11. Chestii intamplatoare+capitol putin pervers/de fapt capitol 18+ sau ceva gen

1.7K 94 54
                                    

#Atentie!! Cuvinte necenzurate!! (si poza de la media la fel)

1. In topul celor 100 cele mai importante personaje istorie, pe primul loc se afla Iisus.  In acest top se afla si regele Arthur, pe locul 85 care nici macar nu a existat in realitate, ci este doar un peronaj fictiv dintr-o carte.

2. Cum majotitatea stiu, Amazoanele erau femei razboinice incredibil de frumoase care coexistau intr-o comunitate lipsita de barbati.Ei bine, asta era in mitologia greaca.  Ele chiar au existat si de fapt aratau ca in imaginea de la media: ca niste barbati(la fata). Insa intr-adevar erau razboinice si nu traiau cu barbatii, dar o data pe an mergeau la triburile lor pentru a-si asigura perpetuarea. Fetele nacute erau pastrate in trib,baietii erau ucisi. (Scuze pentru poza putin porcoasa, nu m-am putut abtine :)) )

3. Mihai Eminescu a scris 10 poezii porno. Iata una dintre ele: (va rog nu ma bateti ca am pus-o =))), dar chiar nu m-am putut abtine, e prea tare) 

[„Şezi călare..."]
(1880 – 1882)

Şezi călare drept în dop
Şi să mergem în galop
Ohohoi cum salt [cu] gust
Şi te zvârl din pulă-n sus
Şi te prind în pulă iar,
Dilce fată ca un dar.
Stai, drăguşă, iar mă salt!
C-acu vine celălalt
Moment dulce când de rod
Tu mă sugi, eu mă slobod
Oh, apără-te, cum nu pot
S-intru-n tine, dragă, tot,
Să mă bag în pizdă-adânc,
Dinăuntru să te mânc

  [Să mă bag în pizda ta
Dulce fată, fata mea!  

Va roog sa nu incepeti sa ma injurati pentru continutul din acest capitol :)) va rog. Stiti ca va iubesc, nu? <3 Scuze ca nu am cenzurat, dar care mai era farmecul?

4. Coco Chanel a fost spioana in cel de al doilea razboi mondial pentru nazisti. De asemenea a avut o relatie amoroasa cu un general nazist.

5. Exista dovezi scrise din perioada lui Iisus care atesta ca acesta a avut o relatie de natura amoroasa cu Maria Magdalena.

Okay, nu stiu cum naiba am combinat chestiile din acest capitol. A iesit harababura asta combinata fiindca de 3 zile tot scriu la ea si asa a luat nastere capitolul din aceasta seara. Deci asta se intampla cand eu scriu u capitol in decursul a mai multor zile. Nu stiu daca sa mai fac asta sau nu :)) adica daca sa mai scriu capitole asa, in decursul mai multor zile. Probabil ca nu :))

Si din nou, va rog nu ma bateti/injurati din cauza acestui capitol, sunt constienta ca nu e normal :)) ioi, ce mult m-am repetat :))

5 minute de...istorieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum