Το Άγνωστο Παρελθόν ΜΕΡΟΣ 1

504 63 5
                                    

Ξύπνησα περίπου ιδρωμένος με μόνο λίγες μνήμες από χθες και με έναν πονοκέφαλο που όμως δεν ήταν τίποτα σε σχέση με τον χθεσινό. Δεν σηκώθηκα από το κρεβάτι επειδή για κάποιον λόγο ήμουν κουρασμένος, αλλά και επειδή δεν ήθελα επίσης. Καθόμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι σκεπασμένος με το σεντόνι παρόλο που ήμουν ζεστός. Πρέπει να το έκανα αυτό για ώρες ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε, αλλά στο τέλος δεν άντεχα άλλο τη ζέστη. Σηκώθηκα και κάθισα στην ακρηντου κρεβατιού μόνο και μόνο για να καταλάβω πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Κοίταξα γύρω μου και το βλέμμα μου έπεσε πάνω στο παντελόνι μου που είχε κρεμαστεί πάνω στην καρέκλα του γραφείου. Αμέσως γύρισα το κεφάλι μπροστά και σήκωσα το σεντόνι από πάνω μου. Γιατί στο καλό είμαι γυμνός. Τι έγινε χθες. Και γιατί νιώθω λες και έχω δυο πονοκεφάλους.

Τότε πρόσεξα ένα μπλουζάκι πεταμένο κάτω στο πάτωμα, ένα που δεν θα μπορούσε να είναι δικό μου - κυρίως επειδή ήταν γυναικείο. Γύρισα πίσω και είδα κάποια να κοιμάται ήρεμα τυλιγμένη με το περισσότερο σεντόνι. Και ξαφνικά μου ήρθαν όλα πίσω, αυτή που κοιμόταν δίπλα μου μάλλον και αυτή γυμνή ήταν η Σάρα. Μετά από όλα όσα έγιναν κατάφερε να με κάνει να δω αυτό που χρειαζόμουν για να συνεχίσω. Κάποια που θα μπορούσε να με κάνει καλύτερο. Και στο τέλος τα πράγματα πήραν μια ενδιαφέρουσα τροπή αν κρίνω από το δωμάτιο που ήταν γεμάτο πεταμένα ρούχα και το γραφείο δεν είχε σχεδόν τίποτα επάνω.

Σηκώθηκα προσεκτικά προσέχοντας να μην την ξυπνήσω και πήγα να κάνω ένα μπάνιο, είχα να κάνω εδώ και δύο εβδομάδες μιας και το να είμαι συνέχεια μέσα στη βροχή δεν μετρούσε. Όταν τέλειωσα πήρα μια πετσέτα και την τύλιξα γύρω από τη μέση μου, αλλά όταν βγήκα από το μπάνιο δεν μπορούσα παρά να σταθώ στην πόρτα και να την κοιτάω που κοιμόταν. Δεν έβγαζε κανέναν ήχο εκτός από αυτόν της αναπνοής της, ήταν κουλουριασμένη στη μέση του κρεβατιού και αν είχε ανοιχτά τα μάτια θα κοιτούσε το σημείο που κοιμόμουν εγώ. Κάθισα εκεί για ένα λεπτό απολαμβάνοντας την γαλήνη που έδειχνε να νιώθει και περνούσε και σε μένα μέσα από τον δεσμό χωρίς να σκέφτομαι πως αυτό ήταν και λίγο περίεργο. Μετά από λίγο πήγα και ξάπλωσα πάλι στο κρεβάτι με την πετσέτα δίνοντας της το υπόλοιπο σεντόνι και γύρισα το κεφάλι για να την βλέπω. Αμέσως μόλις το έκανα εκείνη ήρθε πιο κοντά και ακούμπησε το δικό της πάνω στο στήθος μου μαζί με το χέρι της και έβγαλε ένα επιφώνημα απόλαυσης βαθιά μέσα από το λαιμό της. Χαμογέλασα και πέρασα το αριστερό μου χέρι πίσω από την πλάτη της και την αγκάλιασα απαλά κλείνοντας τα μάτια μου.

Ο Μαύρος Λύκος (Ο Μαύρος Λύκος Βιβλίο 1)(Now Completed)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα