Ellende

1.3K 79 0
                                    

Pov souhailla:
Oefff ze snapt t niettt wr waren niet eens drugsdealen ik gaf hem geld vr n cadeau voor yasmina maar nee hoor tis weet allemaal uit de hand gelopen omdat ik de verassing niet wilde verklappen leuk dit. " nadir wat gaan we doen" we kunnen naar mijn zaak?" Uhm ja oke is goed" wat voor zaak heb je nadir" uhm ja advocatenzaak" ohh nice". Eenmaal aangekomen zat ik in het kantoor wat te eten tegen de verwarming aan. Toen ik naar achter drukte met mijn rug leek het alsof er wat achter de muur zat. Ik keek of nadir er was en besloot om er achterna te gaan. Ik schoof de verwarming weg en kroop er tussendoor. Waar the fuck ben ik dacht ik. Ik was opeens in een kamer met allemaal tasjes in rekken en t stonk behoorlijk naar wiet ofs jww die shit van die junks. Ik maakte een tasje open en zag allemaal kleine zakjes met wit spul. Omg dus nadir doet aan witwassen yasmina meskiena ze gaat trouwen met een dealer dit kan echt niet omg. Achter me zie ik allemaal stacks liggen oke ik moet hier weg en wel nu. Shit ik hoor nadir ik verstop me en wacht totdat hij weg is. Als ik weer terug ga zitten in het kantoor doe ik alsof ik er al de hele tijd zat. Ik moet weg en wel nu pff. " nadir ik ga eh ik moet naar school" maar yasmina laat je toch niet binnen" ik moet weggaan nadir" wacht" nee beslama" en ik ren weg.Wtf denkt hij wel niet, mijn zusje trouwt met een fking drugsdealer die ook nog eens tegen haar liegt, als ze weet dat ik dit weet maakt se me af. Wat moet ik nu doen. Ik sta nu voor zijn bedrijf en denk na. Ik loop weer terug naar binnen en ren naar zijn kantoor. " Ben je wel barkie?!, mijn enigste zusje gaat trouwen met ren drugsdealer waarvan ze niet eens weet dat hij een drugsdealer is" "Souhailla ik kan dit allemaal uitleggen" " Nee niks uitleggen ik geef je 2 dagen,binnen deze 2 dagen heb je het haar vertelt, of ik vertel het kies maar" Wat denkt hij wel noet,hier is geen verklaring voor."Maar sou doe normaal als ik het vertel wilt ze misschien niet meer met me trouwen" Ja noet mijn probleem had je ff lekker eerder mogen bedenken mogool, en ik zal je zeggen yas gaat niet blij worden" " wat ben jij voor een kkr hoer man, je gunt noet eens" pardon 'kanker hoer' beter let je op je taal vieze kanker mogool voordat ik je alle hoeken van deze plek laat zien mogool, ik weet niet hoor maar ik verdien tenminste wel eerlijk mijn geld, ik ga niet als een pussy drugs zitten te verkopen omdat ik geen andere opties heb, bovendien heb je wel andere opties maar je bent gewoon lui ofso" "Jaa je moet me gewoon snappen klaar. " nee ik snap je niet in ieder geval ik geef je 2 dagen" en met die woorden loop ik weg. tfoe ik mag hem niet,mij een kanker hoer noemen eat denkt hij wel niet. Even lang appie eten halen om het goed te maken met yas. Food= alles
Pov yasmina:
Klop klop
Ik maak de deur open en zie daar tot mijn verbazing souhailla staan. " laat me het uitleggen aub" oke kom binnen". Ze legt me alles uit en ik heb het haar vergeven." Maar waarom vertelde je me gwn niet dat je n cadeautje had" ik wilde het niet verpesten" maar hier heb je je cadeautje" . Ik opende het en zag een kettinkje met de V van louis vuitton eraan hangen." Omg ik wilde deze zolang he souhailla shokran" haha geen probleem"Zullen we shen filmmarathob houden ofniett?" Jaa man is goed.
Na een dramatische dag heb ik toch nog een gezellige avond gehad. Maar toch heb ik het gevoel dat souhailla iets vr me verbergd maarja dat zal ze nog wel vertellen dan.

Lekker lang stukje vandaag! Sorry voor de ophoud maar we hebben zelf ook druk met school enzo dus vandaar maar hier is een brandnew hoofdstuk!

Het leven van yasminaWhere stories live. Discover now