Historier slutter, og det gør denne

177 5 0
                                    

Et år senere
Stor dag. Ej fuck det! Jeg har så ondt i min fucking mave at jeg kunne kaste op når det skulle være.! Nå, men Melanie ser fantastisk ud! Sikke, et kønt ansigt jeg har skabt.
Moment of truth
Jeg går ned af kirkegulvet. Han står dér. 5 skridt væk. 5 skridt fra at gøre mit livs fejltagelse. Stop dig selv Laura! Du vil jo ikke det her! Jeg fryser. Jeg står helt stille. Der går 2 sekunder, og jeg går igen. Gør det. Jeg går helt hen til Luke."Vil du, Luke Robert Hemmings gifte dig med Laura Martinez Collins?" spurgte præsten. Bedre sagt end gjordt." Ja" svarede han og klemte mine hænder. Så var det mig." Vil du, Laura Martinez Collins gifte dig med Luke Robert Hemmings?" gentog han. Skal jeg? Skal jeg ik? Han er dit liv forhelvede!" Ja, jeg gør" svarede jeg." Og nu erklærer jeg jer for bla bla bla... Kys din brud" sagde han. Og vi grinte, og så kyssede han mig. Sådan!! Du er en gift kvinde!

Heeej alle😭
Nu er denne historie DSV slut!
I know! Fucking surt😖 Og jeg vil bare sige tak, til alle der læste bogen, stemte og kommenterede. Del venligst denne historie med dine venner hvis det lyster.😚
KH Julle💘💗

Our baby| 1 | AFSLUTTETWhere stories live. Discover now