XIV

18.3K 1.3K 332
                                    

*Gifin mükemmelliği*

"Bu kadar kolay sarhoş olabileceğiniz aklımın ucundan dahi geçmezdi." Yoongi'nin alay dolu sesi sarhoş beynime dolarken kıkırdayıp ayakta uyuyan Jimin'nin burnuna elimi vurdum.

"İçelim diye ısrar edene de bak!" Jimin ile dalga geçerken o uyumaya devam ediyordu. Neyse ki gürültülü ortamdan çıkıp sahil kenarına gelmiştik. Tabii sarhoş olmamızın verdiği beyinsizlik ile biraz zor olmuştu ama kafamız açılmıştı en azından.

"Sanki senin ondan bir farkın var da." Yoongi iki saattir ikimize laf sokup sokup keyifleniyordu. Kendisi onca bardak devirmesine rağmen sarhoş olmamış, sanki hiç içmemiş gibi ayakta dimdikti. Ben de onun gibi olmak istiyordum!

"Benimle uğraşmak hoşuna mı gidiyor?" Yoongi bana doğru yaklaşıp yüzlerimizi aynı hizaya getirdi. Yine aynı şeyi yapıyordu. Bundan zevk aldığı o kadar belliydi ki.

"Seninle ilgili her şey hoşuma gidiyor." Yine utanmak ve yine yanaklarımın al al olması. İşte normal ben! Kafamı farklı bir tarafa çevirip gözlerimi kaçırdım. Elini çenemde hissetmem ile biraz irkilmiştim. Kafamı ona doğru çevirip gözlerimizi birleştirdi.

"Hele ki utanman. En hoşuma giden şey o." Bu sefer gözlerimi ondan ayırmadım. Yanımda oturuyor olması bile-ne kadar sarhoş olursam olayım- benim için kalp krizi nedeniydi. Kafamı denize doğru çevirip derin bir nefes aldım. Yoongi'de aynı benim gibi yapıp karanlıkta siyahlaşmış dalgaların kıyıya vuruşunu izledi. Kafamı sabit tutamadığım için Yoongi'nin omuzuna koymuştum. Tabii ki de bu fırsatı kaçırmayacaktım salak mısınız?

"Biliyor musun? Kliniğe ilk geldiğin andan beri senden hoşlanıyorum." Sarhoştum. Belki söylediğim şeyleri hatırlayınca kendimi öldürmek isteyecektim ama o an ne olacaksa olsun kafasındaydım. İçimdekileri biran önce ona döküp rahatlamak istiyordum. Kafam omuzundayken başını eğip bana baktı. Gülümsediğini hissedebiliyordum. Burnunu saçlarıma gömerek derin bir nefes alırken mırıldandı.

"Benimki biraz daha eski desene."

Hahahoho

vet ❆ min yoongi✔Where stories live. Discover now