Jongens zijn haram

2.9K 117 3
                                    

Pov Yasmina:
Hmm tis weer n nieuwe dag elhamdulilah. Hoelaat zal t zijn. Ik pak me telefoon en bekijk de tijd: 12 uur . Oaaah valt meeee. Ik sta op, doe me gordijnen open en maak me bed even op. Ik ga naar de badkamer , douch me zelf doe de wassing en ga bidden. Ik kleed me om in een zwarte simpele skinny jeans met mijn roze barca t-shirt(zie omslag). Ik doe mijn haar in een hoge staart en doe wat parfum op (alien thierry mugler). Ik loop naar beneden en ruim de zooi van gisteren nog snel op. Ik besloot maar om elmsemen te maken en na3na3thee voor de meiden en mij. Ik ren naar boven en zet keihard muziek op via de box van souhailla HAHAHAH. Nisrina en sou worden gelijk wakker. " wakker worden!!!" T eten blijft niet lang warm sirbi dus aub yellah!!" Ik loop naar mijn kamer en ddoe een beetje mascara op en wat consealer.
Pov nisrina:
Ufff die chainies van n yasmina moest ons weer wakker maken. Ik leen wat kleding van sou en fris me even op. Ik draag haar zwarte kenzo t shirt met een zwarte skinny jeans met hier en daar scheurtjes . Sou en ik lopen naar beneden en we ontbijten en kletsen wat bij met yasmina.
Pov yasmina:
"Sou en nisrina jullie gaan maar de keuken opruimen ik ga even de zolder stofzuigen want nessim komt vanavond terug en anders is die kamer nog steeds shen zwijnenstal. " "is goed yas " zeggen ze. Nessim is mijn broer, hij is 18 jaar en is dus twee jaar ouder als mij en sou. Hij heeft zwart haar, groenbruine ogen en is best breed. Gotta love him. Mohiemmm even zijn kamer dus opruimen .

14:30
Eindelijk het hele huis is weer schoon en nisrina is weer thuis. "Souhailllllalalalalaaaa""ja wats " ik ga ff boodschappen doen om te koken vanavond" is goeddd hier heb je geld" shokran " gooi me ff je scootersleutel" hier a ezel" shokran zussie" ik trek mijn bomberjack aan en mijn roze valentino's. Aangekomen bij de appie zie ik een jongen de hele tijd naar mij staren, wat moet ie van me dat joch. Hij is opzich niet lelijk, opscheertje getint blauwe ogen om in te verdrinken... Awielie yasmina doe normaal wats met jou tfoe.

Pov Nadir:
Ik loop de appie in en zie een kapotmooie meisje. Zal ik haar aanspreken ofniet. Hmmm missvhien even wachten. Ik loop door en sta in de kassarij. Ze staat voor me. Ik besloot maar om hey te zeggen.
N=nadir Y=yasmina
N: hey
Y:wat
N: sow pittige tante
Y: hahaha wollah laat me met rust masgoot
N: oke wat de dame wil
Ik geef haar een knipoog en loop weg.
Volgensmij is dat her zusje van nessim. Ik ga m gelijk haar nummer vragen . Ns=nessim
Nd= nadir
Nd= ewa bradda alles goed
Ns=hmdlilah met jou
Nd: goedd hoor
Nd: ik kwam net je zusje tegen prachtige dame
Ns: wollah raakxhaar aan en ik zorg ervoor dat je nooit meer iemand zilt aan kunnen raken
Nd: rustig rustig je kent mij ik doe niks maar ik ben echt al verliefd geworden op haar
Ns: oke wat wil je
Nd: kun je me ff haar nummer geven
Ns: hahaha ben je helemaal gek geworden a sahbie
Nd: ga niwt gaar doen
Ns: safsaf ma doe rustig anders🔫🔫
Nd: oke thalla
Yesssss tis me gelukt
Pov yasmina:
Hahaha wollah die jongen heb ik goed aangepakt zehma flirtmove gekk. " ik ben thuisss" roep ik maar geen gehoor dus sou zal ook wel wegzijn.
Ik leg de benodigheden voor de visbestilla klaar en kleed me om in mijn marokkaanse gandora.
18:00
Hèhè de bestilla is ook klaar en de keuken is weer fresh. Ik zie sou met leyla binnenkomenn omg ik heb haar zolang niet gezien. Leyla is echt n goede vriendin van me we zijn soort van nichtjes ofs ma geen familie ja datdus. "LEYLAAA ZINA BEB JE GEMIST" " ik jou ooookkkkk" kom je met ons mee eten of niet leyla" nee schat ik moet echt zo gaan en ik hoorde dat 3ami en nessim zouden komen na lange tijd dus hoeft niet" jawelll je bent gwn familie maakt niks uit" nee nee ik ga zo ik spreek je later oke " isgoed thalla"
Pov sou:
Beba en ness komen zo omggg i'm so exciteedd. Omg daar zijn ze! Schreeuw ik. Yas en ik renden t huis uit naar de auto. "Salam beba heb je gemistyy!!" Ik jou ook hbiba" we groetten elkaar allemaal en gaan zittten eten. Nadat yas en ik de keuken opruimden stormde ik de kamer van haar in" ey beter heeft nessim cadeaus vr onsss" wollahila sou ik hoop t ook" net dat k wegwilde gaan kwam nessim" heeeyy broerr hoe was t in Parisss" ja nice zusje " ik heb wat voor je" hij gaf me een doos waar zwarte zannotti's in zaten omgggf idhzjsoeje "NESIMMM DIE WILDE K ZO LANG OMG SHOKRAN IK HOU BAN JE " hahahahahaha mashi moeskil " enn jijj yas maak maar open" zei nessim ze opende het en haar gezicht was gwn om te lachen ze schrok zo ergg , het waren zwarte louboutin hakken waarvan ze al ik weetniet hoelang over droomde" nessim omg dat neem ik niet aan" jawel gek" nee echt niet wollah" jawelll is cadeautje maakt toch niks uit" shokran" zegt ze en ze geeft hem een knuffel.
Pov yasmina:
Omg ik ben zo blij ik heb zolang voor deze hakken gespaart.
Ik kleedde me snel om in mijn abaya en khimaar en ging bidden. Na t bidden douchte ik en liep na beneden om bij ge praten met beba en nessim. Na een gezellige avond liep ik naar boven om lekker te slapen. Maar toen kreeg il opeens een bericht van ene nadir.
Nd= nadir
Y=yasmina
Nd: hey schoonheid
Y: wie ben je
Nd: nadir ken je me niet meer
Y: watt??
Nd: appie supermarkt
Y: oaahh hoi
Nd: hey
Y: hoe kom je aan mijn nummer
Nd: van je loeve broer
Y: yeeeekkk gaat hij ook nog nummer geven
Nd: hahahaha ik ben bevriend met m
Y: oh vandaar haha
Nd: wdj
Y: ik ga zo slapen dus moet gaan oke
Nd: slaaplekker hbiba
Ik liet m maar op blauw want waarom noemt hij me weer hbiba . Hij lijkt me aardig maar meer wordt t niet.
Ik sluit me ogen opweg naar dromenland.....💤💫❤️

Het leven van yasminaWhere stories live. Discover now