Forsvar dig selv eller lad være!

210 6 1
                                    

I dag var fredag. YAAY! Skolestart!(Mærk ironien i rummet lige nu)Melanie skulle med i skole og det ville blive lidt mærkeligt at gå med barnevognen i skolegården.
På vej til skole
Jeg glor ned på min telefonen. Melanie sover. Igen. Hun er den nemmeste i verden. Jeg tjekker nyheder. Nyheder: Luke Hemmings i mordforsøg! Ligger på hospitalet i Marokko! Jeg kan ikke tage afsted. I dag er skole. Jeg flyver imorgen. Hvorfor ville han overhovedet prøve??!? Alle glor på mig. Tavsheden falder på i skolegården. Martine. Tjaaa... Martine. Er Martine. I gangen kommer dem der startede med at mobbe mig." Hvad så Laura?!Er man blevet voldtaget??" råbte de af mig. Jeg brød sammen, og råbte til dem, mens nogen filmede det:"JEG GIDER IKKE AT I MOBBER MIG ELLER MIT BARN!DET SKAL F***ING STOPPE NU!JEG ER IKKE BLEVET VOLDTAGET!JEG HAR FÅET DETTE BARN SAMMEN MED EN DEJLIG MAND!LUKE!SOM FAKTISK HAR PRØVET AT BEGÅ SELVMORD!". Jeg græd. Mel græd. Jeg tog hende op og omfavnede hende mens jeg sang:"You're gonna be amazing, dear Melanie. I know. Me and your dad are happy for yooouu". Det var min vuggevise til hende. I timen, var alt ukoncentreret. Luke. Alene. Hospital. Jeg rejste mig op og sagde:" Jeg må gå. Melanie's far ligger på hospital i Marokko". Jeg løb med Mel.
Ankomst
Er her endelig! Taxien venter. Jeg kom løbene på hospitalsgangen." Hvor ligger Luke Hemmings??" spurgte jeg. Hun pegede ned på et rum, og jeg var væk. Jeg brød ind på hans værelse, og så at han havde en flænge i brystet. Jeg trak hænderne til mig, og gik bagud." Hey! Hvem er du?" spurgte Michael. Han kunne sikkert ikke genkende mig." Hvad gjorde han Michael?!?" spurgte jeg, og vendte mig om med mine krøller svingende."LAURA??" spurgte han og flippede. Og så vågnede Luke. Jeg gav ham et kram, og så sagde han:"Forsvar dig selv eller lad vær' men de kommer efter dig og Melanie". Han var væk."NEEEEJ LUUUKKE!LAD VÆRE MED AT LUKKE DINE ØJNE!ÅBN DEM SÅ! MEL KENDTE DIG KNAP NOK!" Ashton trak mig væk, og jeg skreg" NEEEEEEEEEEEEEJJ LUUUKE"

Heej Potatoes!
Jeg tænker at denne bog snart skal slutte. I Know! Frygteligt!
Byee Peeps

Our baby| 1 | AFSLUTTETWhere stories live. Discover now