final

16.1K 1.1K 318
                                    


"Benimle daha fazla ilgilenmen için neredeyse havlayacağım Min Ji." Kliniğin kapısına yaslanmış bir şekilde bana bakan Yoongi'ye çevirdim gözlerimi. Bir yandan elim ile okşadığım ufak köpeği severken diğer yandan Yoongi'ye gülümsüyordum. Yerimden kalkıp katlanan beyaz önlüğümün ceplerine ellerimi geçirdim.

"Buyrun sizi bir tedavi edeyim isterseniz." Kollarını birleştirdiği göğsünden çekip yüzündeki ufak sırıtış ile bana doğru geldi ve tam önüme durdu.

"Ben size hastayım Doktor Min Ji." Fısıldadığı şey kalbimin ritmini değiştirmişti adeta. Kalbim olması gerekenden fazla hızlı atıyordu. Kesinlikle kalbime iyi gelmiyordu bu yakışıklı. Elimi gözlerine götürüp açtım ve inceledim. Ufak gözlerini büyükçe açmıştım. Yüzündeki gülümseme büyürken ben yaramaz bir çocuk gibi yüzüyle oynuyordum adeta.

"Gözlerde bir sorun yok." Ellerimi şekilli dudaklarına yönlendirip dokundum. Gözlerim dudaklarında takılı kalırken parmaklarım arsızca dudaklarının üzerinde geziniyordu. Yüzündeki gülümseme solmuş gözleri parmaklarımı takip ediyordu. Şu an şaşıydı anlayacağınız.

"Dudaklarda gayet iyi." Fısıldadığımda ellerini belime yerleştirip beni kendine çekti. Burunlarımız birbirine değerken gözlerim hala dudaklarındaydı.

"Bir de öperken kontrol edin bence." Dudaklarımızı birleştirmeden önce söylediği şey buydu. Ellerimi ensesine yönlendirip ensesindeki saçları avuçladım. Dudaklarımız derin bir öpüşmeye hazırken sanırım ortam hazır değildi.

"Ya! Gidin evinizde yapın şu işleri. Hayvanlar sizden görüp kuduracaklar sonra al başına belayı." Jimin'nin arsızca bağırması ayrılmamıza sebep olmuştu. O çilek gibi tatlı dudaklardan ayrılıp Jimin'nin söylenen yüzüne çemkirmiştim.

"Biraz sen kudur da git sevgili falan yap. İyice kürek sapına döndün Jimin." Kollarını göğsünde birleştirdi. Yanındaki Taehyung'a baktığımda bize gülerek bakıyordu.

"Sen onunla evlendin diye havalara girme! Ben senin ne hallerini gördüm be!" Evlendiğimizden beri bize karşı böyleydi. Neden olduğunu bilmiyordum. Sadece küçükken Jimin ile ben iddiaya girmiştik. Hangimiz önce evlenecek diye. İddianın bir ödülü ve ya cezası yoktu ama işte kaybetmeyi kendine yediremiyordu beyefendi. Yoongi sinirle Jimin'e doğru dönüp atabileceği en korkunç bakışı attı.

"Ne halini gördün sen? Anlat bak merak ettim şimdi." Yapmacık bir sinirle söylendiğinde Jimin arkasını dönmeden ve Yoongi ona doğru koşmadan önce mırıldandı.

"Sende onu öpüyorsun diye havalara girme.Ne de olsa ilk öpücüğü yanlışlıkla da olsa bende."


vet ❆ min yoongi✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin