Change of Lifeplans

935 56 0
                                    

pov yasmina:

Ik lig met Lineya op de bank tv te kijken. ''Goedemorgen'' bromt nasser. Lachend groet ik hem terug.''waar heb je zin in'' gewoon boterham'' ik maak wel ei'' oke safi''. Ik moet lachen in mezelf om zijn chagrijnige humeur. Maar zodra hij Lineya ziet verandert dat gelijk.

Terwijl Nasser en ik van ons ontbijtje genieten zie ik Lineya aandachtig naar een of andere babyprogramma kijken. Ik was de borden af en haal haar uit de maxicozi. ''wat ga je doen'' Ik ga zo naar mijn ouders kom je mee'' ja ik wil ook nog even langs de mijne dan nemen we Lineya mee'' ja was ik al van plan''. Ik verschoon Lineya en leg haar voorzichtig in het kleine badje. Nasser helpt me met het inzeepen En doet vervolgens een handdoek om haar heen. Ik laat het badje leeglopen en leg het weer op zijn plaats.Ik kleed lineya om in een lichtroze kenzo rompertje met lange mouwen , om dr heen doe ik nog een dekentje en doe haar lichtroze mutsje op.

Zelf kleed ik me om in een grijze broek met een roze kenzotrui. Ik laat mijn haar los en doe grijze mason garments aan. Ik maak me heel lichtjes op en grijp mijn spullen bij elkaar. Als ik de deur open wil maken zie ik Nasser met Lineya naar beneden komen, ik kan hier zo van genieten, echte lifegoals.  

Aangekomen bij mijn ouders stop ik eerst een speentje in de mond van Lineya en neem haar dan mee naar buiten. Mijn ouders groetten ons heel uitbundig weer hahha en zijn erg enthousiast om Linea weer te zien.'' oh tbarka'allah heel mooie meisje'' zegt mijn vader. Mijn moeder geeft ons en Lineya constant complimentjes, heel lief dus. Ze zingt de hele tijd voor dr je weet wel hoe die marokkaanse oma's met babytjes doen hahah.'' Yemma je hoeft niet te koken we gaan nu naar de ouders van nasser'' jawel blijf heel even'' nee andere keer insha'allah ik heb nog veel te doen straks'' wagha insha'allah''. Ik zeg mijn beide ouders gedag en stap de auto weer in.

Ik ben nu in de showroom samen met Leyla om pakketjes in te pakken en te gaan versturen. We hebben vandaag samen met onze mannen besproken wat we willen gaan doen. We hebben besloten dat nasser, leyla en ik voor een half jaartje naar LA gaan en daar onze winkel oprichten en dan kijken we hoe het gaat aangezien dit een beetje veel bestellingen steeds zijn. En dan komen leyla en khalid later dus waarschijnlijk in LA wonen zodat hun kind ook daar kan opgroeien, aangezien leyla vele familie daar heeft en de ouders van khalid daar ook wonen omdat zijn vader er een eigen bedrijf heeft. 

'' en hoe ging het daar '' goed ben echt moe'''ga maar slapen'' nee moet Lineya flesje geven en verschonen'' zied ik doe het wel'' hij gaf me een kus en liep naar Lineya's kamer. Echt fijn om een man te hebben die helpt in het huishouden enzo want anders zou ik het nooit volhouden haha. '' is het geukt?'' ja ze ligt nu lekker te slapen'' heb je al gekeken voor n huis in LA'' Ja ik heb een gevonden en we kunnen er gelijk in'' mag ik m zien!!'' ahahaha ja ik pak even de laptop erbij''. Hij liet me het huis zien en het is echt een groot mooi huis ik zal het vanuit de tuin laten zien:

 Hij liet me het huis zien en het is echt een groot mooi huis ik zal het vanuit de tuin laten zien:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'' Wat vind je ervan?'' Mooiiii'' Zeker?'' jaaa''.'' kunnen we m niet kopen'' ja het kan het huis is net 2 weken af en het is helemaal gemeubileerd behalve de slaapkamers die mogen we zelf inrichten'' Mooi man''. '' Wanneer gaan we'' Ik heb goedkope tickets voor volgende week gevonden'' hmm welke dag'' maandag dan hebben we 4 dagen vanaf morgen om alles in te pakken'' safi is goed boek maar'''.Nasser en ik hebben onze plannen nog eens besproken voor Lineya en ons leek het beste dat ze daar ook gewoon op school gaat en we in de zomervakantie en kerstvakantie naar Nederland komen om onze familie natuurlijk te zien.

Ik heb er echt zin in. Een nieuw hoofdstuk van ons leventje!

Het leven van yasminaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu