5. časť

808 43 15
                                    

Včera som časť nestíhala napísať lebo som sa musela učiť dosť do školy ale aj tak som nakonec zostala doma :3 Takže vám teraz môžem písať a tato časť by mala byť dlhá:3 Dúfam..Inak keď chcete follownite ma na INSTAGRAME: kristina_kissova

Do rúk som si zobrala nožničky a pozrela som sa na ich neobyčajne zelenú farbu.Začala som premýšľať koľko rokov sa už nachádzajú na tomto svete.V zápätí som sa zasmiala ,že či mi vážne nehrabe. V škole som mala dosť veľké peklo a ja tu rozmýšľam o drbnutých nožničkách! Dostala som také nervy že som nožničky celou silou hodila o zem,tie sa na moje prekvapenie odrazili a poškriabali mi nohu.Zkríkla som , takú bolesť som ešte necítila. Z nohy sa mi začala valiť krv na podlahu a mne sa to začalo čím ďalej, tým viac páčiť. Nechala som prúd krvi nech si steká po nohe dole.Ako tak pozerám na koberec už si svoje prežil a jeho novým domovom bude odteraz kontajner. Cítila som sa priam úžasné, ten pocit neviem ani opísať, akoby všetky problémy zmizli a zostala som tu iba ja , moja krv a nožnice, ktoré som práve zdvila zo zeme  a chystala som sa snimi urobiť niečo, čo som nikdy predtým ešte neskúšala.Nožnice som zdrapila čo najsilnejšie a otočila som snimi najviac ako som mohla  a ony sa zlomili na dve polovičky.Začala som sa smiať asi najsilnejšie ako som vedela a ležela som na koberci.Zvíjala som sa v strašnom smiechu a nevedela som sa prestať smiať. Pomaly ako mi krv prischýňala na nohe som si začala spomínať na všetky problémy ktoré sa mi za posledný jeden deň v škole prihodili. Z ničoho nič som začala plakať. Zdvihla som sa zo zeme a namierila si to do kúpeľni. Zmyla som si zo seba všetku krv a trochu to štípalo, už mi nebolo vôbec na smiech. Keď som vyšla zo sprchy omotala som si okolo seba uterák a keď som otvorila dvere , dúfala som že to čo vidím na vlastné oči je len sen a za chvíľu sa prebudím.

Z pohľadu Justina:

Nemohol som v jej blízkosti vydržať už ani chvíľu. Nikdy som si neuvedomil aká je vlastne škaredá.Jej sestra bola oveľa krajšia a výraznejšia, v posteli stála zato, ale vedela toho až moc , preto som musel Ryanovi nakázať nech sa jej zbaví. Tomu kokotkovi som vravel nech to nieje moc nápadné a on ako taký najväčší debilko ju hodí pod kamión a v každých správach sa to rieši. Keď som sa pozrel do Roseiných očí, videl som tú bolesť ktorú ešte stále prežíva a to ma donútilo cítiť.NIE! TO SOM NEMOHOL DOPUSTIŤ! Čo najrýchlejšie som vypadol zo záchodov a namieril som si to domov. Na chodbe som zazrel Ryana a držal v ruke nejaké fotky. 

,,Nazdar kámo." obaja sme povedali skoro jedno hlasne a dali sme si pozdrav , ktorý sme používali už niekoľko rokov. S Ryanom sa poznám už od škôlky. Ako malí sme vždy učiteľkám dvíhali sukne už v škôlke. Teraz im dvíhame niečo iné. Pri tej predstave som sa musel usmiať. 

,, Ryan máš tie fotky?"  spýtal som sa ho s očakávaním že mi ich hneď dá. On sa zarazil , čo svedčilo tomu že na to zabudol.Ja toho debila raz, prisahám bohu že zabijem. 

,,Nehovor mi že si ich... " ... ,,Kľud Justin , mám ich tu neboj sa." povedal náhle a bolo vidieť že sa na mne dobre bavil.Pred tým ako mi fotky strčil do ruky sa poobzeral či nás niekto neuvidí, múdry to chlapec! Má byť pokom. 

,,Poslal si každému zo školy sms-ku nech všetci prídu?" pozeral som sa naňho , čakajúc na odpoveď.

,,Jasné kámo, pochybuješ o mne?" nadvihol obočie a vyzeral ako kokot. 

,,Áno." odpovedal som hneď. Prevrátil oči a odišiel.Ako kráčal ku hlavným školským dverám ,uvidel som ,ako ide asi milión ľudí do školy. Bola medzi nimi aj  Stacy. Hneď ako som ju videl ma schytila ohromujúca túžba. Na záchodoch sme si to rozdali a bolo videť ,že to dievčatko sa vyzná. Keď ju Ryan uvidel hneď na mňa hodil pohľad ako Dobrý kus,brácho.

Zasmial som sa Stacy som privítal vášnivým bozkom, pričom moje ruky kĺzly po jej chrbáte až sa dopracovali ku zadku. Odtiahla sa a dala mi jasne najavo, že teraz nie.Zamračil som sa a podal jej do ruky fotky s pohľadom dobre vieš čo máš robiť . Žmurkla na mňa a fotky začala rozdávať každému kto sa nachádzal na chodbe. Rose bola ešte stále na záchodoch, potom čo som ju zaplavil nadávkami som čakal ,že tam ešte chvíľku zostane a poplače si. Takže mi išlo zatiaľ všetko podľa plánu.Zrazu, keď všetci uvideli Rose, ako sa s uplakanými očami približuje ku svojej skrinke, som kývol na Stacy a zašepkal som: ,,Teraz!" .. ako na povel ma poslúchla, prišla ku Rose a fotky jej hodila do tváre. Rose mi venovala jeden ospravedlňujúci pohľad a ja som sa povýšenecky usmial. Keď pozrela na fotky , všetka farba jej z tváre zmizla a ja som sa dobre bavil. To dievča musí zaplatiť zato, aké problémy narobila jej sestra. Keď sa rozplakala a začala utekať preč zo školy, všetci sa začali smiať a nadávky lietali jedna za druhou. Stacy mala víťazoslávny úsmev , priblížil som sa k nej , chytil som ju za zadok a pritahol si ju k sebe. To dievča ma hrozne vzrušuje, keby môžem pretiahnem ju tu-hneď-teraz . Vidiel som jej na očiach že túži po tom istom. Začal som ju bozkávať a pohral som sa jej s jazykom. Potom mi prišla na um jedna myšlienka. Odlepil som sa od Stace a vyšiel som hlavným vchodom zo školy. Vytiahol som si mobil a napísal  som : ,,Zajtra v škole ťa čaká peklo." vyžívam sa v tom keď môžem niekomu riadiť život, keď niečo poviem a ten druhý  si zoderie kolená len kvôli tomu aby ma mohol potešiť. A toto sa chystám urobiť z Rose , vniknem jej do života a keď to bude najmenej očakávať zrazím ju na kolená. Pri tej myšlienke *na kolená* sa mi vybavil obraz ako Rose kľačí na kolenách a ... Šibalsky som sa usmial a išiel som ďalej po uličke. Za 10 minút som už stál pred Roseiným domom a zavolal som jej mame. 

,, Ahoj zlato, tak čo dneskajšok platí?" cítil som ako sa pri telefóne usmiala a začervenala.

,,Samozrejme Justin, ale mám doma dcéru , musíme byť potichu, je ti to jasné?!"

,,Pre teba všetko , bejby." a zložil som. Po pár sekundách sa otvorili dvere a Vanessa (Roseinyna mama) tam stála v celej svojej kráse. Nato že mala 35 rokov a za sebou už dva pôrody vyzerala ako 20 ročná. Schytil som ju okolo pása a začal ju vášnivo bozkávať. Zrazu som počul ako sa otvorili dvere z kúpeľne a v nich stála Rose iba v uteráku .... 

,,Dcérka toto je Justin,Justin toto je Rose." ..... 

Prosím vás píšte aj komentáre, chcem vedieť váč názor:3 a Dajte aj Vote , ak sa vám páčila:) Potom ma to baví písať :) 

Brown eyes can kill. (Justin Bieber Fanfiction)Where stories live. Discover now