8. Perle din Al Doilea Razboi Mondial

1.6K 122 20
                                    

1.  Hitler se amuza teribil pe seama personalului sãu, o ţintã principalã fiind ministrul de externe. Ordona unui angajat sã-l sune şi în timp ce asculta conversaţia, îi dãdea instrucţiuni sã-l enerveze atât de tare încât sã cedeze nervos. O glumã de-a sa a dat greş lamentabil în momentul în care l-a trimis pe Ernst Hanfstaengl în Spania într-un avion plin de ofiţeri Gestapo, fãcându-l sã creadã cã este vorba despre o misiune suicidalã. Hanfstaengl a profitat de reumplerea rezervorului şi a fugit în Elveţia, furnizând importante informaţii Aliaţilor înainte sã afle cã de fapt Hitler i-a fãcut o farsa. (Pai...Hitler a pierdut razboiul din cauza asta.)

2. Rusia si Japonia inca nu au semnat un tratat de pace; desi au trecut aproape 70 de ani de la finalul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Rusia si Japonia inca au o disputa in legatura cu proprietatea insulelor Kurile de Sud. (Wooow...asta inseamna ca ele inca ar fi in razboi si ca de fapt Al Doilea Razboi Mondial nu s-a incheiat inca :)) si pe bune? Insulele alea se numesc Kurile mor :)) )

3.  Cand Fortele Aliate au ajuns la Rin, primul lucru pe care soldatii l-au facut a fost sa urineze in el; acesta a fost un gest universal, facut de la soldatul cu cel mai mic grad pana la insasi Winston Churchill. (Ce? mor. MOR)

4. Un submarin german din Al Doilea Razboi Mondial s-a scufundat din cauza defectiunii unui W.C. .

5. Soldatii britanici aveau o ratie de 3 bucati de hartie igienica pe zi, iar americanii aveau o ratie de 22 bucati de hartie igienica pe zi.


La media o poza cu un antrenament al soldatilor in timpul razboiului. Uitati-va la fata aluia din dreapta care sta jos. Ma omoara.

Si cum toate acestea au fost spuse, imi pare rau ca ieri nu am postat. Voi posta mai rar de acum deoarece a inceput scoala si vin foarte obosita acasa. Dar tot voi posta macar o data la 2 zile daca nu pot o data pe zi.

Si sunt pe locul 4 in Istorice <3 nu stiu cum sa va multumesc OMG <3 Adica....aceasta carte a urcat atat de mult si atat de repede datorita voua <3 va adooor <3


 


5 minute de...istorieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum