Bussiness

762 49 0
                                    

pov Yasmina:

Ik stond voor me kast en het gebeurt weer na 109383 jaar; yasmina weet niet wat ze aan moet. Niet omdat ze te weinig heeft maar te veel! Ik weet niet eens waar alles staat. Ik koos uiteindelijk voor een denim jeans met een witte blouse en een zwarte lere jasje. Ik trok eronder mijn zwarte laarsjes met hakken aan en als finishing touch een zwarte hoed. Ik pak mijn tas en stop de noodzakelijke dingen erin. I'm ready to go. ik pak mijn sleutels en zeg nasser nog even gedag. Ik stap de auto in onderweg naar de showroom.

''heeeey sgaaat'' hey zuuuusss" woow je hebt de kleren al gehaald '' pff ja hayek zwaar he maar khalid hielp me'' ooh hahah gelukkig''. ''Ik heb kaartjes meegenomen met een kleine tekstje van ons voor bij het pakketje, maakt het wat persoonlijker'' Oooh wat leuk van je''. '' nou kunnen we gaan beginnen dan''yep, wil je vandaag alleen de jurken doen want anders is t veel werk'' ja prima ''. 

poeh het is nu anderhalf uur later en we hebben alle jurkjes en een klein deel van de bomberjackets verpakt. We zijn nu onderweg met een aantal pakketjes naar het postkantoor om alles te versturen. Morgen doen we het andere deel maar we zijn al flink op gang. Onze naam is nou trouwens 'sisterlabels' geen idee waarom maar het klonk wat beter dan de vorige naam en het trekt veeel meer klanten, aangezien de bestellingen maar blijven doorstromen. 

We zijn nu bij mij thuis om weer wat kleding  te ontwerpen. De volgende items zijn verstuurd en worden morgen online gezet: 

grijs t shirt met gaten erin, ook in het wit.

geribde jurk met hoge hals, lange mouwen en tot over de knie. Beschikbaar in grijs, zwart en oudroze.

Lange haltertop in wit,blauw,zwart en zalmroze.

Bikerjeans met een namaak leer stof in het zwart en grijs

strak rokje tot boven de knie in de basickleuren zwart, wit en grijs

Ook hebben we een aantal bikini's en badpakken ontworpen en we gaan zometeen wat inkopen doen in Duitsland zodat we dat ook kunnen verkopen ipv alles te ontwerpen.

Het was vandaag een erg drukke dag en ben inmiddels ook al thuis van het inkopen en de dokterafspraak. Als alles goed gaat, beval ik binnen anderhalve maand al elhamdolilah. 

Deze dag was zeker de moeite waard Yasmina en Leyla. Een succesvol begin van jullie toekomst...




Het leven van yasminaOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz