don't trust anyone

1.2K 86 0
                                    

pov yasmina:

ik word wakker van een nachtmerrie. pfff, het ging erover dat nadir me had verraden ens en drna me toch wilde krijgen en shit ma ik ga niks uitleggen slechte vibes geeft me dat, moheem k ben gedoucht en heb ontbeten n alles. vandaag 2 uurtjes thank god. ik heb nadir nog steeds niet gesproken en sou blijft raar tegen me doen maarja.

na school:

''souuu vertel aub wat er is je kunt me echt alles vertellen''er is echt niks kutkind laat me gwn man'' pfff souhailla please'' nee'' ok k ga met ness naar huis''. ik zie ness en vraag  m of ie me thuis afzet. ma hij weigert as always.''NESSIM WAAROM DOE JE ZO DOE HET VOOR MIJ EN ONZE KINDEREN'' HAHAHAHAHAHAHAHA WOLLAH ZIJN KOPPP.''Astaghfirulah iedereen kijkt sukkel hahahaha''oke laat me meegaan dann'' safi prinsesje''oke dats genoeg''nee moet genieten van de tijd die ik nog met je heb'''denkmaar k ga trouwen met die ezel''wats er heeft ie je aangeraakt wollah k maak m af''nee we hebben soort vn ruzie ofs en hij laat niks van zich weten en sou weet er wat van ma wil t me niet vertellen'''.

pov sou:

oef wollah k word gek van die mongool van n nadir. ik ga langs hem en anders vertel ik het haar gewoon is zielig man ik wil niet dat ze met shen dealer trouwt. na kwartiertje ben k aangekomen en bel ik aan.'' wat doe jij hier souhailla'''wa'alaikoum assalam '' wat moet je rotop''doe normaal dit is je laatste dag dus zeg t maar'' nee man k ga niet doen ze gaat gewoon met mij trouwen en ze hoort mij te gehoorzamen''allahu akbar ben je helemaal psycho ofs ik ga haar gwn vertellen vriend ga maar naar een van je goedkope sletjes maar dit kun je yasmina niet maken'' doe en je gaat zien wat mt je gebeurt'' hoor k m nog zeggen. wollah deze jongen is gek ik moet het echt gelijk vertellen aan yas.

thuis aangekomen:

''yasminaaa'' ze negeert me en geeft me een dodelijke blik.''sorry van net maar ik moet je echt wat vertellen'' oke vertel t maar '' uhm ja ik weet niet echt hoe ik het subtiel kan overbrengen''.ze pakt mijn hand vast en zegt''sou we vertellen elkaar altijd alles en wij komen er samen altijd uit tweemans altijd''oke maar niet uitflippen ja??''jaja''. '' ik ging dus gister naar nadir omdat hij zo doorgedraaid deed en hij me onderdak aanbood omdat je me t huis uitstuurde'. ik kwam in een ruimte terecht met allemaal tassen en k bekeek t en zag allemaal drugs'' yasmina's gezicht is bleek . '' en k zag ook allemaal stacks ens en we hadden afgesproken dat hij binnen 2 dagen zou zeggen en anders ik want je moet echt niet met n dealer trouwen dan verpest ik je hele leven''. ze begint te huilen , ik neem haar in een knuffel en probeer haar te troosten.'' maar wat nu dan sou'' ik weet niet ik zou aan beba vertellen dat je niet meer met hem wil trouwen en gewoon geen contact meer zoeken'' ma maar ik hou van nadir'' ik weet dat het moeilijk is maarja wat wil je dan er zijn genoeg mensen op de wereld en  dit is nou eenmaal jou mektab'' ja dankjewel sou''.

pov yasmina:

dus mijn verloofde is gwn drugsdealer . ik kn niet stoppen met huilen. ik ga in bed liggen en luister na wat nasheed die me kalmeert. ik klop aan op het kantoor van papa.'' papa'' shnoe briti'' uhm welou laat maar'' en ik ren weg.'' yasmina sorry vertel maar'' papa niet boos wordenmaar ik wil niet rouwen met nadir''waarom niet yamina hijs goede jongen'' nee beba hHIJS EEN DEALER DATS GEEN GOEDE JOGNEN'' huil ik uit. hij zegt niks en kijkt naar beneden.''papa??'' wat is er'' ja kan je dat niet laten weten an zijn vader ofzo'' weetje wat zoek het jezelf uit yasmina , niks of niemand is goed voor jou je trouwt maar met hem''.neeee papa aub niet. PATS '' jij hebt te doen wat ik zeg! begrepen?'' j j ja bbe  ba''. Hij loopt weg en slaat de deur dicht. mijn vader heeft me nog nooit geslagen en is nog nooit zo woendend geweest. er is sowieso iets aan de hand. het enige wat ik de hele avond kan doen is huilen. ik loop naar nessim zijn kamer en klop op de deur.''ness?'' ja zusje?'' kan ik even met je praten??''ja kom zitten. ik heb hem alles uitgelegd en hij heeft me gesteund''ssstt niet huilem komt goed allemaal papa bedoelt het niet zo en nadir moet je vergeten''. zo blijf ik in de armen van mijn broer liggen en val huilend in slaap.

HEEEWAAAA NIEUWE UPDATE SORRYY DAT K ZO LANG NIET UPDATETE MA HAD DRUK MET SCHOOOLL XXXX.

Het leven van yasminaWhere stories live. Discover now