V

25.6K 1.6K 893
                                    

Son konuşmamızın üzerinden yaklaşık 3 gün geçmişti. Ve bu süre içerisinde onu daha çok düşünmüştüm. Öyle ki kafayı yiyecektim. Taehyung o gün olanlardan sonra benimle dalga geçmek için bahane arıyordu adeta.

'Taehyung ile aralarında ki uzun konuşma bittikten sonra sonunda bana dönmüştü. Tabii bir anda dönmesi bende salakça bir etki bırakmış ve dilimi yutmuştum.

"Köpeğimi alabilirim artık değil mi?" O an aklımdan ne geçiyordu bilmiyorum ama ağzımdan saçma bir şey kaçacağı çok belliydi.

"Ben köpeğin olurum senin." '

Neyse ki durumu az da olsa toparlamış ve köpeğini verdikten sonra onu göndermiştim. O an ne düşündüğümü bilmiyorum. 2 kere görmeme rağmen üzerimde bıraktığı etki küçümsenemez biçimdeydi. Veteriner kliniğinin önünde içeriye bakan adama gözlerim kaydı. İçeriye kaşları çatık bir şekilde bakıyordu ve bu korkmama sebep olmuştu. Tae gelen telefon nedeniyle hasta bir kedinin yanına gitmişti. Adam bir süre sonra giderken kapıdan çıktım ve arkasından bakmaya başladım. Omuzumda hissettiğim el ile ağzımdan büyük bir çığlık kaçmıştı.

"Sakin ol Min Ji. Benim Yoongi!" Korkuyla kapattığım gözlerimi açıp ona ve yanındaki köpeğine baktım.

"Korktum." Derin bir nefes aldım ve köpeğine eğildim.

"İyileştin mi sen?" Köpeği ellerimin hareketlerinden hoşlanmışçasına ses çıkartırken Yoongi de yanımıza eğildi.

"Seni sevmişe benziyor." Kafamı sallayıp gülümsedim.

"Peki ya sen?" Aklımdan geçenleri sesli bir şekilde düşünmem en sevmediğim huyumdu. Bunu ona sesli olarak sormak istememiştim, ağzımdan kaçmıştı. Yoongi bana bakıp diş etleri görünecek derecede gülümserken ben bu dünyadan göçmüştüm.

"Ben de sevdim."

vet ❆ min yoongi✔Where stories live. Discover now