Διαμόρφωση Αναμνήσεων

635 73 2
                                    

"Τι στο καλό ήταν όλο αυτό; Καταλαβαίνεις πως μόλις εξευτέλιες τον πιο δυνατό άντρα της αγέλης; Τώρα μπορεί και να σε καταλάβει". Ο Κλάους δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τα όσα έκανα αλλά αυτός δεν ήταν λόγος για να το μετανιώσω. Εξάλλου, αν ήμουν δεν υποκρινόμουν μπορεί και να του έσπαγα το λαιμό για προειδοποίηση να μην κάνει ποτέ κάτι τέτοιο ξανά.

"Είναι τυχερός που είναι ακόμα ζωντανός και θέλεις και τα ρέστα και από πάνω; Θα σου δώσω ένα στοιχείο λοιπόν, αν είμαι επικίνδυνος με ανοιχτά τα μάτια φαντάσου πόσο επικίνδυνος είμαι όταν μου στερούν την όραση μου. Όταν δεν βλέπω δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον εχθρό από κάποιον που απλά έτυχε να κάθεται να κοιτάει και δεν μπορώ να καταλάβω πόσο δυνατά τον χτυπάω. Κάθε χτύπημα που έδωσα θα μπορούσε να είναι πιο αργό αλλά θανάσιμο. Όταν δεν βλέπω τι κάνω δεν είμαι απλά επικίνδυνος αλλά θανατηφόρος για όλους όσους είναι γύρω μου".

Όταν τελείωσα και οι τρεις είχαν παγώσει,  όχι τόσο για αυτά που τους είπα όσο για το γεγονός ότι είχα σκάσει στο σημείο να φωνάζω. "Γιατί δεν πάμε στο σπίτι να τους αλλάξω τη μνήμη και να το αφήσουμε εδώ το θέμα"; Συμφώνησαν χωρίς καθυστέρηση και πήγαν όλοι μπροστά αφήνοντας με λίγα μέτρα πιο πίσω για ασφάλεια.

Πέρασαν δέκα λεπτά μέχρι να φτάσουμε και κανένας δεν μίλησε μέχρι τότε. Ήμασταν σε ένα σπίτι σαν του Τζακ μόνο λίγο πιο μικρό σε έκταση αλλά και πάλι ωραίο, απλή διακόσμηση με φυτά, μια βεράντα στο πλάι, μερικά δέντρα από πίσω. Το εσωτερικό όμως ήταν γεμάτο με μοντέρνα έπιπλα και λογικά καθρέφτες αφού με το που μπαίνεις μέσα βλέπεις τέσσερις διασπαρτους στην κουζίνα, το σαλόνι, και τον διάδρομο. Ο ιδιοκτήτης ή φοβόταν τα κακά πνεύματα ή ήταν μανιακός με την εικόνα του,  άρα ψώνιο.

Πήγαμε στο υπόγειο που ήταν αρκετά σκοτεινό και βαθιά μέσα στο έδαφος, και βρήκαμε τρεις άντρες δεμένους σε καρέκλες με χειροπέδες και σκοινιά ορειβασίας. Και σακούλες ορού που μέσα είχαν ακόνιτο και ηρεμιστικό, δυνατό κιόλας. Δεν κοιμόντουσαν αλλά δεν μπορούσαν ούτε και να κουνηθούν πολύ βολικό για αυτό που θα ακολουθούσε. Ωστόσο, υπήρχε ένα πρόβλημα, μπορούσα να μπω στο κεφάλι μέχρι δύο ατόμων την φορά και αυτοί ξεπερνούσαν το όριο.

"Υπάρχει ένα πρόβλημα, δεν μπορώ να μπω στο κεφάλι και των τριών ταυτόχρονα και δεν θα είμαι σε θέση να μπω στο κεφάλι του τρίτου αμέσως μετά από τους άλλους, θα πρέπει κάποιος να κάνει τον σύνδεσμο".

Ο Μαύρος Λύκος (Ο Μαύρος Λύκος Βιβλίο 1)(Now Completed)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα