Gravid?

289 6 1
                                    

Laura's Synsvinkel
Jeg var begyndt mystisk opkastning, og at få smerter i maven. Jeg havde ikke fortalt det til Luke, for jeg vidste at han ville lave en scene. Idag skulle jeg på besøg hos Luke, så jeg ville håbe på at få en undskyldning fra Ashton.
Ovre ved Luke
"Hej smukke" sagde Luke og kyssede mig. Jeg gengav kysset."Ashton" råbte han."Åhh nej! Jeg er nødt til at smutte" sagde jeg."Næh nej du kommer ingen steder" sagde han frækt. Jeg begyndte at få kvalme. Jeg kunne mærke at det kom op. Så begyndte jeg at brække mig."Vi skal have dig til lægen" sagde Luke og med de ord tog vi til lægen. Hvis jeg var gravid, ville det ikke være godt. For jeg vidste at Luke ikke var klar til at blive far.
Luke's Synsvinkel
Vi tog med Laura til lægen, alle sammen. Mig, Calum, Ashton, Michael."Hvem skal med ind?" spurgte lægen. Jeg trådte frem. Inde i rummet tog de blodprøver og det hele."I vil få svar imorgen" sagde hun. Laura græd."Hvad nu hvis jeg er gravid?" spurgte hun hulkene."Nej, det er du ikke skat" svarede jeg.
En dag senere
Idag ville vi få besked."LUUUKKE! Det er her!brevet er her!" råbte hun."Michael!Calum!Ashton! Svaret er her!" råbte jeg. Vi alle fik sat os i sofaen. Laura skulle selvfølgelig stå op. Hun åbnede brevet. Hun tabte kæben og tog hænderne til munden. Hun fællede nogen tårer. Jeg tog brevet og læste højt:"
Kære hr. Hemmings og mrs. Collins. Tillykke! I venter en lille en til september."
Jeg mistede fatningen. Jeg skulle være far."Jeg skal være far!" råbte jeg glad. Jeg løb over og gav Laura et kys, og det samme med maven."Vil du virkelig det her, Luke?" spurgte hun mig."Ja, ja jeg vil" svarede jeg.

F/B: Haaii alle sammen!
Undskyld for lille kapitel! Jeg havde ikke så meget tid så jeg kunne nå at lave det her💭 Elsker hver og en af jer der læser min bog, men også dem der ikke gør❤️Min nye bog,"Good girl gone bad" er også ude nu, så tjek den ud! God dag!
KH Julle💘🌺

Our baby| 1 | AFSLUTTETWhere stories live. Discover now