12:00 pm

213 9 16
                                    

Monsieur: Bayım (French)
Tak: Teşekkürler (Danish)
SuFin içerir (yaoi) İyi okumalar :D
♪───O(≧≦)O────

24 Aralık
"Herşeyin hazır mı hayatım?"

"Evet, birazdan çıkarım!"

Bugün günlerden 24 Aralık, Noel gecesi. Tino evlere hediye dağıtmak üzere hazırlık yapıyordu. Son olarak küçük kırmızı noel çoraplarının içine birer not ve küçük çikolatalar koyup hediyelere bağladıktan sonra yola çıkmak için saat 23:00 ü bekledi.
O saate kadar Berwald ve diğerleri ile zaman geçirmeye karar verdi. Daha yarım saat önce yaptığı kurabiyeler vardı ve birer sütlü kahve yapıp herkes ile bitirdiler. Saat 11 olmuştu. Tino'nun çıkması lazımdı.

"Görüşürüz, gitmem lazım! " diye aniden ayağa kalktı. Berwald'ı yanağına öpücük kondurup evden çıktı. Tabi ki o sırada Mathias'ın Berwald'a bakarak iki işaret parmağını birbirine sürterek "uuu" diye sesler çıkarması da olağandı. Berwald "Nolmış karım sonuçta." dedi.

Tino elindeki listeden gideceği yerleri kontrol ederken bir yerde Baltık'ların evini görür ve bacalarına doğru inmeye başlar. Şans eseri açık pencere vardı ve oradan sessizce girdi. Hediyelerin üzerlerinde adları yazıyordu. Ağacın altına ilk Raivis'in hediyesini koydu. "Raivis iyi çocuk."
Sonra Toris ve en sona ise Eduard'ınkini bıraktı. "Kankam olduğun için salak şey :D" diye geçirdi içinden.

Evden çıkıp diğer Avrupa'ya hediyeleri dağıttıktan sonra Amerika'ya sonra Asya'ya geçip eve dönene kadar saat 12 olmuştu. Eve döndüğünde herkes uyuyordu. Herkesin odasına gidip hediyeleri bıraktıktan sonra Ber'in hediyesini usulca yanına bırakıp sessizce yanına geçip uyudu.

Noel Sabahı (25 Aralık)
Sabahın erken saatlerinde herkesten önce uyanan Tino kurabiye yapmaya karar verdi. Sonra yiyecek birşeyler hazırladı. Sabah 4:30 idi. Çünkü İskandinavya'da güneş çok erken doğuyor. Kocaman masayı farklı farklı donattıktan sonra etrafı bir güzel süsledi. Bunları yaparken oldukça ses yapmamaya da dikkat etti (bknz: tipik ev hanımı). Çünkü kuşlar gibi en ufak sesten uyanan vardı. Mesela Emil. Onun ülkesinde zaten 2 buçuk saat gece yaşandığı için uyku düzeni biraz bozuk.

Herşey hazır olduğunda saat 5:30'u gösteriyordu. Aşağıdaki seslerden dolayı ilk uyanan Emil oldu. Yanında hediye paketini gördüğü anda "Bu hediye ne yaa çocukmuyum ben?" diye söylenerek hediye paketine uzandı. Mathias hediye paketini görünce sevinçten yükSEK bir çığlık attı. Lukas'ı uyandırdığı için oradan "Sus lan mal!" diye bağırdığını duydu. Gerçi Lukas'ın sesi çok çıkmıyordu. Berwald hemen Mathias'ın odasına girip "Noluyo abim?"
diye üstüne gitti. Odaya girdiğinde Mathias etrafta elinde hediye ile zıplıyordu. "Hediye mi?" diye soruşturdu sessizce Ber.

"BUGÜN NOEL SABAHI LAN!!!"

Berwald "hmm" diyerek odasına geri döndü. Yattığı yerin yanındaki hediye paketini alıp açtı. Tino ona sevdiği birşey almıştı. Karısı tabi ki onu çok iyi bilecekti.

O sırada Tino yukarıdaki konuşma seslerini duyar duymaz aşağıdan seslendi. "Gençler! Kahvaltı hazır!!"
Aşağıya ilk Mathias indi. Tino'ya sımsıkı sarıldı. "Tak, Tino!!"

"Mutlu noeller ;)"

Aşağıya sırasıyla Lukas ve Berwald indi. Hepsi birbirlerine sarıldılar. O sırada Emil geldi. Onlara öyle bakakaldı. Lukas sonra kardeşini kolundan tutup yanlarına çekti ve bir de öyle sarıldılar. "Mutlu noeller arkadaşlar :)"

Berwald, Tino'ya ayrıca sarıldı. "Mutlu noeller hayatım ;)"

Herkes masaya oturduğu gibi Tino hemen fırından kurabiyeleri çıkardı.

• HETALIA FAN FICTIONS •Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin