29. Despre Japonia

767 70 67
                                    

1. Cea mai veche companie mondială a funcționat în Japonia din 578 până în 2006.

2. Numărul de chinezi uciși de către japonezi în timpul celui de-al Doilea Război Mondial este mai mare decât numărul de evrei uciși în Holocaust .

3. Japonia și Rusia încă nu au semnat un tratat de pace care să încheie cel de-al Doilea Război Mondial.

4. 103 țări au abolit pedeapsa cu moartea, excepție făcând SUA , Japonia și China . (okay, nu stiam ca SUA inca mai face asta O.o)

5. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial Japonia a bombardat China cu purici infectati cu ciuma bubonica. (unde pnm au gasit ei ciuma?:))) )

Da, okay, nu am mai postat de cateva luni, de prin mai cred. Dar mi-a venit inspiratia sa postez pentru ca aseara am luat locul 2 intr-un concurs in care am dansat. Am reprezentat Japonia, uhuu. Am castigat o soseta oameni buni, O SOSETA.

Anyways, am cateva facts smechere, ca si bonus ca nu am mai postat, care nu prea au legatura cu istoria, dar mi se par amuzante.

Știați că în Japonia există mai multe animale de companie decât copiii?

Știați că în Japonia există un festival care celebrează penisul si fertilitatea?

În Japonia există mai multă hârtie pentru manga decât hârtie igienică.

Dacă ați comite suicid în Japonia, sărind în fața unui tren , familiei voastre îi va fi percepută o taxă pentru întârzierea trenului.

Știați că în Japonia, peste 50.000 de oameni au vârsta de peste 100 de ani? (asta nu e amuzant, dar e interesant)

Godzilla este cetățean oficial al Japoniei .

Cutremurul din 2011 din apropierea Japoniei a crescut viteza de rotație a Pământului, scurtând durata zilei cu 1.8 microsecunde . (imi e frica pentru viata mea)

Japonezul care a supraviețuit scufundării Titanicului a fost numit un laș în țara sa, pentru că nu a murit cu ceilalți pasageri . (cat de sec, rad:)) mori, da-te drecu' =)) )

Știați că în Japonia, mâncarea de la KFC este o mâncare tipică pentru Ajunul Crăciunului

5 minute de...istorieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum