Dankwoord

3.3K 42 10
                                    

Nu dit boek ten einde is, is het tijd voor het dankwoord.

Ik wil ieder van jullie bedanken voor het lezen, stemmen, reageren.

Jij daar, ik wil jou bedanken. Bedankt dat je me altijd gesteund hebt en dit boek nooit uit je bibliotheek verwijderd hebt. Dat betekent echt heel veel voor me.

Ik hoop dat jullie het boek leuk vonden. Ik heb er in ieder geval met heel veel plezier aan geschreven. Het voelt toch wel een beetje raar om afscheid te nemen van alle personages, want ik heb me toch ruim zeven maanden ingeleefd in dit verhaal.

Ik had nooit verwacht meer dan vijfduizend lezers te halen. Ik weet dat het misschien niet zoveel is maar ik had überhaupt gewoon nooit gedacht dat ik zelfs de 1K zou halen.

Er zijn nog enkele mensen die ik in het speciaal wil bedanken;

Ten eerste Mainiac4life_ly aangezien zij degene is, die me echt overtuigd heeft om dit boek te gaan schrijven. Bedankt voor de raad die je me in het begin gaf, om mijn boek beter te maken. Bedankt dat je me zover hebt gekregen om dit boek te starten!

Als tweede wil ik GoldShadowPrincess bedanken, omdat ze me vaak geholpen heeft. Als ik onzeker was over een hoofdstuk, stond ze altijd voor me klaar. Bedankt voor alle raad en hulp die je me gegeven hebt, op de momenten dat ik het nodig had. Dat waardeer ik heel hard!

Als derde GirlWithNoHumanity aangezien zij deze prachtige cover voor me gemaakt heeft. Bedankt!

Als laatste wil ik mijn moeder bedanken, omdat zij altijd trouw mijn hoofdstukken nagelezen heeft, voordat ik ze publiceerde.

Ik denk dat dit het dan was. Er komt binnenkort misschien een nieuw boek online maar hoelang dat nog gaat duren weet ik niet. Misschien komt het wel helemaal niet online, dus ga je er alsjeblieft niet op verheugen.

Morgen komt waarschijnlijk de Q&A online, je kan nog steeds je vragen achterlaten onder hoofdstuk 51.

Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken!

The wrong choiceWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu