSuie 't. Tänu sinule otsustasin siiski pärast Facebooki järjejutu kirjutamist jätkata ja tulin lõpliku otsusega üle Wattpadi.
riinutska , kes shipis Thomast ja Theresat ja ma palun tõsiselt vabandust, et loos juhtus nii, et nad on õde ja vend.
Oma vanemaid, kes pole siiani raamatust mitte ühtegi lõiku lugenud, aga elasid tulihingeliselt kaasa igale uuele lugejale ja olid üllatunud igast vote'ist.
Oma õpetajat Piretit, tänu kellele sai sellest raamatust minu loovtöö ja kes andis viimase tõuke sellele, et raamat ka trükikotta jõuaks.

See raamat oli esimene, mille ma suutsin lõpuni kirjutada. Teekond oli tõsiselt crazy ja tagasi vaadates ei kujuta ma ette, et see kõik päriselt oli.
Alguses kirjutasin ja püüdsin, et lugu tuleks huvitav ja üritasin võimalikult palju süžeepöördeid sisse tuua. Lõpuks, raamatut kontrollides sain aru, et see polnud väga hea mõte.
Kirjutades seiklusjuttu, milles on palju fakte ja vihjeid sinu salapärase maailma kohta, peab sul olema kindel story ja niisama lahmides on lõpuks väga raske otsi kokku tuua. Sellepärast jätsin mõned asjad praegu lahtiseks, et siis nende üle mõelda ja võib-olla ilmuvas järjes neid siis kokku pusletama hakata.
Ma kardan, seda siin kirjutada... Ma kardan seda lõppu tulemas... :'(
Mõned küsimused on mul raamatut kirjutades tekkinud, mida ma tahaks Teilt küsida. Kirjutan need siia ja kui sul on veidi aega ja tahtmist siis võiksid nendele kommentaarides vastata.

1) Kes oli sinu lemmiktegelane? Miks?
2) Theresa&Thomas, Theresa&Jace või Theresa&Francis?
3) Millisest Elemendist tahaksid Sina pärineda?
4) Kui sul on mõni hea laul, mis terve selle raamatuga sobiks, siis võid selle ka kirjutada.
5) Mida arvaksid raamatu järjest?
{6) mul on mõned avaldamata lõigud, mis ma igaks juhuks kirjutasin, kui soovid lugeda siis anna teada}

Seniks, aga ...
Aitäh, Teile kõigile, kes mu raamatul kasvõi tutvustust lugenud on, ja neid muidugi veel rohkem, kes kogu raamatu reaalselt läbi lugesid.
Kallistan Teid virtuaalselt umbes nelikümmend seitse korda!

AITÄHHHHH!!!!! ❤️❤️❤️❤️

SaladuslikWhere stories live. Discover now