Týden 2. Čtvrtek

18 3 1
                                    

: Vybíhá ven a křičí na svou kamarádku. ,,Tak poběž, ať nám ten bus neujede." Slovo dalo slovo a holky se rozhodly, že pojedou na koupaliště.

Suzi: ,,Hned jsem u tebe holka!" Křičí z koupelny, kde si dělá svůj obvyklý drdol. Pak vybíhá z domu a skáče na záda své nové kamarádky.

: Ta se hned začne smát. ,,Ty jsi pako!" Shodí ji ze svých zad a následně jí podává pomocnou ruku. ,,Hele co mi o sobě řekneš?" Zajímá ji.

Suzi: ,,Nom. Svobodná, celkem společenská a ráda hraju tenis. Copak ty?" Se zájmem sleduje Haiden. Mezitím přijíždí autobus, platí a sedá si na své místo. Pozoruje i Heiden, jak jde pomalu k ní.

: Sedne si na vedlejší sedačku a odpovídá na otázku. ,,Mám přítele a ještě pejska. Nedávno jsme se přistěhovali, takže od tebe bydlím kousíček a ráda kreslím. Taky někdy hraju Pc hry."

Suzi: ,,Tak to jo." Usmívá se. Najednou jí přijde textovka. Podezíravě si ji přečte a sedí jako kus kamene.

: ,,Copak se děje Marie? " Podiví se a snaží se jí to vyčíst z očí, ale nic v nich nevidí.

Suzi: ,,Řeknu ti to později. Nebudeme si tím přece kazit den. " (Ani doopravdy) Znovu se usmává a když pak vystupují u koupaliště vyhazuje nějaký kus papíru do koše.

: Podezíravě na ní pohlíží, ale na konec se sama zadrhne a kouká do blba. Ví, že někdo umírá a chce tomu zabránit.

 Ví, že někdo umírá a chce tomu zabránit

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.
Týdny v SítiOù les histoires vivent. Découvrez maintenant