Κεφ. 19ο

648 91 17
                                    

 Τα μάγγουλα μου είχαν γίνει κατακόκκινα.. Μόνο στην εικόνα πως ο Άλεξ βρισκόταν από πάνω μου χωρίς μπλούζα με το σέξυ σώμα του με έκανε να τρελαίνομαι..

  «Δώσε το κινητό μου» απέτησε ψιθυρίζοντας μου «Πρώτα δώσε εσύ το δικό μου» αντιμίλησα και κουνήθηκα ελευθερώνοντας τα χέρια μου «Φύγε από πάνω μου!» άπλωσα τα χέρια μου στους ώμους του και προσπάθησα να τον σπρώξω μακρυά μου «Γιατί; Σ' ενοχλώ;» με κοίταξε ειρωνικά και πλησίασε το πρόσωπο μου, το οποίο ειχε γίνει κόκκκινο σαν ντομάτα- Ξαφνικά άκουσα την πόρτα να ανοίγει και κάποιος μπήκε μέσα στο δωμάτιο «Οχ συγγνώμη μήπως ενοχλώ;!» η Clara στεκόταν και μας κοιτούσε προσπαθόντας να συγκρατήσει τα γέλια της «Φυσικά και όχι!» πέταξα ένα αθώο χαμόγελο και επέστρεψα γρήγορα το κινητό στον Άλεξ. Το βαρέθηκα πια αυτό το παιχνίδι.. Σηκώθηκε από πάνω μου και εγώ από το κρεβάτι. Έστρηψα το κεφάλι μου και τον αντίκρισα «Το κινητό μου» τον κοίταξα επιθετικά και επίμονα «Ποιος είπε πως το έχω;» με κοίταξε με εκείνο το παιδιάστικο βλέμμα «Άλεξ βαρέθηκα, σε παρακαλώ» είπα σιγανά και άπλωσα το χέρι μου μπροστά του «Καλά αφου με παρακαλάς» έβγαλε από την τσεπη του το κινητό και μου το έδωσε «Γιατί δεν φοράς μπλούζα;» η Clara πετάχτηκε. Εκείνος γύρισε και την κοίταξε «Την έχασα στο δρόμο, ουπς» ανασήκωσε τους ώμους του και της απάντησε με ένα παιχνιδιάρικο χαμόγελο. Αναίσθητα δάγκωσα το κάτω χείλος μου. Χριστέ μου.. 'Εφυγε χαλαρά βάζοντας τα χέρια του στις τζέπες του και έκλεισε την πόρτα του δωματίου μας «Ωραία τώρα πες μου τι έγινε» η Clara με κοίταξε με καχύποπτα. Άντε τωρα εξήγησε της.. Κάθησα στο κρεβάτι και της είπα συνοπτικά όλη την ιστορία «Ρε αλήθεια τώρα, αυτό είχε πολύ πλάκα! Μπορώ να το φανταστώ. Εσύ να κυνηγάς τον Άλεξ στο ξενοδοχείο!» έπιασε την κοιλιά της από τα γέλια «Ναιι είναι κάπως αστείο» γέλασα ελαφρά και άνοιξα το κινητό μου. Κοίταξα το άλμουμ μου. Ελπίζω να μην είδε τις φωτογραφίες μου. Συνέχισα και παρατήρησα πως υπήρχε μία δικιά του καινούργια φωτογραφία. Την πάτησα για να την δω καλύτερα και μου έπεσε το σαγόνι «Ιιιιιι!» πήρα μια βαθυά ανάσα και ανοιγόκλεισα τα γουρλωμένα μάτια μου. Στην εικόνα ο Άλεξ καθόταν στο κρεβάτι γυμνός χαμογελόντας πονηρά, δηλαδή το κλασικό χαμογελάκι του- «Θα σου μπει καμια μύγα καλέ» με συνέφεραι η Clara και έκλεισα σιγά το στόμα μου. Σίγουρα επίτηδες το έκανε.. Έκλεισα τα μάτια μου και χαμογέλασα ελαφρά..

Πέρασαν ωραία και οι επόμενες μέρες και γυρίσαμε σπίτια μας για τις διακοπές..

 Σήμερα ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς.. Παππούδες, ξαδέλφια και φίλοι είχαν μαζευτεί στο σπίτι για να καλοσωρίσουμε την νέα χρονιά. Φόρεσα ένα χειμωνιάτικο φόρεμα, έφτιαξα τα μαλλιά μου και βάφτηκα. Όταν τελείωσα εντελώς κατέβηκα κάτω στο σαλόνι όπου είχαν μαζευτεί οι περισσότεροι «Έμιλυ, ελα να σου γνωρίσω τον γιο μου» ένας θείος της Clara ήρθε κατευθείαν πάνω μου και με φίλησε «Είστε στην ίδια ηλικία» μου έδειξε ένα αγόρι στην ηλικία μου. Ήταν ωραία ντυμένος και είχε καστανά μαλλιά. Συστηθήκαμε και μου χαμογέλασε γλυκά. Ήταν αρκετά γλυκούλης, σκεύτηκα.. Εκείνος έδειχνε ενδιαφέρον και άρχισε να με ρωτάει συνέχεια ερωτήσεις. Εμένα όμως δεν με ενδιέφερε καθόλου και σιγά σιγά γινόταν όλο και πιο σπαστικός «Λοιπόν έχεις αγόρι;» με ρώτησε ευθεία και το μυαλό μου πέταξε στον Άλεξ. Γιατί να τον θυμηθώ μια τέτοια στιγμή; «Όχι» του απάντησα ειλικρινά «Θες ένα;» χαμογέλασε πονηρά και έτριψε το σαγόνι του «Θες χυλόπιτα;» τον κοίταξα επιθετικά και τα μάτια του γούρλωσαν. Χωρίς να πω τίποτα παραπάνω έφυγα. Τελικά μπορεί να είμαι και λίγο κακιά..

Γιατί ;Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα