Date

1.7K 97 4
                                    

Pov Yasmina
Ik word lekker wakker door de geur van marokkaanse pannekoeken(brira)hmmmm . Ik sta op doe me dagelijkse routine en kleed me ff snel om in mijn barca pak aangezien ik toch niks ga doen vandaag. Ohjaaaa de date met nadir omgg ik ga me kleren klaarleggen: witte philip plein jurk , de louboutin hakken die ik van ness heb gekregen, wat sieraden en mijn zwarte mk tas.
Ik ren naar beneden super vrolijkk. "Sbah elghir!" "Hoor haar blij doen omdat ze vanavond een. Pzzdate heeft" hoor ik souhailla zeggen " hahahaha wollah wel" zegt Nessim "stil a mongolen" zeg ik en ik geef iedereen een kus. Ik vreet zoveeel briwats he, je wilt niet weten. Na het ontbijten besloot ik om maar te gaan joggen want die calorieën moeten er ook af. Ik trok mijn nike tech fleece pak aan met daaronder mijn nike free runs aan en ging ervan door.

2 uur later:
Hehe dat was zwaaarr maar ook lekker, na joggen voel je je echt chill en ja beetje beweging hoort er nou eenmaal bij. Voor degene die zich afvragen waarom ik nu geen school heb is omdat ik vakantie heb. Eenmaal thuis aangekomen ging ik me even douchen en kroop in bed met netflix. Toen ik film lag te krijgen kreeg ik vet veel honger. Ik ging naar onder, niemand was thuis. Ik zocht in de kastjes iets om te eten maar er was niks lekkers dus ik besloot om ff naar de appie te gaan. Ik trok mijn barca pak aan en mijn nike huarache's en liep naar de appie. Ik kocht 2 broodjes met beleg en nog een paar milka repen en chips voor vanavond. Toen ik de winkel uit wilde lopen hoorde ik Nisrine schreeuwen "BOLLE WAAR GA JE HEEN" "ik ga naar huis moet me klaarmaken voor vanavond" "ewaja je gaat gewoon wat doen zonder mij" zei ze zogenaamd zielig "hahaha wil je mee op date met mij en Nadir dan ofwat a hmara" "hahahaha jaa, mohim zal ik je helpen met klaarmaken?" "Jaa is goed" en samen liepen we naar huis. Ik liet Nisrina mn kleren zien die ik had klaargelegd en vroeg "vind je leuk of moet ik wat anders aan?" "Jaa wollah echt leuk, staat je ook mooi" "oke en wat mort ik met mn haren doen dan?" Vroeg ik zenuwachtig "doe stijlen is mooi" "oke oke" Ik stijlde mijn haar en liet t los hangen, maakte me mooi op niet te veel niet te weinig, deed mijn kleding aan, wat paco robanne parfum op en maakte mijn tas klaar(sleutels, portemonnee, telefoon etc) . Ondertussen is iedereen alweer terug van weggeweest en is Nisrina al naar huis. Het was al 7 uur en net toen ik op de klok keek hoorde ik Nadir al toeteren. "beslema ik ben weg met nadir!!!" Roep ik nog snel. Ik maak de deur open en zie de 2 mooiste blauwe ogen.

Nd: damn wat zie je er goed uit
Y: hahaha overdrijven, jij mag er ook wel wezen hoor. Gaan we?
Nd: niet zo snel he is misschien netjes om me even voor te stellen aan je familie bolle
Y: ooh ja tuurlijk hahaha
Mijn familie vond nadir geweldig. Nessim en beba kenden hem natuurlijk al en maakten wat grappen met hem. Mijn zusje Souhailla bleef maar naar hem staren she gotta be jealousss hahah.
Nd: nou Yasmina zullen we gaan dalijk zijn we te laat
Y: ja hoor
En we lopen naar zijn auto. Hij haalt een prachtige bos bloemen te voor schijn met een grote knuffelbeer. Te schattig dit.
Y: ahw dankjewel had niet gehoeven
Nd: mashi mushkil hbiba dyellie, yellah
- [ ] Hij geeft me een kus op mn wang en start de auto. Awillie ik voel me een tomaat worden. We rijden richting het restaurant. We bestellen van alles en krijgen ons eten, hmmmm zooo lekker! We praten veel om elkaar een beetje te leren kennen, "wat voor werk doe je eigenlijk?" "Ik heb een eigen bedrijf" "zeg wollah? Wat voor een?" "Advocatenbureau" "nice nice". Na nog een beetje gekletst te hebben vroegen we de rekening, ik wilde opstaan om te gaan betalen hoor ik Nadir roepen "wollah ga zitten nu ik ga betalen" HAHAHA "waarom moet je meteen zweren pff" zei ik met een lach op mn gezicht. Nadat hij betaald had liepen we naar zijn auto en bracht hij me naar huis.

Thuis aangekomen
"Ik vind je echt een leuk meisje, zullen we vaker afspreken?" Zegt hij ineens "ja ik vond het gezellig dus app me maar" "in shaallah daarna handvraging" zei hij bloedserieus, hij gaf me een kus op mn wang en voelde me weer een tomaat worden. "Inshaallah" zei ik zacht. Ik stapte uit en liep naar binnen. Ik groette mijn ouders, mijn broer, en mijn zusje. Daarna liep ik naar boven en ging ik douchen. Na het douchen haalde ik alle gebeden in van die dag en na het bidden kroop ik in bed met Netflix. Ondertussen viel ik langzaam in slaap met Nadir in mijn gedachten...


Heyheyy, hoe vinden jullie ons verhaal? Let us know! Moeten we doorgaan of niet? Wat kan er beter? Wat is leuk dat we doen? Tell uss! En gewoon eerlijk zijn daar kunnen we alleen maar van leren 😘 bij 5 of meer stemmen komt er nog een deel online, bij 10 of meer 2 delen, anders komen ze morgen pas😛

Het leven van yasminaWhere stories live. Discover now