Lever på en løgn

264 4 1
                                    

Laura's Synsvinkel
Jeg var gravid med Luke's barn. Men det kunne jeg ikke holde til. Flere dage i træk svedte jeg, det gjorde ondt alle steder. Lige nu sidder jeg u sofaen og keder mig. Jeg kigger ud af luften. Jeg forstår ikke en skid. Og så alligevel. "Hvorfor?" spørger jeg mig selv. Lige det spørgsmål kan ikke besvareres. Luke skulle komme over idag, men han er her ikke endnu. Det banker på døren. Luke er her.
Luke's Synsvinkel
Vi skulle snart på tour, men jeg valgte ikke at fortælle det til Laura. Touren begyndte om 2 måneder."Hej Luke" sagde Laura nervøst."Hej" svarede jeg. Vi satte os indenfor, og snakkede som normalt.
2 Måneder senere
Idag skal vi på tour. Vi kører kl 02:00 om natten. Jeg ligger mig til at sove tidligt, og vågner kl 01:00 om natten. Laura sover stadig og jeg ville ikke vække hende, så jeg gik bare.
Laura's Synsvinkel
Jeg våger. Luke ligger ikke ved siden af så jeg kigger over det hele. Også udenfor. Lige udenfor fandt jeg Luke som gik mod en Tour-bus."LUUKKE" råbte jeg, og kastede mig ind i hans favn.
Luke's Synsvinkel
"LUUKKE" råbte Laura og kastede mig ind i et kram."Laura gå ind og sov" kommanderede jeg."TAGER DU BARE PÅ TOUR UDEN AT FORTÆLLE MIG DET" græd hun."Ja. Laura vores kærlighed har aldrig været rigtig. Jeg har aldrig elsket dig" sagde jeg.
Det gjorde ondt

Det var hårdt at lyve men jeg elskede hende for højt til at sige det.
Laura's Synsvinkel
Luke går. Nu går der 6 måneder før jeg kan holde min kæreste i armene igen. Han kommer ikke engang til min fødsel??!?
WOOW! Jeg lever på en løgn!

Our baby| 1 | AFSLUTTETWhere stories live. Discover now