13 - Give me my phone!

929 24 2
                                    

Nu när jag vet att hon har gråtit på grund av mig så mår jag skit. Jag suckar tungt innan jag bär upp henne i min famn och bär henne fram till sängen. Jag lägger försiktigt ner henne, jag går fram till min garderob och drar fram en filt som jag sedan lägger över henne. Innan jag hinner tänka mer lägger jag mig ner i sängen bakom henne och lägger armen runt hennes midja bara för att ge henne värme. På något sätt så känns det faktiskt bra att ligga här bredvid Melissa.

’’ Det var aldrig menat att det skulle bli såhär ’’ mumlar jag tyst i hennes öra innan jag känner hur sömen tar över min kropp och jag somnar.

Melissa’s Perspektiv:

Jag känner hur någonting rör sig bredvid mig vilket får mig att sakta slå upp mina trötta ögon. Jag vänder min blick mot klockan och ser att den bara är sex på morgonen, jag suckar tyst för mig själv. Jag ska precis resa mig upp känner jag hur någonting tar emot. Jag kollar bak och ser att Justin ligger upptryckt mot min baksida och han har högerarmen lindad om min midja medan han sover djupt. Ett litet leende sprider sig på mina läppar samtidigt som jag försöker flytta på hans arm, men det går inte som planerat när hans grepp om mig hårdnar. Gårdagen är som bortglömd, jag känner varken ledsamhet eller ilska längre över allt Justin sa.

 Jag försöker ännu en gång att flytta Justins arm men han håller bara kvar den. Just nu i denna situation känns det inte ens som jag orkar försöka något mer, liksom Justin är tio gånger starkare än. Jag vill egentligen bara ligga kvar i sängen men just nu är mitt behov av att gå på toa en aning större så.

’’ Justin ’’ mumlar jag tyst, och skakar lite lätt om honom så att han ska vakna till.

’’ Justin ’’ upprepar jag ännu en gång. Justin mumlar ut något ohörbart medan han gosar in sig i min nacke. Jag suckar tungt innan jag lägger mig ner till rätta i sängen.

Varför ligger Justin i samma säng som mig? Jag menar han har ju klart förbannad i går efter att jag frågade så mycket.. Så varför fick han för sig att han skulle ligga i samma säng som mig? Jag är i alla fall tacksam att han har alla kläder på sig. Jag skakar genast bort den dumma tanken, jag känner hur Justin börjar röra sig bredvid mig i sängen vilket får mig att snabbt stänga mina ögon och låsas sova. Men jag har ändå ena ögat svagt uppe eftersom jag vill se vad Justin gör.

Jag ser hur Justin sakta öppnar ögonen och lyfter lite lätt på hans huvud, det tar någon sekund innan han vänder sitt huvud mot mitt håll. Han kollar förvirrat på mig innan han bryter ut i litet leende som jag inte kan förstå. Han drar bort handen från min midja och jag känner snabbt hur kallt det blev där hans hand nyss låg. Han sätter sig upp i sängen med ryggen emot mig och drar ena handen genom hans hår. Jag passar på att öppna ögonen lite mer för att se bättre. Justin ställer sig sakta upp från sängen, min blick ligger på honom hela tiden. Plötsligt drar han av sig sin T-shirt vilket får min blick att åka ner mot hans överkropp. Wow killen hade muskler, även fast jag bara ser ryggen så känns nästan som om jag skulle dö här och nu.

’’ Gillar du vad du se babe? ’’ hör jag Justins hesa röst, jag stelnar snabbt till och vänder upp min blick mot hans huvud, jag möts snabbt av Justin nacke.

’’ Men hur- ’’ jag blev avbruten av att Justin bröt ut i ett skratt.

’’ Melissa, det finns en spegel ’’ säger han och pekar framför sig, jag känner snabbt hur mina kinder hettar till en aning. Hur kunde jag vara så dum så att jag inte såg spegeln? Jag suckar och lägger ner ansiktet i kudden.

’’ Ey, det är inget att skämmas över, jag vet att jag ser bra ut ’’ ännu ett skratt lämnar Justins läppar vilket får mig att kollar upp från kudden och som tur var så hade han fått på sig en ny tröja. Jag sätter mig upp ur sängen och kom precis att tänka på en sak.

Smiles Can Be DeceivingWhere stories live. Discover now