A New White Page ~ [Denmark x Reader]

207 8 31
                                    

Hatırlatmalar:
DİKKAT!!! NSFW YOK "SAYILIR" (töbe töbe diyebileceğiniz durum olacak)
POV: point of view
Berwald: İsveç
(a.): adınız
>>>>>.<<<<<
*Reader's POV*
    Bu çocuğu seviyorum ya... Ama içimdeki olan %100 sevginin %70'i arkadaşım olduğu için, %30'u da onu cidden sevdiğim için. O bunu biliyor mu bilmiyorum. Sürekli birbirimizin evinde buluşuyoruz. 4 kardeşin en büyüğü. Ama onlar farklı yerlerde. Neyse. Ona sevgim her gün daha fazla artıyor çünkü çok eğlenceli ve çok iyi biri. Fazla sesli olduğunu saymazsak. Ve söylemem lazım ki... Çok çekici >.<

Onu normal bir arkadaş gibi görmeye çalışıyorum ama bazen dayanamayıp sarılıyorum. Bunu tuhaf bulmuyor hatta bazen o de bana geliyor. Şuan onunla kalıyorum. 1 haftalığına sırayla birbirimizde kalıyoruz. Bu hafta sıra bende. Onunla vakit geçirmek güzel oluyor. Dağıttığımız evi toplamak bile eğlenceli oluyor. Neyse, bugün yine bütün gün dışarıdaydık.

*Denmark's POV*
(a.) çok yakın bir arkadaşım. Onunla vakit geçirmeyi seviyorum. Nedense bana onunla iken herşey eğlenceli geliyor. Yarın akşam yine parti ortamı kurmayı düşünüyorum. Gerekli malzemeleri aldım. Bugün ise dışarıdaydık. Birbirimizde kaldığımız zamanlar iyice deliriyoruz. Arada içtiğimiz de oluyor. Ama neyse sanırım rekoru onunla kıracağım yani öyle düşünüyorum. Neyse bugün bitsin de yarın gelsin. Çok heyecanlıyım.

*Reader's POV*
Sonunda eve geldik. Saat geç olmuştu. Mathias bir plan yapmış gibiydi. Ama neler olup bittiğini haber vermiyordu.

"ÖÖĞĞHH *esnemek* Ben yatıyorum iyi geceler."

Şaşırttı açıkçası. Daha geç saate kadar kalır diye düşünüyordum. Ama bütün gün dışarıdaydık tabi yorulmuştur. Neyse ben de yorulmuştum. Hemen uyumaya geçtim.
*ertesi sabah*
Yataktan kalkmada hiç sıkıntı çekmeden hızlıca aşağıya inip kahvaltı hazırladım. Ardından Mathias geldi. Öylece bakakaldı.

"(A.), sen şimdi neden zahmet ettin?"

"Ya ne olacak?"

"Hmm..."

Oturttum masaya onu. Kahvaltıdan sonra biraz oturduk. Birşeylerden falan konuştuk. Vakit geçirdikten sonra nedense benden ampul almamı istedi.

"Şey... (A.). Birşey rica edeceğim ama biraz ampul alabilir misin? 20-30 tane falan."

Ampulü ne yapacaktı bu?

"Ampul ile ne işin var ki senin?"

Saçlarıyla oynadı. "Prizleri aldım ama ampulleri unutmuşum. Aydınlatma yapıp biraz evi donatacaktım da."

Bu kulağa hoş geliyordu. Yardım edebilirdim belki. Almak için yola çıktım.

*Denmark's POV*
Hazırlıklara başlayabilirim artık. Bunu ona sürpriz olarak hazırlayacağım. Değişiklik olsun bari. Ben gerekli malzemeleri aldım. Burayı hazırlamak için (a.)'yı bir yere göndermeliydim. Ampuller için daha önceden baktığım bir yer vardı ama unutmuştum. Ampulleri bağlayacağım duylar hazırdı. Diğer şeyleri hazırlayayım. Bugün şuna karar verdim: içme rekoru kırma. Belki. Ben şu ana kadar olan en fazla dozda içtiğimde nasıl olduğumu biliyorum. Bakalım ötesi nasıl olacak? Ve bu arada... Yeteri kadar var. Ampulleri takacağım yeri belirleyeyim.  Ama ilk önce, etrafı toplayayım.

• HETALIA FAN FICTIONS •Where stories live. Discover now