Πρωτόγνωρες Αίσθησεις

607 77 0
                                    

Ξύπνησα απότομα με κομμένη την ανάσα και μια περίεργη αίσθηση πως ήμουν σε κίνδυνο και έπρεπε να προστατευτώ. Κοίταξα αμέσως τον χώρο γύρω μου για πιθανές απειλές αλλά δεν βρήκα τίποτα που να μπορούσε να είναι έστω και έμμεσα απειλή. Το αντίθετο μάλιστα, ακόμα και ο χώρος ήταν ακίνδυνος, στο καλό ήμουν στο δωμάτιο μου, στο κρεβάτι μου, μόνος. Αλλά ακόμα και αν δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας αυτή η αίσθηση κινδύνου δεν μπορούσε να βγει από το κεφάλι μου.

Μέσα σε δευτερόλεπτα κάτι άλλαξε μέσα μου, η ικανότητα μου για αυτοεπιβίωση ξαφνικά έφτασε σε επίπεδα τόσο υψηλά που κατάλαβα πως δεν με προειδοποιούσε για εμένα αλλά για κάποιον άλλο. Κάποιον που μόλις πρόσφατα ήταν μέσα στο δωμάτιο μαζί μου, και αυτό το καταραμένο αίσθημα δεν μπορούσε να φύγει όπως παλιά αν δεν το ικανοποιήσω. Σηκώθηκα από το κρεβάτι αστραπιαία και ευτυχώς που ο Τζακ δεν είχε βγάλει και το παντελόνι μου αλλιώς θα είχα βγει από το δωμάτιο με το μποξεράκι και δεν είχα σταματήσει να δω πόσοι μπορεί να ήταν κάτω.

Κατέβηκα τις σκάλες σαν μανιακός έτοιμος να επιτεθώ με την πρώτη ευκαιρία, όσο μικρή και αν ήταν. Σάρωσε το σαλόνι κατευθείαν και το μόνο που είδα ήταν ο Τζακ να κάθεται στην πολυθρόνα με σταυρωμένα τα πόδια να με κοιτάζει σαν να τα είχα χάσει εντελώς, μπορεί όντως να τα είχα χαμένα με τον τρόπο που φερόμουν. Πήρα μια βαθιά ανάσα για να εντοπίσω την μυρωδιά που δεν ταίριαζε αλλά δεν βρήκα τίποτα που να μου είχε ξεφύγει την πρώτη φορά, και αυτό με έκανε να ανησυχώ ακόμα πιο πολύ. Τα ένστικτα μου μου έλεγαν να βγω έξω και να βρω αυτό που ήθελα να προστατέψω αλλά πάνω που πήγα να κουνηθώ ζαλίστηκα τόσο που κόντεψα να πέσω και το αίσθημα εξαφανίστηκε όσο ξαφνικά εμφανίστηκε.

"Τι έπαθες πάλι";

"Κάποιος ήταν εδώ πρόσφατα και κινδύνευε. Δεν ξέρω από τι άλλα κινδύνευε και μπορεί να κινδυνεύει ακόμα". Πήγα σιγά σιγά προς το ψυγείο και έβγαλα ένα μπουκάλι με παγωμένο νερό και πρακτικά το άδειασα ολόκληρο ποτήρι ποτήρι, και μετά έπρεπε να το ξαναγεμίσω.

"Μην λες μαλακίες κανένας δεν ήταν εδώ, και όλοι ξέρουν να προσέχουν τον εαυτό τους σε ένα βαθμό. Μήπως να σκέφτεσαι τον εαυτό σου αντί για τους άλλους, δεν έχεις ακόμα αρκετή δύναμη".

"Εγώ καλά είμαι για τους άλλους δεν είμαι σίγουρος, κάθε φορά που ένα από τα ένστικτα μου με κυριεύει συνήθως έχει κάποιο λόγο. Είσαι σίγουρος πως όλοι είναι καλά εκπαιδευμένοι"; Η ερώτηση μου τον τάραξε, μπορούσα να ακούσω την καρδιά του αν επιταχύνει σαν να είχα το αυτί μου καλυμμένο πάνω της.

Ο Μαύρος Λύκος (Ο Μαύρος Λύκος Βιβλίο 1)(Now Completed)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα