BangBang

975 54 0
                                    

pov yasmina:

Ik werd wakker door mijn wekker en was klaarwakker. Vandaag ga k weer naar school.ik ben altijd na school geweest deze tijd ma vanaf nu is t nog 2 maanden en dan me examen en dan heb ik mijn opleiding voor management economie en rechten gehaald Insha'allah. Ik heb vandaag niet zo'n hele lange dag dus dat is wel fijn maar ik moet nu wel echt gaan leren. Na een halfuurtje op me telefoon te hebben gezeten sta ik op en doe me routine in de badkamer. Ik verricht het gebed en loop naar mijn kledingkamer. Ik ga voor een lange witte broek met een simpele witte trui en een grijs lang vest met van die zakjes. Vandaag ga ik voor mijn witte instappers en me lv tas die ik gebruik vr school. Ik duw mijn laptop, usb, parfum, beurs, en sleutels erin. Nadat ik mijn haar in slag had gekruld liep ik naar beneden en ontbeet. Ik maakte nog snel ontbijt vr nasser met een briefje erbij dat ik tot ongv 5 uur weg ben en trek mijn schoenen aan.

ik bel mijn nichtje leyla op aangezien we beide dezelfde opleiding doen op Rotterdam University. 

y: salam

l:wa alaikoum salam alles goed

y:hmdlilah met jou

l: oook

y: zal k langs je rijden ik ga nu richting school

l: ja is goed schat

y: oke ben er binne 5 min

Ik pakte mijn sleutels en liep richting mijn range rover, waar ik nu nog steeds superdankbaar voor ben. Nadat ik leyla haalde reden we nog langs de starbucks voor onderweg. Aangekomen op school was het gewoon zoals normaal. Ik had 2 lessen gehad en we hebben nu pauze. Ik zit met leyla en nog een paar meiden wat te kletsen in de kantine totdat een vreemdeling me aantikt.'' uhm meisje'' kan ik je helpen?'' je bent in gevaar''laat me met rust je houd mij en jezelf voor de gek'' neenee echt als je me nu niet de kans geeft om t uit te leggen zul je geen gelukkig leven meer leiden'' . Hmm ik begin nu toch wel te twijfelen.Ik zeg de meiden gedag en loop met hem mee naar een rustige plek.

'' nou het zit dus zo'' waarschijnlijk ken je nadir elboutagaz nog'' uhm ik ken wel n nadir maar wist zijn achternaam nooit, heb je een foto'' hij laat me de foto zien en dat is inderdaad mijn ex-verloofde. Ik slik hoorbaar en vertel m dat ik hem ken.'' ja hij wilde je dus laatst ontvoeren toch?'' ja 'hoezo'' hij wil je straks als je school uitloopt ontvoeren naar australie en daar met je trouwen en een leven met jou opbouwen'' meen je dat'' ja tuurlijk'' hoe kan ik je vertrouwen dan'' k werk voor hem wantanders krijg ik niet genoeg betaald, me moeder ligt in ziekenhuis en heeft kanker en ze kande operatie niet betalen'' oh ja oke ik vertrouw je maar wat moet ik doen dan'' t enige wat je kan doen is je nu gewoon ziekmelden en naar huis gaan want hij denkt dat je pas om 2 uit bent'' hmm oke is goed kan k je nummer hebben om je op de hoogte van alles te houden?'' ja tuurlijk geef me je telefoon''. Hij schrijft zijn nummer erin en we zeggen elkaar gedag.Pfff dit is echt heftig, die nadir is gwn geobsedeerd door mij ofzo dit kan echt niet meer. Ik ben zwnger ook wat denkt hij wel niet. Ik loop terug en de meiden vroegen natuurlijk wat er was maar ik zei dat t niks was. Ze vertelden me dat het laatste uur uitviel dus dat komt alleen maar mooi uit. '''psst leyla'' leyla''pssst''. '' ja wat is'' kom ik moet je wat vertellen'' gaan we niet nr huis dan'''jawel kom je mee nr me huis dan leg ik alles uit''. Toen we in de auto zaten was het superstil dus verbrak ik de stilte maar.

''blijf je eten''  nee moet nog leren'' zeker? we kunnen ook samen leren'' alsof dat goed gaat''hahaha a klopt ander keertje dan'' hmm''. '' Wat was er nou''uhm ja je weet dat van nadir ens'' ja '' nou vandaag waarschuwde e=iemand me voor hem hij wilde me vandaag meenemen naar australie voorgoed''' o my allah, wat erg'' jaa dus ik was sws van plan om eerder naar huis te gaan'' ga naar de politie'' heeft geen nut want als ie vrij is gebeurt t weer''vermoord hem'' nee ik wil geen moord op mijn geweten hebben!'' en nasser dan'' neee die ookniet'' pff ja dan kom je nooit van m af'' jawel ik bespreek t wel met nasser thuis'' oke is goed maar doe niks gevaarlijks of wat dan ook''.

eenmaal thuis aangekomen zoek ik naar nasser ma hijs nergens te bekennen, alhoewel zijn auto's wel in de garage staan.''leyla heb je nasser gezien'' nope nergens''. Opeens hoor ik gegil van iemand uit de tuin.''NEEE SORRY IK DOE HAAR NOOIT MEER WAT VERMOORD ME NIET AUB'' o mijn god leyla is dit wat ik denk dat t is'' ik vrees van wel''. We rennen als hyena's naar de tuin en ik zie daar nasser met een geweer staan tegen het hoofd van nadir.''STOPPP'' nasser staat versteend en laat t geweer vallen.'' JIJ nadir nu oprotten en waagt  me aan te raken en je gaat zien begrepen!'''kj j ja'' oprotten uit me huis nu weld elhram''. '' en jij nasser wat is dit'' hij mag niks met je doen en al helemaal niet nu je zwanger bent'' betekent niet dat je hem moet vermoorden!!!''uhm k denk dat k ga '' zegt leyla ongemakkelijk.'' nee k breng je zo'' ze verdwijnt naar binnen en k probeer t nog uit te praten met nasser dat gelukkig gelukt is.

Het leven van yasminaWhere stories live. Discover now