Sandheden gør ondt

303 6 1
                                    

F/B: Hej alle sammen! Der er nogen som synes at jeg skal begynde på synsvinkler❤️ Så her kommer et kapitel med synsvinkler i. Der kommer nok også nogen i fremtiden💘
Knus Julie💗

Laura's Synsvinkel
Efter at vi havde spist pakkede Luke sine ting. Gud! Det sker aldrig igen! Han fucking efterlod mig for er år år siden! Og jeg som havde troet at Ashton, var den velopdragne, som skulle tage sig sammen til at fucking ringe eller skrive??!? Da Luke stod ude ved døren spurgte han:"Skal vi ikke gøre det her igen?"."Da f*ck, Nej! Ud, ud, ud, ud, uud!" svarede jeg. Undskyld, men han gik fra at være min bedste ven, til at være min værste fjende #1
Jeg gik på Twitter for at lægge en tweet ud der lød:"Har brug for en at snakke med😊". Da den var sendt gik jeg ned og fik morgenmad.
Luke's Synsvinkel
Jeg blev skubbet ud af døren af Laura. Hun var lækker når hun var vred. Jeg ringede til Ash.
<Samtale mellem Ashton og Luke>

A: Heey man! Hva'så? Virkede vores plan? Vil hun have dig tilbage? Er i stadig venner?
L: Heey man! Vores plan virkede ikke. Hun hader mig stadig, og jeg kan godt forstå hende.
A: Nårh. Glem hende nu bare, mand!
L: Du skal fucking ikke bede mig om at glemme hende når jeg ikke kan Ash!
<Luke knalder røret på>
<Samtale slut>
Jeg logger på Twitter for at se om der var kommet nogen tweets fra Laura. Holy F*ck der var kommet nogen tweets! Jeg henvendte mig straks i PB under navnet Chris Parker.
<Samtale mellem Chris Parker(Luke) og Laura Collins>

@ChrisParker: Hej @LauraCollins! Jeg er også lidt lonely lige nu. Kan vi snakke sammen?

@LauraCollins: Self Chris! Ej jeg står med nogen lorte problemer lige nu!

@ChrisParker: Sig frem😃

@LauraCollins: Okay, så jeg har mødt Luke fra 5sos. Han er bare ikke fair. Vi har fucking ikke talt sammen i et år. Indtil en dag han sov hjemme hos mig udenfor.

@ChrisParker: Hvordan føler du over for ham?

@LauraCollins: Altså han er sød, og meget dejlig. Jeg syntes bare ikke at det er fair. Jeg ville gerne have været mere end bare venner med ham. Det kommer bare ikke til at ske nu, hvor han opfører sig som et pik-hoved.

@ChrisParker: Nåe....Men jeg bliver nød til at smutte. Cya!
<Samtale Slut>

Laura's Synsvinkel
Chris var altså mega sød!! Jeg spurgte om vi skulle mødes over besked, ooog han sagde ja!!??! Vi skulle mødes på Starbucks kl 13:00. Dernæst kom Malle og sagde Hej og bare gik. Man hun opførte sig mærkeligt.
(Næste Dag)
Jaay! Dagen hvor jeg skal mødes med Chris! En dejlig fredag, der gentager dig over og over igen. Avisen bliver leveret til min dør præcis kl 08:00 så jeg er derude kl 07:58. Lige præcis kl 08:00 bliver avisen leveret. Indenfor sidder jeg og læser men det er kedeligt, så jeg tænder for fjernsynet. I nyhederne ser jeg, at min bedste veninde Amalie er i tv'et. De siger:" Amalie Clarks en helt almindelig pige, sammen med en kendt??!!? Luke Hemmings må da vist være hurtig med fiskestangen, hvis han tager sådan en køn pige så hurtigt? Sidst vi så ham var det sammen med Laura Collins, hvad siger vores journalist?" spørger hun journalisten."Ja Hej Tanja! Jeg står udenfor Laura Collins hus, og hun nægter at komme ud derfra. Alle sammen kald på Laura!" råber han."LAUURA" råber alle. Jeg slukker for tv'et. Mig og Amalie skal have en snak. Jeg gik over til Amalie's hus og bankede på. Hun åbnede."Så det er derfor du har opført dig så mærkeligt?" spurgte jeg."Hvorfor skulle du ville blande dig? Du kan jo ikke engang lide ham??!?!" råbte hun. Jeg løb, og fældede tårer en efter en. Kl nærmede sig 13:00 og jeg skulle mødes med Chris. Da jeg kommer derind, ser jeg en med sort hættetrøje der holder et navneskilt med mit navn på."Hej" sagde jeg."Du må være Chris?" spurgte jeg."Ja! Det er jeg!" svarede han. Man kunne ikke se hans hovede."Må jeg se dit ansigt, Chris?" spurgte jeg. Han tog fat i mig og tog hættetrøjen af."LUKE??!!?" gispede jeg, og fællede tårer.
Sandheden gør virkelig ondt, hva?

Our baby| 1 | AFSLUTTETHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin