De weg kwijt

888 49 0
                                    

Pov Lineya:
Het is nu een week nadat mijn lieve Mama is begraven in Marokko, we zijn toen de hele week daar gebleven en elke dag ben k naar haar graf geweest. het is natuurlijk nog steeds erg wat er is gebeurd ma ik kan er nu wel mee leven, ze zal altijd van boven naar mij kijken en ik heb haar altijd in mijn hart.

Me telefoon trilt al de hele tijd, dus moet ik wel wakker worden. Het is nu zomervakantie en ik ben pas geslaagd! Dus heb 3 maanden vrij en mijn zusje lina een maandje minder zij gaat insha'allah ook naar haar examenjaar. Ik scroll wat op mijn tijdlijn van facebook en kijk naar wat volgverzoeken. Eentje springt eruit. Het is wel een zeer mooie jongen moet ik zeggen, walid, hm mooie naam voor een mooie jongen. Ik weet alleen niet of ik hem moet accepteren dus laat ik m even zo staan.

Ik ren naar Lina toe en spring op dr totdat ze wakker wordt ahahaha." LINEYAAAAAAAA" wakkerworden schattie"" ufff"" zegt ze met een slaperig gezicht. " dusss" wat" zullen we vandaag wat doen" uhm ja wat dacht je van winkelen" toppieee" zied hoepel op uit mijn kamer yellah" zegt ze en ze duwt me haar kmer uit.
Ik kijk naar buiten en zie dat het zonnetje natuurlijk weer schijnt in LA. Ik ga voor een wit simpel tshirt met daarover een spijker tuin pak jww. Ik trek er zwarte lage mason garments onder aan en pak de eerste zwarte tas die ik zie liggen in huis. Ik gooi mijn spullen erin en ga ontbijten.
" sbah elghir papa" sbah elghir prinsesje" antwoordt hij terug en geeft me een kus op mijn hoofd. " er liggen hier nog warme pannekoeken voor jullie ik moet nu werken tot 20:00 dus zie jullie in de avond goed?" We zwaaien m uit en gaan nog ff zitten." Lina" jaa" dr is echt n mooie jongen die me wilt volgen" ooh en wie mag dat dan zijn" walid" ik laat haar de foto zien en haar gezicht zegt genoeg." Accepteer!!!!". Ik accepteer hem en bekijk zijn profiel een beetje. " aaa stalker hoor je me ofniet kom we gaan". Ik leg mijn telefoon in mijn tas en stap in mijn auto.
Lina en ik staan nu in de pashokjes van de forerver 21. We hebben beide hetzelfde gepast, als we elkaar aankijken weten we zeker dat dit ons geweldig staat!. "Meenemen duss!!" Toppie" antwoordt lina . Wat n kutkind is t ook.

" pff ik heb wel honger hoor jij niet" mwahh kom maar wat eten dan" als we ons eten gebracht krijgen kijk ik even rond de zaak. En o my god je gelooft niet wie daar zit.. Fucking... Walid. " lineya man wat is er " walid zit daar niet omkijken!!" Maar natuurlijk moet ze weer overdreven kijken en wijzen, ik kon dr wel vermoorden. " ik zeg toch niet kijken!" Sis ik. " ja sorry hoor wilde m alleen zien" tfoeee hij loopt mijn kant op tfoee" negeer t en ga eten ja dan kijk je erna wat gebeurt." Hey, lineya toch?"uh uhm j jaa" komt er nog moeilijk uit mijn domme kop. " Alles goed" ja met jou " zullen we een keer wat afspreken" nee sorry ik ken je niet" ik was die jongen van je volgverzoek" ooohhh was jij dat" dus wat is je antwoord?" Ja ik zou je wel beter willen kennen ja" morgen 12 u mijn huis" okee doeii" dag schoonheid". Oh my god hij is zoooo aantrekkelijk, ik blijf maar naar hem kijken en dan PATS. " waar was die voor!!!!" Ja hallo ik roep de hele tijd je naam maar je bent te diep in je gedachten" ewaja sorry".

"Papa mag ik een vriend" hij kijkt me vies aan en gaat verder waarmee hij bezig is." Papa?" Nee is het antwoord als mama weg is betekend het godverdomme niet dat er andere regels komen in huis ja!" Ja maar" nee niks te maar geen vriendjes punt ze komen maar je hand vragen" .

" ennnn??" Vraagt linaa." Wat" mag je n vrienf hebben van papa" nee" antwoord ik bot." Nou zeg je kunt m toch leren kennen en dan trouwen" ja maar ugh laat maar k ga gewoon afspreken met walid goed of niet" nee lineya als papa zegt niet dorn doe je t ook niet wat vr kind ben jij je luistert altijd" ja dus tijden veranderen!" Jezus! Lineya nu terug komen!!!" Je bent me zus niet hoor" wat maakt het uit k ben ie zusje en mag alles over je vettellen" nee voor mij ben je niks!" En met deze woordrn verliet ik haar kamer. Huilend plofte ik op mijn bed neer en dacht ik over alles. Waarom moet mama overleden zijn ya allah waarom zij. Ik gedraag me nu zo anders sinds de dood van mama. En germ voor Lina die zal wel erg gekwetst zijn door mij pffff ik ben echt een verschrikkelijke persoon.
Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het 9 uur in de avond is. Ik ren stiekem naar de kast van mama en pak er een vest uit en ruik eraan.Hmm mama's vertrouwde geur. Ik pak mijn telefoon en sluip het huis uit. Even lopen om alles op een rijtje te zetten zonder iets of iemand om me heen. Ik ga zitten op een bankje en trek mijn benen tegen me aan. Zo blijf ik huilend voor me uitstaren. Ik zie dat ik gemiste oproepen van papa en lina heb maar die negeer ik ff.
Ik voel dat er iemand naast me zit en kijk naar diegene. Ohnee ook dit nog... Walid." Hey Lineya wat brengt jou hier zo laat" none of your bussiness" soo pittig" hou je bek je weet net niks van wat mij overkomen is!!!" En ik ren van hem weg." Lineya! " zo bedoelde ik het niet! Kom terug !" En hij grijpt me bij mijn pols." Laat me los!" Nee vertel me dan alles" zegt hj rustig. " maar niet hier ik breng je wel naar mijn huis" hij maakt de auto deur voor me open en we rijden naar zijn huis.
Bij hem thuis aangekomen legde ik alles uit. Hij vertelde ook dat zijn vader is overleden Allah y rahmoe. We hebben best wel veel gemeen eigenlijk. Zijn moeder is ook écht een schatje.
" Uhm ik denk dat ik maar weer moet gaan" oh ja tuurlijk! Zal ik je even brengen?" Nee hoeft niet" kleine moeite hoor" nee echt niet ik red me wel" oke let op buiten! Was leuk je te ontmoeten" jou ook doeii" bye".

Het leven van yasminaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu