Lineya

995 47 4
                                    

Het is nu inmiddels 2 maanden verder. Yasmina heeft haar examen 3 weken geleden gemaakt en krijgt vandaag haar uitslag te weten.Een erg spannende dag nog!

pov yasmina:

''nasser ik ben zo zenuwachtig stel dat ik niet slaag'' yasmina doe normaal je slaagt sowieso je hebt zo erg je best gedaan'' ja maar dan nog'' kom hier, niet zo stressen komt allemaal goed'' zullen de hormonen zijn,maken alles erger'' bijna'' 4 maandjes nog''weet je al een naam voor onze prinses'' vraagt hij me lief.'''eerlijk gezegd heb ik daar nog niet over nagedacht, jij?'' lina is mooi '' of hajar''yasmine'' youssra'' lineya''... 

''Ja dat wordt m'' wat?'' Lineya,ik wil dat ons kindje lineya gaat heten'' Mooi schat''.

Ik heb vandaag niet zoveel gedaan behalve op de bank gelegen met nasser. Het is zondag dus bankhangdag voor ons hahaha. ''Wat wil je eten nasser'' heb geen honger'' jawel je moet eten'' kijk maar waar je zin in hebt'' oke maar laat me los dan'' nee'' nasser laat me loooooohooss anders geen eten'' hmm oke dan'' . Ik sta op en leg de benodigheden klaar voor een zalmpasta, simpel maar wel lekker!. Na een halfuurtje staan koken maakte ik de keuken nog snel schoon. 

Ik loop naar boven, doe de wassing en verricht mijn gebeden.Als ik klaar ben hoor ik dat Nasser me roept.Ík loop naar beneden en pak mijn telefoon van hem.

leraar: Hallo u spreekt met mevrouw Janssen spreek ik met Yasmina el...

y: Ja daar spreekt u mee. Breng ik er zenuwachtig uit

leraar: Hierbij wil ik u weten dat u geslaagd bent!

y: echt waar! dankjewel

Ik praatte nog wat met de lerares en hing toen op. Ik begon te lachen toen ik het gezicht van Nasser zag.''wat lach je bolle'' je gezicht zo zenuwachtig'' ben je geslgaagd?'' JAAAAAA'' JOEHOEEE  ik wist ik zei toch dat je zou slagen, Het is je van harte gegund schatje'' dankjeweeeeeellll''. ''Nou kom je eten?'' we kunnen ook uiteteeen?'' maar dan heb ik t voor niks gemaakt'' eet jij maar dan gaan we over n uurtje jij eet toch veell'' hehehe okeey''. Nadat ik mijn eten had gegeten wat overigens echt superlekker was al zeg ik t zelf, liep ik naar boven. Ik kleedde me om in een blauwe jurk tot aan mijn knie en stijlde mijn haren, ik droeg zwarte louboutinhakken en pakte mijn zwarte chanel le boy bag erbij. Ik spoot wat parfum op en goooide snel wat spullen in mijn tasje. Voordat ik naar beneden liep pakte ik nog een zwart jasje en maakte een mirrorfoto die ik op snap naar mijn zusje, leyla en nisrina stuurde.

Toen ik naar beneden liep keek Nasser me met grote ogn en een open mond aan. Ik deed zijn mond dicht en vroeg m wat er tien valt.'' jij'' ik weet het ik ben echt superaantrekkelijk'' ja klopt en prachtig niet te vergeten, zelfs nu je zwanger bent'' nog steeds lief als 2 jaar geleden'' altijd he''. 

We hadden een erg gezellige avond en het eten was heerlijk. Eenmaal thuis kleedde ik me om en verrichtte het laatste gebed. Ik ging in bed liggen en viel als een blok in slaap.

Volgende ochtend...

pov yasmina:

Vandaag heb ik afgesproken met leyla om onze plannen te bespreken. We willen namelijk een webshop beginnen! En als dat goed loopt willen we het liefst een winkel vestigen in LA. Dat is echt onze droom om iets te ondernemen wat van ons zelf is dus je kunt altijd alles zelf bepalen. En we willen dat eigen kleding verkopen dus insha' allah wordt t wat hoop ik.

Nasser is op werk en k heb net zitten kijken voor kleurtjes en patroontjes die we kunnen gebruiken. Na wat gesurfd te hebben op het internet hoor ik de bel. Ik maak open voor leyla en groet haar. We legden wat snacks neer en begonnen met onze kleine meeting.'' Y&l Fashion'' hmm ja kunnen we proberen'' wat vind je van dit voor de site'' netjes t moet indd gewoon simpel en aantrekkelijk blijven''. Na een paar uur hadden we toch wel echt een mooi resultaat onze webshop staat online en binnekort zetten we er al een paar items erop.'' Yas ik bel ff het bedrijf waar we onze kleding kunnen laten maken goed?'' ja is prima''. Na een kwartiertje kwam ze terug.'' Nou ik heb goed nieuws, ze willen met ons samenwerken! En ze vragen niet eens veel geld '' Maar is het wel van goede kwaliteit allemaal'' jaa LA sisters werkt er onder andere ook mee'' ewa is goed blijf je hier slapen anders , nasser is morgen pas terug'' ja is goed''.

We hebben samen gekookt en liggen nu te netflixen. '' yasmina vgm is het eten aangebrand'' ohjaaa ik ruik het hahahaha'' ik ren snel naar de oven en zet m uit. '' pfff gelukkig is ie niet aangebrand want had dus echt zin in lazagne'' jaa ik ook'''. 

''hmm deze lazagne is echt lekker'' ja he ''. '' zullen we nu een paar items ontwerpen via diesite'' jaaaa ik ben zo beneuwd''. We hebben nu twee t-shirts in grijs en zalmroze met een leuke tekst erop. En een Bomber met ons logo op de achterkant. ''Ik stuur de ontwerpen naar het bedrijf en laat ze weten hoeveel ze kunnen maken '''prima''.

na nog wat gekletst te hebben is leyla toch gegaan omdat ze haar man niet alleen wilde laten, goals.'' Was erg gezellig schat tot snel weer'' tot snel'' Ik gaf haar de vier gebruikelijke kussen en zwaaide haar uit.

Dat was me een dag zeg. Ik verricht mijn gebeden, douche mezelf en trek mijn pyjama aan. In bed kijk ik nog op de laptop voor kinderkamers. Ik hoor opeens de deur dichtvallen. HUuh zal nasser dat zijn. Ik roep nasser maar hij reageert niet. Nu wordt ik echt bang. Ik loop via de keuken en pak een mes. ''Nasser ben jij dat?...'' AAAAAAAAAH''.


Wie zal dat zijn? Blijf lezen om er achter te komen..

Het leven van yasminaWhere stories live. Discover now